pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
Za vreme zime vazduh je vise suv.Tako da dolazi do veceg naboja statickog elektriceta na macijem krznu.

Deder Mileva...daj i ti tvoju stručnu dijagnozu pa da zaigramo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za vreme zime vazduh je vise suv.Tako da dolazi do veceg naboja statickog elektriceta na macijem krznu.
pajce druže,sklanjaj ga sa jambolije...ne mora to da bude razlog elektriciteta ali je i moguće.znači da bi izbegao i tu mogućnost nadji mu neko ćebence mekano... pa posmatraj dalje kako će se razvijati situacija...cuvaj mi Gigija![]()
Dobro,jel ima negde na netu da se skine priručnik "kako pravilno vršiti nuždu u prirodi u tri koraka -iskopaj,centriraj,zatrpaj".
Primetio sam da jedan moj mačoran ima problema sa centriranjem.Prvi put kad sam ga video,rekao sam sebi "pa dobro izletelo nakrivo" ,a onda kada sam video da to nije presedan već redovna pojava,zaključio sam da nešto treba da se uradi po tom pitanju.Naravno ne pada mi na pamet da poturam šaku i navodim otpadak ka krajnoj destinaciji . Mora da postoji neko humanije (po mene) rešenje.
Elem u čemu je problem.
Poglavica Belonose ima jednu lošu naviku kada je u pitanju olakšavanje u prirodi.Nađe neko mesto,rovari 10ak minuta dok ne iskopa neki bunar,onda čučne,ali ne iznad rupe nego 5 cm. pored i serne govance.E i onda, ko da ne primećuje da nije nacentrirao kako valja zatrpa rupu i mrtav ladan ode.I ne osvrne se.A govnance ostane da sija na ledini.А ja ga gledam i čudu se čudim...još samo fali da me,dok 'nako hladnokrvno napušta čučavac,ošine pogledom preko ramena kao da mi kazuje "jeli šta me gledaš,ajde pokupi to, ne sedi dokon".....nije da nije.
Mis'im stvarno......
A da....malu nuždu vrši sasvim normalno.
Ima na forumu neka Vragana? To tvoja macka postuje ovde??
drago mi je da te ima kod nas....
i da dodjes ovde i postavis sliku tvog LJUBAVKA...
inače mačak od mistične dame se zove LJUBAVKO....![]()
Pozdrav svim mačkoljubcima!
Imao bih jedno pitanje za vas. Mačka mi se omacila pre četiri nedelje. Imam tri mala mačića... Ono što mene zanima je koliko dugo će oni sisati (dobio sam oprečne informacije od veterinara, neki su se i zbunjivali kada su čuli koliko dugo sisaju)... ili zapravo da li tu postoje nekakva 'nepisana pravila'? Takođe me zanima i kakvu hranu da im dajem kada prestanu da sisaju? (Ovo su zapravo dva pitanja!!!
)
Mislim da će oni sisati sve dok im mama maca bude dozvoljavala, nemoj joj se mešaš u vaspitavanje deceA za hranu - ne znam, ne sećam se stvarno jer sam poslednji put mačiće imala 2001.
![]()
Svakako nemam nameru da se mešam...
Nemoj da budeš tužna, pokloniću ti jedno mače!![]()
![]()
Moja maca je maca-baka i joj treba mir i tišina, slaba je sa živcima, pokušali smo da joj probudimo mat. instinkt ali je kratko i jasno stavljala do znanja da ne trpi druge primerke na svojoj teritoriji![]()
Svakako nemam nameru da se mešam...
Nemoj da budeš tužna, pokloniću ti jedno mače!![]()
![]()
Kada smo već kod mačića, evo ih. Dve devojčice i jedan dečko.
![]()