- Poruka
- 2.767
e ,,imam i pitanje jedno
...kako znate da ce vam se macka skoro omaciti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Zaimb, bas mi je drago da je macoru bolje.
e ,,imam i pitanje jedno

e ,,imam i pitanje jedno
Drago mi je zbog mačka, verujem da će se uskoro skroz oporaviti, a šta je konačna dijagnoza kod njega?
Moja mačka nije nešto opustila stomak, i dalje je izgledala kao da je progutala tanjir, ali je bila izuzetno nervozna i uvek u blizini, uvek je u kući tražila bezbedno mesto, par dana pred porođaj, a kad su krenuli bolovi ipak je otišla tamo gde sam joj ja spremila i mjaukala je glasno i jako tužno. A spremila sam joj kutiju, zatvorenu gore, sa izrezanim bočnim ulazom(iskustvo od ranije), malo veća transportna karton kutija je ok, dole ima jastuk za stolice, a preko njega pamučna tkanina, stara majica, peškir itd, to menjaš kasnije redovno, ali prvog dana po porođaju sam je ostavila tako da je ne uznemirim, pa sam sutra kad je prvi put izašla promenila.
) ili to moze da se primeti tek kada joj poraste stomak, ili ovo sto ste vec naveli?Da li treba vakcinisati mace 2 nedelje nakon ciscenja od glista?
Imam i ja jedno pitanje:
Moja Coma ima godinu i dva meseca, i pre mozda mesec dana je imala prvi put teranje. To je trajalo mozda 5-6 dana, i prestala je jedno dve nedelje, pa ponovo tako. I tako dva-tri puta...
Prosle nedelje smo odlucili da je odvedemo kod jednog macora, prijatelja, i tamo je i prespavala, i parili su se 2-3 puta, prijateljica je videla....
E sad, da li je Coma trudna, kako da znam?
Od tada nije imala teranje, tj nije mjaukala tako.... Mogu li da znam uopste da li je trudna ( ili kako se vec kaze) ili to moze da se primeti tek kada joj poraste stomak, ili ovo sto ste vec naveli?
Unapred hvala .![]()
Kada maca dobija prvu vakcinu? Koliko se ja secam ne pre drugog meseca, ili se lose secam?
I da li maci od nesto vise od mesec dana granule da dajem suve ili potopljene u vodi?
Skroz sam zbunjena, sve sam zaboravila, kao da nisam imala malog Gasu nekada: )
A za vakcinu isto mislis da je oko drugog meseca.Ja dajem suve granule-rojal kanin za bebe vec nekih 5 dana, naravno uvek ima vodu pored. Jos uvek dobija mleko ali vidim da ga sve manje i manje pijeA za vakcinu isto mislis da je oko drugog meseca.
dajes cisto mleko ili po receptu veterinara sa krste, sa zumancetom?
Minjica nije htela da jede suve, mozda ne ume jos uvek,ali je potpoljene pojela slatko : )
Dobije 2 puta nedeljno i one wiskas sosice. Takodje prozdire
I da pitam... Jel nije cudno da mace nema gliste? Vet je rekao da gledamo kad kaki ali nije bilo nista...?