mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Da li je ovo ispravan nacin vakcinisanja macica - http://nsvet.co.rs/program macke.html
Jeste.

hvala ti puno , olaksala si mi puno zato sto sam se dvoumila dali da uzmem macu ili ne ...inace sam veliki ljubitelj zivotinja ali sam se bojala zbog klinca
jos jednom hvala
Samo napred, muž i ja imamo po jednog mačka (moj je u dvorštu a muževljev u radnji) i imam psa starog 14 godina a ćerka mi ima 2,5 godinice i sva deca joj zavide na Gizmu (naročito kad ga sva važna povede u šetnju
Ako je maca zdrava ne postoji ni jedan razlog da je ne uzmeš. Onda sledi vaspitanje deteta šta je maca a šta je igračka pošto znamo da mace ne tolerišu decu u onoj meri kao kuceI kad svako nađe svoje mesto i nauči pravila biće
![]()
![]()
"Milice, ostavi Zloćka! Milice, Zloćko ne voli da se češlja! Milice, ne prskaj Zloćka iz pumpice ako nije ništa uradio!"-"Mamaaa! Boli me ruka!"
Mače će ga samo vaspitati, ne brini.

I kad svako nađe svoje mesto i nauči pravila biće
Postoje i pf Psi i Pomoć, savet, nega, pa pogledaj tamo. Pisalo se o štenećaku na temi Pitajte u vezi zdravlja.
. Tako da više nisam primenjivala ovu pedagošku meru, kasnije je sama shvatila da je lepše kad se zakopa napolju, ali je bilo i situacija da je bila u stisci, pa je to obavljala u -kadi! Nikad nije bila preterano umiljata, skakala je po nameštaju, kidala mebl, bacala se okolo, napadala nam šake, stopala, igrala se... mnogo je luckasta bila, nekako specifična. Baš zato i nisam mogla da se odlučim na sterilizaciju. Sad je preozbiljna, odjednom.

Nista manje kaze, ne postoji