Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

59293_385521341530350_423108560_n.jpg

Moj macak je trebalo da ide na kastraciju i to smo obavili! z:)
Ali hormoni jos divljaju. Pocela zima i pokrivanje cebetom, a jedno vuneno mu je bas zapalo za oko. Cim ga vidi iz nekog raloga ga asocira na zenku, upali mu se neka lapica, te zagrize cebe i slajfuje. :zstidljivko:
Vristali smo od smeha, ali mi ga je u isto vreme bilo bas zao. z:(
Verujem da smo uradili pravu stvar, malo li je ulicnih nezbrinutih maca. Ali ne mogu da kazem da mi je srce na mestu. z:cry:

hahah z:D a mukic mali, ali dobro, kad prestanu da divljaju hormoni bice sve ok i bice lakse z;)
koliko posle kastracije jos rade? taj podatak sam zaboravila, a mnogi me pitaju kad ce da prestane markiranje po kuci...

i jos nesto, jel koristi necija maca zatvoreni wc? pitaju me ljudi da li se lako navikavaju na to, jer bi im vise odgovarao, a ja s macijim wc-ima veze nemam, kitty koristi tus kabinu i lavabo...

hahah z:D a mukic mali, ali dobro, kad prestanu da divljaju hormoni bice sve ok i bice lakse z;)
koliko posle kastracije jos rade? taj podatak sam zaboravila, a mnogi me pitaju kad ce da prestane markiranje po kuci....

To i mene zanima, kad se hormoni vracaju u normalu, mada moj srecom nije markirao ovde u stanu. Jeste kad odemo kod mojih, ali mislim zato sto moji uvode u stan jednog macka samo da klopa. Ranije dok je ovaj moj bio mali, bilo sve ok, ali kad je porastao pocele tuce, pa vise ne smeju da se nadju u istoj prostoriji, ali ume ovaj moj da oznaci prostor, mada ne cesto...

i jos nesto, jel koristi necija maca zatvoreni wc? pitaju me ljudi da li se lako navikavaju na to, jer bi im vise odgovarao, a ja s macijim wc-ima veze nemam, kitty koristi tus kabinu i lavabo...
Koristim ja, jer nema mesta u kupatilu da stane maciji wc, a terasu ili predsoblje nemamo. Navikao se odmah, samo sam mu jednom pokazala kako da udje i nikakvih problema nije bilo.
Drugo je pitanje da li je za macku najbolje resenje, dize se prasina dok kopa, pa onda valja skinuti onaj filter gore, a moze i vratanca.

e super! bas me je to zanimalo za wc, jer znam ljude koji bi uzeli macu, ali wc je problem jer bi morali da ga drze u sobi, pa kapiram da bi im onda mnogo vise odgovarao taj zatvoreni.

sto se markiranja tice, evo, pisala sam vec da je kitty, iako zenka, to radila, pa i sad zna da to uradi kad je iznervira neki miris. bas je skoro htela da obelezi sestrinu torbu, a ako ne pokusava da obelezi, onda bi da je "ubije" x)))

:zcepanje: Znaci vristim od smeha! Svasta sa tim mackama! :rotf:
Kod nas je u spavacoj sobi tokom dana i u dnevnoj tokom noci, :znamiguje: zbog mirisa u privih par minuta dok pesak ne odradi svoje. Ja koristim onaj Tomy ultra premium parfemisan i zadovoljna sam sto se tice mirisa i grudvanja, ali je sitan pa se raznosi svuda po kuci, bez obzira sto je wc zatvoreni. Ali ne znam sta da radim, osim da svaki cas briskam metlicom... :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back