Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemogu da verujem!!!:(Vazno je da su sada dobro.

Ma dobro su oni, ništa im ne fali. Malo su se samo ogrebali oko ušiju, ali ništa strašno. Više sam se ja istraumirala nego oni. To je, kontam, ko kad se braća i sestre biju kad su mali :lol: ..

Tara, i ja imam problem s dlakama, svaki dan počistim brdo istih :confused:. Još nemam tepihe, pa je lakše, al ukočih se više od brisanja podova. A o nameštaju da ne pričam na šta liči.

Nemam ni ja :sad2:

Još, da se pohvalimo, juče sam primetila da Bilbo ima buve :eek: . Verovatno ih je dobio šetajući se hodnikom...ili na otvorenoj terasi. Bilo kako bilo, obojicu sam ih juče naprašila praškom protiv buva i krpelja. Još mi samo buve fale :lol: .

i ja sam ga skroz ukinula kada si mi rekla, posebno posle gašine epizode cele, ne rizikujem ni u ludilu
ovi u pet centru ga nisu imali od januara i sada ga dobiju, a mnogo je dobra pena, lako se nanese

AKo se ne snađem da je uzmem, thanks, javnuću ti :).
Pa onda bih možda trebala i nešto jače da im stavim, jer će oni ići i napolje kad se preselimo..možda neka ogrlica protiv buva i krpelja i sl.
Isparanoisala sam se, drugarica nije zaštitila svog psa, ujeo ga krpelj i jedva su ga spasili od babezije ili kako se već zove ta bolest.

uhh, da, oni će početi da izlaze napolje
raspitaj se oko ogrlica, mada moćda da im stavljaš arpalit na mesec dana, šta znam
ja sam nešto u tripu oko ogrlica da mogu da se zakače negde...
jao, jedva čekam da se preselite pa da nas izveštavaš kako se prilagodjavaju na dvorište i prirodu, to će biti divno : ) )

uhh, da, oni će početi da izlaze napolje
raspitaj se oko ogrlica, mada moćda da im stavljaš arpalit na mesec dana, šta znam
ja sam nešto u tripu oko ogrlica da mogu da se zakače negde...
jao, jedva čekam da se preselite pa da nas izveštavaš kako se prilagodjavaju na dvorište i prirodu, to će biti divno : ) )

Pitaću veta za svaki slučaj..mada će on insistirati na Frontlajnu :(.
Naći ćemo neko rešenje.
I mene malo to tripuje sa ogrlicama, da se ne pridave negde.

Inače, opet smo se prašili, još jedna buva je osvanula na Bilbu :dash:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back