Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upravo

vragana,samo ostro :rtfm:
mazi je,ljubi je,al kada macu terorise,samo ostro :rtfm:

pa znas sta ti rekoh kad smo pricali o Ciciju...i plan je bio da pokusamo s njim i Lorom, al
zena danas donese ovog malog...sretju na vrata
i bukvalno me ucijeni; kaze da ce ga vratit na ulicu i ja sta tju...
eno ih spavaju; Lora u svojoj fotelji kraj mene, a muskarci u spavacoj...zamotani u dekice...:lol:

evo ga...gospon macak...jos uvijek bez imena : )))

picture.php

a evo je i Lora...pokazuje svoje "odusevljenje" :sad2:

picture.php

slike su s mobilnog...pa su mutnjikave, al aparat nam nije tu : (

Jaoooo kakva je Lori grimasa :zcepanje:
Ne znam šta pametno da ti kažem, ja nisam uspela ni dve mačke da sprijateljim :( Držim vam fige, macanković je meden... i baš mi je čudno da on toleriše Loru iznad svoje glave?

e,pa to je definitvno najbolje rešenje, jer neće menjati sredini, a ti ćeš dolaziti kod brata, tako da je to super za njega!
pa da :)

pa znas sta ti rekoh kad smo pricali o Ciciju...i plan je bio da pokusamo s njim i Lorom, al
zena danas donese ovog malog...sretju na vrata
i bukvalno me ucijeni; kaze da ce ga vratit na ulicu i ja sta tju...
ma znam,nema veze....naravno da ces da ga uzmes :lol:
evo ga...gospon macak...jos uvijek bez imena : )))

picture.php

a evo je i Lora...pokazuje svoje "odusevljenje" :sad2:

picture.php

slike su s mobilnog...pa su mutnjikave, al aparat nam nije tu : (

e malac je prelep....prelep!!
ko neka mala bubica :heart:

Ali je prelep plavušan! :zaljubljena: A njen pogled je genijalan, vrlo rečit. :lol: Ali doćiće do stadijuma međusobne tolerancije, videćeš, ili će makar on da poraste dovoljno da može da se brani sam, da ona ne može da ga povredi.

Danas ću, ako sve bude ok, tj. ako se švalerčina odluči da dovuče svoje cenjeno d... imati prilike da ponovo proverim da li mi se stvarno razvija alergija.

Prošlo nas je prvo teranje! Dosta bezbolno, moram priznati! Dok sam shvatila šta se sa njom dešava i da je to- zapravo teranje, prošlo je par dana, a posle su "simptomi" prestali za 3 dana. Motrila sam joj svaki korak i čuvala je, da je ne zaskoči neki nevaljali mačor. Mazila se više nego inače, valjala, i sve ostalo, mjaukala pomalo....i eto, prođe i to. I sad, kad opet da očekujem "ludovanje"? Je l se to dešava svakog meseca ili češće ili ređe?

Prošlo nas je prvo teranje! Dosta bezbolno, moram priznati! Dok sam shvatila šta se sa njom dešava i da je to- zapravo teranje, prošlo je par dana, a posle su "simptomi" prestali za 3 dana. Motrila sam joj svaki korak i čuvala je, da je ne zaskoči neki nevaljali mačor. Mazila se više nego inače, valjala, i sve ostalo, mjaukala pomalo....i eto, prođe i to. I sad, kad opet da očekujem "ludovanje"? Je l se to dešava svakog meseca ili češće ili ređe?

Između 10 dana i tri nedelje, bar je meni vet tako rekao. I da znaš da će sledeći put simptomi biti jače izraženi i trajaće duže.....:)

Uh, valjda cemo uspeti da se izborimo nekako sa tim teranjem, dok ne dodje dan kada cu je sterilisati...
Nego, nikako mi nije jasno kako macori prepoznaju da je macka spremna za parenje! Ljudi, to je neverovatno!! (ja sam se, bar, zaprepastila jer pre Milice nisam imala bas puno iskustva sa zivotinjama, sa mackama pogotovo). Kako izadjmo u dvoriste, tako pocinju da se okupljaju macori! I oni poznati, iz komsiluka, ali i neki koje sam prvi put videla! Ja ih oteram, oni pobegnu, sakriju se sa druge strane ograde i izviruju, vide im se samo usi i njuskice- gledaju da li sam ja nestala i da li je maca sama! A sad, kada ju je proslo teranje- izadjemo, i nigde nikog! Fantasticno kako se priroda pobrinula za to...

Uh, valjda cemo uspeti da se izborimo nekako sa tim teranjem, dok ne dodje dan kada cu je sterilisati...
Nego, nikako mi nije jasno kako macori prepoznaju da je macka spremna za parenje! Ljudi, to je neverovatno!! (ja sam se, bar, zaprepastila jer pre Milice nisam imala bas puno iskustva sa zivotinjama, sa mackama pogotovo). Kako izadjmo u dvoriste, tako pocinju da se okupljaju macori! I oni poznati, iz komsiluka, ali i neki koje sam prvi put videla! Ja ih oteram, oni pobegnu, sakriju se sa druge strane ograde i izviruju, vide im se samo usi i njuskice- gledaju da li sam ja nestala i da li je maca sama! A sad, kada ju je proslo teranje- izadjemo, i nigde nikog! Fantasticno kako se priroda pobrinula za to...

Sećam se mog mačora kad je bio u ljubavi :heart: Dođe kući ofucan, razdronjan, prepolovljene težine, jede kao mećava, za 30 sekundi i odmah napolje! I mi ga ubeđujemo ali nema šanse, ne spava noćima, bukvalno totalno promeni izgled... i onda ga prestane, onda spava danima, malo jede i spava. Onda krene faza tovljenja za sledeće osvajanje :zper: I onda iz početka... dok mu ljubav ne dođe glave :(

JOooj drugari...za par dana idemo u stan,ni sama ne znam kako cu se izboriti sa bebanom,navikao je da izlazi a jos manje znam kako cu ga nauciti da se penje kroz prozor...i onda planiram da povedem Zucu,ali...zuca je ulicna maca i vec ima mozda 2 god,kod nas samo jede i tako preko dana odmara i onda se izgubi i nema ga...ali znamo bar da nije niciji,pa se mama brine kako ce on uspeti da izdrzi da bude zatvoren u kuci :/....zamisljam i on i beban u horu,mjau,mjau,mjau ispred vrata :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back