gost 237624
Domaćin
- Poruka
- 3.084
Da, mozda je i to bitno. Prvo smo dok je bio mali koristili obican lavor i negrudvajuci pesak, jer sam negde procitala da grudvajuci nije dobar za mace manje od 2 ili 3 meseca.
Pa sam svaki put kad bi isao u wc praznila lavor i prala, posto je mom decku trebalo vremena da se navikne, a male mace svaki cas idu u wc. Brdo para smo dali za pesak samo.
Tek smo kasnije kupili zatvoreni wc, stavili ga na isto mesto i onda nije bilo problema.
Tako da tvoji prijatelji mogu u prvo vreme da skidaju poklopac dok se maca ne navikne, ako bude bilo problema...
Pa sam svaki put kad bi isao u wc praznila lavor i prala, posto je mom decku trebalo vremena da se navikne, a male mace svaki cas idu u wc. Brdo para smo dali za pesak samo.

Tek smo kasnije kupili zatvoreni wc, stavili ga na isto mesto i onda nije bilo problema.
Tako da tvoji prijatelji mogu u prvo vreme da skidaju poklopac dok se maca ne navikne, ako bude bilo problema...
Poslednja izmena:

Inace, Who Cares je, koliko sam primetila, prekrupan za vecinu onih lopatica, tesko se prosejava. Ne znam, vise mi se svidjao Natusan svojevremeno kad sam imala Bilija u kancelariji, ali brate mili, skoro je dupla razlika, 5kg Natusana je nesto preko 700 a 10kg WC sam platila 400 i nesto. A njih je dvoje.