mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
 - 32.800

O, da znas da sam se pitala ko nam to fali! 
 Drago mi je da ste se smestile lepo i da su se devojke adaptirale. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam ih 3 komaTa, odlicno znam kakva je borba u pitanju.![]()

Potpisujem
ja imam trojku iz pakla kada se radi o davanju tableta![]()

a mukic mali, ali dobro, kad prestanu da divljaju hormoni bice sve ok i bice lakse 
hahaha mukic mali, ali dobro, kad prestanu da divljaju hormoni bice sve ok i bice lakse
koliko posle kastracije jos rade? taj podatak sam zaboravila, a mnogi me pitaju kad ce da prestane markiranje po kuci....
Koristim ja, jer nema mesta u kupatilu da stane maciji wc, a terasu ili predsoblje nemamo. Navikao se odmah, samo sam mu jednom pokazala kako da udje i nikakvih problema nije bilo.i jos nesto, jel koristi necija maca zatvoreni wc? pitaju me ljudi da li se lako navikavaju na to, jer bi im vise odgovarao, a ja s macijim wc-ima veze nemam, kitty koristi tus kabinu i lavabo...
 Znaci vristim od smeha! Svasta sa tim mackama! 
 zbog mirisa u privih par minuta dok pesak ne odradi svoje. Ja koristim onaj Tomy ultra premium parfemisan i zadovoljna sam sto se tice mirisa i grudvanja, ali je sitan pa se raznosi svuda po kuci, bez obzira sto je wc zatvoreni. Ali ne znam sta da radim, osim da svaki cas briskam metlicom...