Jednogodisnjeg sina moje sestre juce gricnuo macak, u Subotici. Bili su kod nas kuci, i mali je nagazio macora i ovaj ga malo ujeo. Nisam bila prisutna (u BG sam), a ona je napravila takvu frku i uzbunu, posto inace ne voli macke, iako ga on nije povredio ozbiljno (moj tata kaze da ona preuvelicava i da ga je macak malo ogrebao) ... Ipak, poveli su macu kod veta da vide u kakvom je stanju, ima li neku infektivnu bolest. I naravno, macor je savrseno zdrav , jedino sto mu je rep povredjen, mozda slomljen pa je maca zbog toga reagovala burnije i ujela ga.
E a bas sam se zacudila sto je macor zdrav, mislim hvala dragom Bogu, ali ja sam mislila da ko zna sta sve nema.... Jer znam ja mog oca- sigurna sam da ni jednom nije odveo macka na vakcinu ili na pregled, on njega cak ni ne smatra nasim, samo mu ostavlja hranu u dvoristu. :-( Ja, nazalost, nisam tamo da mogu da vodim rqacuna o tome.... Idem kuci jednom u 2 meseca.
A sestra je sad jos vise podivljala i postala jos veci mackomrzac nego sto je bila! :-(