tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
e,pa to je definitvno najbolje rešenje, jer neće menjati sredini, a ti ćeš dolaziti kod brata, tako da je to super za njega!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo
vragana,samo ostro
mazi je,ljubi je,al kada macu terorise,samo ostro![]()

.

Držim vam fige, macanković je meden... i baš mi je čudno da on toleriše Loru iznad svoje glave?pa dae,pa to je definitvno najbolje rešenje, jer neće menjati sredini, a ti ćeš dolaziti kod brata, tako da je to super za njega!

ma znam,nema veze....naravno da ces da ga uzmespa znas sta ti rekoh kad smo pricali o Ciciju...i plan je bio da pokusamo s njim i Lorom, al
zena danas donese ovog malog...sretju na vrata
i bukvalno me ucijeni; kaze da ce ga vratit na ulicu i ja sta tju...

evo ga...gospon macak...jos uvijek bez imena : )))
![]()
a evo je i Lora...pokazuje svoje "odusevljenje"
![]()
slike su s mobilnog...pa su mutnjikave, al aparat nam nije tu : (

e, vetj je malo bolje...inace..."malac" ima zube ko ajkula...
a tako i jede....jeo je 5 puta danas...sutra im kupujem noja za rucak, pile je za amatere...![]()
..e pa tako ti je to sa mačkama..ja se uvek iznova i iznova zapanjim koliko su u stanju ova moja dvojica da pojedu... mislim gde im sve to stane?!..e pa tako ti je to sa mačkama..ja se uvek iznova i iznova zapanjim koliko su u stanju ova moja dvojica da pojedu... mislim gde im sve to stane?!
A njen pogled je genijalan, vrlo rečit.
Ali doćiće do stadijuma međusobne tolerancije, videćeš, ili će makar on da poraste dovoljno da može da se brani sam, da ona ne može da ga povredi.evo ga...gospon macak...jos uvijek bez imena : )))
![]()
a evo je i Lora...pokazuje svoje "odusevljenje"
![]()
slike su s mobilnog...pa su mutnjikave, al aparat nam nije tu : (

uzela ga jedna zena pre dva dana
al on je patio
a njen sin alergican
i blablablaaaaa,vratili ga
uglavnom,kad se budemo selili,moj brat uzima ovaj stan i cici ostaje sa njim....tako nece patiti

Prošlo nas je prvo teranje! Dosta bezbolno, moram priznati! Dok sam shvatila šta se sa njom dešava i da je to- zapravo teranje, prošlo je par dana, a posle su "simptomi" prestali za 3 dana. Motrila sam joj svaki korak i čuvala je, da je ne zaskoči neki nevaljali mačor. Mazila se više nego inače, valjala, i sve ostalo, mjaukala pomalo....i eto, prođe i to. I sad, kad opet da očekujem "ludovanje"? Je l se to dešava svakog meseca ili češće ili ređe?

Uh, valjda cemo uspeti da se izborimo nekako sa tim teranjem, dok ne dodje dan kada cu je sterilisati...
Nego, nikako mi nije jasno kako macori prepoznaju da je macka spremna za parenje! Ljudi, to je neverovatno!! (ja sam se, bar, zaprepastila jer pre Milice nisam imala bas puno iskustva sa zivotinjama, sa mackama pogotovo). Kako izadjmo u dvoriste, tako pocinju da se okupljaju macori! I oni poznati, iz komsiluka, ali i neki koje sam prvi put videla! Ja ih oteram, oni pobegnu, sakriju se sa druge strane ograde i izviruju, vide im se samo usi i njuskice- gledaju da li sam ja nestala i da li je maca sama! A sad, kada ju je proslo teranje- izadjemo, i nigde nikog! Fantasticno kako se priroda pobrinula za to...
Dođe kući ofucan, razdronjan, prepolovljene težine, jede kao mećava, za 30 sekundi i odmah napolje! I mi ga ubeđujemo ali nema šanse, ne spava noćima, bukvalno totalno promeni izgled... i onda ga prestane, onda spava danima, malo jede i spava. Onda krene faza tovljenja za sledeće osvajanje
I onda iz početka... dok mu ljubav ne dođe glave