Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, mozda je i to bitno. Prvo smo dok je bio mali koristili obican lavor i negrudvajuci pesak, jer sam negde procitala da grudvajuci nije dobar za mace manje od 2 ili 3 meseca.
Pa sam svaki put kad bi isao u wc praznila lavor i prala, posto je mom decku trebalo vremena da se navikne, a male mace svaki cas idu u wc. Brdo para smo dali za pesak samo. z:cry:
Tek smo kasnije kupili zatvoreni wc, stavili ga na isto mesto i onda nije bilo problema.
Tako da tvoji prijatelji mogu u prvo vreme da skidaju poklopac dok se maca ne navikne, ako bude bilo problema...

Poslednja izmena:
Ma macke su pametne, odmah ce da skonta! :heart: Inace, Who Cares je, koliko sam primetila, prekrupan za vecinu onih lopatica, tesko se prosejava. Ne znam, vise mi se svidjao Natusan svojevremeno kad sam imala Bilija u kancelariji, ali brate mili, skoro je dupla razlika, 5kg Natusana je nesto preko 700 a 10kg WC sam platila 400 i nesto. A njih je dvoje.

Hehe... :lol:

76755_10151300407643104_2010024539_n.jpg

:lol:
mimi's mom, znas li koliko cesto treba menjati ceo posip i dezinfikovati wc?
Uglavnom ljudi praktikuju jednom mesecno. Ali videh na jednom klipu veterinarku koja kaze da to treba ciniti jednom nedeljno, u najgorem slucaju jednom u dve nedelje, jer je, kaze, posip pun bakterija...z:(

Ja mome cistim posip i menjam ga na dve nedelje..... inace imam onaj zatvoreni maciji wc koji stoji u kuhinji i micko je odmah usao u nju, jedino kada je svez posip obozava da izbacuje iz njega sve pa je onda haos... ja inace kupujem onaj silikonski jer se ne grudva i ne moram svaki dan da ga cistim kada piski.... sta da radim kada sam lenja...

E pa i ti mi trebas onda. z:)
Ako moze ukratko o silokonskom posipu. Koje kolicine kupujes za dve nedelje, marka, cena, da li si zadovoljna, rasipa li se po stanu i da li apsorbuje mirise. Par pitanjca svega... z:mrgreen:
Nisam vise bila hrabra da eksperimentisem sa posipima, bilo je i losih iskustva i bacanja para, pa sa silikonskim nikad nisam probala.

E pa i ti mi trebas onda. z:)
Ako moze ukratko o silokonskom posipu. Koje kolicine kupujes za dve nedelje, marka, cena, da li si zadovoljna, rasipa li se po stanu i da li apsorbuje mirise. Par pitanjca svega... z:mrgreen:
Nisam vise bila hrabra da eksperimentisem sa posipima, bilo je i losih iskustva i bacanja para, pa sa silikonskim nikad nisam probala.

Ja sam kreten sto se tice pamcenja cena.... ja mislim da je negde izmedju 700 i 1000 din veca kesa.... ali provericu sledeci put kada budem kupovala.... inace je fenomenalan.... malo se oseca po nekada kada vrsi veliku nuzdu ali nije strasno.... oseca se na amonijak kada se menja posip ali to je to..... ja imam zatvoren wc koji drzim u kuhinji i kada mu promenim posip a to radim na dve nedelje (znaci veca kesa mi traje mesec dana okvirno) tada macor izbacuje posip to mu neki trip ali to je to.... nemam ga po kuci..... ja sam prvo stavila malo starog posipa i onaj cat nip isprskala i nikakvih problema nisam imala... ajde pogledacu kod kuce marku (sada sam na poslu) pa cu ti reci.... ali PREZADOVOLJNA SAM silikonskim posipom.....

Hvala puno lucky!
Ovaj pesak koji ja koristim se rasipa svuda po stanu i kada vidim zrna peska na krevetu, na stolu... :bljak:
Bas bi mi znacilo da nadjem neko resenje. Videcu ja koja je cena, samo mi reci koja je marka. I ako ce to veliko pakovanje trajati mesec dana, onda je to daleko bolje resenje i sto se finansija tice, a i tog rasipanja.
Da menjam jednom nedeljno posip, jos da dosipam, da bi bilo sterilnije, to bi bas kostalo.

Poslednja izmena:
sada sam pogledala i nemam ga vise u kuci, znaci sledeca kupovina kupuje se i posip.... ja mislim da se zove Tommy ali nisam sigurna a ima i neki ja mislim da se zove Kitty Sand.... zaista ja sam isla na eci peci pec.... i potrefila.... malo ga ima po kuhinji ali iz razloga sto ga macor izbacuje iz svog wc-a ali ga nema dalje po kuci.... i kazem ti ja sipam pola prvi put i drugu polovinu za dve nedelje.... na njemu i pise da je dovolojan za mesec dana.... taj posip je beo.... verovatno cemo za vikend ici pa cu ti reci i marku....
ja sam prezadovoljna od kako sam na njega presla jer nemam problema sa grudvanjem posipa uopste se ne prave grudve i laksi je za ciscenje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back