<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
Da, Josera je dobra hrana.
ona inace jede onu obicnu, ova je neka skuplja varijanta josere (ne znam imeee) i odusevila se, samo se pitam koliko ce da je drzi to

@ciribu, to je ta nevaspitana generacija x))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, Josera je dobra hrana.

ako se odlucis za unosenje unutra, prebrisi je vlaznom krpom samo. ja kitty nikad nisam kupala jer mrzi vodu, a i mnogi iskusni mackari su mi rekli da se macke nikako ne kupaju osim ako je to bas neophodno, tipa da bi se sprao neki otrov, farba isl, a sto se bolesti tice, mislim da bi siva vec pokupila nesto da je ova maca bolesna.
ne znam samo dal bi bilo dobro da joj das sad tebleticu protiv glista i neke vitamine...m?
a mi smo u fazi svakodnevnog kupanja sto u kadi sto ulavabou, sto pod slavinom, non stop je u vodi, tj pije vodu sa cesme i onda se igra i non stop je mokar pa me strah da se ne prehladi.... inace kada se nisam slogirala pre neki dan kada mi je uleteo u kadu dok sam se tusirala.... show od macke...
 Ali ne u kadi, to joj je previse. Voli da joj pustim vodu iz cesme u kuhinji i onda pokusava da je uhvati, pa stavi glavu pod mlaz vode i tako pije. Igra se i napravi mi haos.
 Ali ne u kadi, to joj je previse. Voli da joj pustim vodu iz cesme u kuhinji i onda pokusava da je uhvati, pa stavi glavu pod mlaz vode i tako pije. Igra se i napravi mi haos.Pogledajte prilog 261483Pogledajte prilog 261482
Pa nije samo tvoja maca luda, ima ih još... Čini mi se da sve mačkice dok su mlade prođu kroz taj period kada su fascinirane vodom
 Dobija ozbiljnu konkurenciju u truntavosti ovde kod mene, ne d'o Bog da mi Mirko skoci na stomak dok lezim!
 Dobija ozbiljnu konkurenciju u truntavosti ovde kod mene, ne d'o Bog da mi Mirko skoci na stomak dok lezim!  Inace, moji ne vole vodu ali nikako.
 Inace, moji ne vole vodu ali nikako. Letos sam ovo dvoje zapirala u lavabou, jeste im posle toga bilo lakse da preguraju dan ali pogledi su im bili puni mrznje.
 Letos sam ovo dvoje zapirala u lavabou, jeste im posle toga bilo lakse da preguraju dan ali pogledi su im bili puni mrznje.pa to kad voli vodu je druga prica i extra je xD
e, ako vidite da neko poklanja musko sivo mace javite mi, imam udomitelja za jedno takvo (ja kad kazem mace, mislim do godinu dana starosti) x)
 Ako ne bude bolje ponude... Presladak je!
 Ako ne bude bolje ponude... Presladak je!  ja sam zbog kitty postala slaba na njih uzasno, svaku bih uzela za sebe x))
 ja sam zbog kitty postala slaba na njih uzasno, svaku bih uzela za sebe x)) 

On je predebeo, ima 7 kilograma i samo godinu dana.
 On je predebeo, ima 7 kilograma i samo godinu dana.  I sad mi se u kucu usunjala jos jedna
 I sad mi se u kucu usunjala jos jedna 

Mukica... Ne znam da li je to specificno za muzjake ili je i kod vas isto?
 Mukica... Ne znam da li je to specificno za muzjake ili je i kod vas isto?
 i sad kad gledam oglase, uvek me vuku one teze udomljive, posebno te s nekim fizickim manama, mada sam inace takva, sve sto je mnogo lepo (sto bih ja rekla - manekenski) nije mi privlacno x))
 i sad kad gledam oglase, uvek me vuku one teze udomljive, posebno te s nekim fizickim manama, mada sam inace takva, sve sto je mnogo lepo (sto bih ja rekla - manekenski) nije mi privlacno x))Agresivnost nije vezana za pol.Nece da napadne, samo pokusava da se izbori za svoje.Mukica... Ne znam da li je to specificno za muzjake ili je i kod vas isto?
 ! Moje mazulje su dobro, žive i zdrave, malo se podgojile (idu godine... ) i preselili smo se u Crnu Goru, više nismo u Beogradu!
 ! Moje mazulje su dobro, žive i zdrave, malo se podgojile (idu godine... ) i preselili smo se u Crnu Goru, više nismo u Beogradu!  
   Ali snalazimo se već nekako i u novoj sredini. Za njih je sam put bio više nego stresan, ali sam jako zadovoljna kako su se brzo navikle na novi stan. Jedino mi ih je žao što su sad postale potpuno kućne mačke, više uopšte ne izlaze napolje (u stanu smo), a u BG su imale širinu i slobodu - mogle su da idu napolje jer smo živeli u kući, imali dvorište  i miran komšiluk bez mnogo saobraćaja.
  Ali snalazimo se već nekako i u novoj sredini. Za njih je sam put bio više nego stresan, ali sam jako zadovoljna kako su se brzo navikle na novi stan. Jedino mi ih je žao što su sad postale potpuno kućne mačke, više uopšte ne izlaze napolje (u stanu smo), a u BG su imale širinu i slobodu - mogle su da idu napolje jer smo živeli u kući, imali dvorište  i miran komšiluk bez mnogo saobraćaja.