Savetovali su mi oni koji imaju iskustva da je bolje da počnem sa jogurtom i to običnim sa 3.2 masti (ne ove najnovije varijante poput fit isl.).A i sama sam mislila- mleko već imaju od mamice, mnogo kvalitetnije od kravljeg. I vidim da ga rado piju ,po malo naravno, i ne primećujem da im smeta. Šargarepicu barenu takođe smo probali zajedno sa piletinom. Krompir se ne bih usudila da im dajem, to sam negde čitala da ni odrasle mačke ne treba da jedu.
E da, za dinju znam i ja. Moj mačak Bleki je obožavao dinju, slučajno sam mu ponudila jer me gledao dok sam ja jela onim pogledom Daj malo. Na žalost nije dočekao sledeću sezonu dinja, stradao je pošto je živeo pretežno u dvorištu i voleo da švrlja okolo.
E da, za dinju znam i ja. Moj mačak Bleki je obožavao dinju, slučajno sam mu ponudila jer me gledao dok sam ja jela onim pogledom Daj malo. Na žalost nije dočekao sledeću sezonu dinja, stradao je pošto je živeo pretežno u dvorištu i voleo da švrlja okolo.

Ali definitivno su te tri (ne računam one Happy pets ili-kako-već iz Maksija) najgori krš od hrane koji postoji. I kastriranim macama bi trebalo davati Prolom vodu i posebne granule, one specijalno za njih.