new_folder
Aktivan član
- Poruka
- 1.305
Uzeću i ja malo tih vitamina...i mene hvata isto......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravljam Vas sve i nadam se da su Vasi malisani dobro, moj pas i mackice su uglavnom ok. Ne stizem da se pojavim na forumu zbog mnogo obaveza oko fakulteta....
Moram samo da jos jednom pohvalim iskustvo i znanje Deda Zike koji mi je puuuuno pomogao i i dalje mi pomaze i ne znam sta bih bez njega i puno hvala mimi's mom koja me je povezala sa Deda Zikom i naravno svim forumasima koji su uvjek bili tu da daju neki savjet....A Deda Zika je posebna prica, ne samo da mi je pomogao da lijenja crijeva posle dvije operacije kod moje mezimice prorade(imala je velike probleme, posle torzije zeluca i jos nekih komplikacija, zapala je u stanje teskog zatvora koji nikako nisam mogla da rijesim), nego mi se desila jos jedna situacija da je moja malena bez ikakvog izlaganja stresu naprosto pocela da sizi i da skace u vis nakostresena kao u filmovima, bjezala je od mojih ruku, nogu, vristala kao blesava. Deda Zika je malo istrazivao i zakljucio da se takva stanja 'ludila' desavaju kod hipokalcemije, tako da uz davanje tableta kalcijuma i bevipleksa, stanje se normalizovalo za par dana...Zlo ne culo, sad za sad su dobro. Veliki pozdrav i sve najbolje Vama i Vasim malisanima...
Jeste, to je baš nezgodno.
I svojevremeno sam se jako obradovala kad mi se Tara ponudila da mi pričuva moje mjauze.
Mnogo to znači kad se čovek može osloniti na nekoga.
Jedino nam preostaje da se oslonimo jedni na druge kad je frka.
U Sapcu sam, al se iskreno nadam da cu sve poudomljavati za koji mesec, pa da mi nece trebati. Iskreno da kazem, tesko mi je samoj kuci za uskrs, al sta da radim... Kad su im progledale oke, samo sto nisam skakutala okolo
ja bih val, smestila i sebe i svoje mace kod tebe u dvorište : ))Ja sam na Fruškoj Gori, pa ako je nekom blizu, može kod mene da smesti mace na čuvanje.
ja bih val, smestila i sebe i svoje mace kod tebe u dvorište : ))
gledam kako je divno napolju, vreme, sunce, sve ozelenilo i maštam da sam negde u šumi sa sve mačkama : )
U Sapcu sam, al se iskreno nadam da cu sve poudomljavati za koji mesec, pa da mi nece trebati. Iskreno da kazem, tesko mi je samoj kuci za uskrs, al sta da radim... Kad su im progledale oke, samo sto nisam skakutala okolo
Видим којим путем идеш. Готово је, твој живот више не припада теби. Знам, јер сам прошао то исто. Тако сам и ја причао о удомљавању, чак знао ко ће кога да усвоји, али када је дошло време растанка...
Srecan Uskrs, PC i ostalima, da, blago tebi sa takvom asistentkinjom.A "miris" pilica je nesto posebno, nama kad stignu jednodnevni za prodaju, Mirka moram da zakljucam u magacin dok i poslednje pile ne napusti kancelariju, jadni stvor se izbezumljuje od njihovog prisustva.
![]()