donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam jedno pitanje, posto nista ne znam o mackama, da li moze macka starosti 9-10 meseci koja je svo vreme bila na ulici da se privikne na zivot u stanu??????
A ne znam na šta konkretno treba da se navikne?Ofkors!A ne znam na šta konkretno treba da se navikne?
. "Vlasnici" koji imaju kućne ljubimce u stanu imaju drugačiji odnos prema njima, tretiraju ih maltene kao članove porodice, dele krevet sa njima itd. Nekima zvuči ovako ili onako, ali ljudima koji razumeju i vole životinje zvuči prijatno.
, ako se spremaš da usvojiš macu sa ulice, to je DIVNO, ona će ti pričiniti veliko zadovoljstvo...svaki dan će te oduševljavati svojim mjaufazonima.
kupila sam mu bas onaj sampon za macke i presladak je kada ga sestra i ja okupamo.. jeste on u stanu al se izlezava i na terasi itd a i dlaka mu bas zasija posle kupanja i pude preeeeelep 
imam sivo belog macora vec godinu dana i jako me zanima koliko puta macka sme da se kupa ?kupila sam mu bas onaj sampon za macke i presladak je kada ga sestra i ja okupamo.. jeste on u stanu al se izlezava i na terasi itd a i dlaka mu bas zasija posle kupanja i pude preeeeelep
![]()
.
zato vas i pitam da vidim dal postoji sansa da mu se nesto ne daj Boze lose desi... hvala 
...mada je moje mišljenje da ako izlazi, desi će mu se nešto pre ili kasnije
.
zato sto se valja po terasi ( ja sam na prvom spratu ) i silazi u dvoriste ... pa se setka po krovu, zato sto se zavlaci stvarno svuda .. ok, ja imam parket po celom stanu koji se redovno odrzava ali stvarno ne volim da mi posle svih tih akcija legne u krevet :/
nemam pojmazato vas i pitam da vidim dal postoji sansa da mu se nesto ne daj Boze lose desi... hvala
![]()
Ne, ozbiljno, ja ne vidim ni jedan razlog za kupanje mačaka kad one same to savršeno rade ali ajde, neću te ja ubeđivati.
Sve što može da se desi je, pored prehlade, da te mačak mrzi!Ne, ozbiljno, ja ne vidim ni jedan razlog za kupanje mačaka kad one same to savršeno rade ali ajde, neću te ja ubeđivati.
A što se kastracije tiče, veći je ''skenj'' mačku da mu rade hormoni a nema cicu drugaricu! Ne zaboravi da on funkcioniše prema instinktima i ne može kao čovek da sublimira sex. želju u nešto društveno prihvatljivo!![]()

to je mačorčina
A ja ti poslala i na pp.
Evo da ponovim macka je invalid, gluva je najverovatnije, i ja nista o mackama ne znam.
Kako da je naucim da piski na jedno mesto i sta da radim sa njom, posto je gluva, akkao da uspostavim konatakt?
. Mojima sam 1-2 x pokazala gde ce im biti posuda za nuzdu (odnela sam ih do iste) i to pitanje je bilo reseno.
.imam sivo belog macora vec godinu dana i jako me zanima koliko puta macka sme da se kupa ?kupila sam mu bas onaj sampon za macke i presladak je kada ga sestra i ja okupamo.. jeste on u stanu al se izlezava i na terasi itd a i dlaka mu bas zasija posle kupanja i pude preeeeelep
![]()

A ja ti poslala i na pp.
Evo da ponovim macka je invalid, gluva je najverovatnije, i ja nista o mackama ne znam.
Kako da je naucim da piski na jedno mesto i sta da radim sa njom, posto je gluva, akkao da uspostavim konatakt?

.![]()
Nego, Pussy, imamo jednu malu žutu tabby, baš kao ta tvoja sa avatara i iz profila, u radnji je i mnogo voli da spava iza peći. Milica i ja smo htele da je nazovemo Bili po onom crtaću Billy the cat (može i za ženku, uniseks je po meni) ali se tata i muž ne slažu. Slatka je mnogo i kako je pipneš, počne da prede!![]()

Ova moja razmaženuša traži specijalne uslove da bi počela da prede, njoj se maženje podrazumeva