Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E moze i to...
Samo moras da imas vise od svakog...
Automatski postajes alfa muzijak...
Al onda ce da zale sto nisi gay...
A onda ces ti opet da zalis sto oni zale...
Cccc...
Oni se tebi svidjaju, priznaj...al onako, bas se lozis na njih, a?

I mog druga zezaju da je gay... Jednom je chak jadan i plakao po shkoli...:(
Ali on je feminiziran ali nije stvarno gay... Mozda im dajesh povoda pa te zbog toga zezaju... Ako primetish tako neshto kod sebe odmah to menjaj, nadji devojku i ponashaj se...pa kao mushko!:roll:

Samo kazi da jesi, ali onako ironicno da shvate da se salis ( nisu valjda toliko glupi pa da ne shvate da ih zajebavas) ili ne obracaj paznju. Ja najmanje 20 puta dnevno cujem Mina bleja.......

SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati. :evil::evil::evil:POMOC!!!

sta li si radio jadane ????
I mene su zezali u prvoj godini :arrow::-|
kako ja to odbijam svaku i bili poceli namerno da me dzapaju :shock::lol: najcrnje istina.
Osim ako nisi od onih navalentnih pa sad ...;) tucite,udrite fegija :twisted::twisted:
zaznuto je ako si ovo drugo zameris se svima napravis dabl-problem umesto sebi da olaksas
like me ...kako je kod mene biJo sluchaj.:?

SVI me zezaju da sam GAY u shkoli. To me uzasno nervira. Znam da nisam, ali nemozesh im ti dokazati. :evil::evil::evil:POMOC!!!

Најбоље да их искулираш...ако то не упали разбиј једнога свима за пример...
тучњава можда није најбољи начин, али понекад нема другог избора;-)

Uzmes ti lepo nekog tipa sto te zeza (pod uslovom da ima rodjenu seku) vrsis bludnu radnju sa NJEGOVOM sekom na NJEGOVE oci pa da vidimo da li ce onda smeti da ti kaze da si gay!!! To ce se procuti i nece te vise zvati gay nego...:rolleyes:
shibby

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back