Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sada sam joj dala onu pastu, za ciscenje od glista i mnogo je lakse bilo sa onim tableticama, tacno vidis koliko i da li je popila/progutala tabletu...
ovde se plasim da ne predoziram, pa onda da ne uzme nedovoljno, i sada pojma nemam da li je dobro i dovoljno dobila paste...

Jao, ja zbog Zloće čekam inspekciju, nije baš da ga držim u dvorištu ali ga i ne teram a komšije su jedva i na Gizma oguglale, mada je tu već 13 godina... :sad2: A ovih dana na TVKV ide snimak ovih demodikoznih jadničaka što su bili u "azilu" i izašli navodno sterilisani (zapravo samo podvezani :thumbdown:) i upozorenje vlasnicima da svoje pse i mačke drže u zatvorenom/ograđenom prostoru i da ih vakcinišu, čipuju i čiste od parazita, navodno zbog besnila. :roll: Za Gizma mi ne mogu ništa, pas je evidentno bolestan, ali za mačka mogu da me pritegnu samo tako... I muža za Bilija...

ja nisam u toku sa tim zakonom, a ni sa zlocom i njegovom situacijom? skorz sam van tokova...
nego, minja tri dana povracala, i ja joj izbacim granule i dam joj piletinu i sargarepicu, ispasiranu, sa supicomi sad ne povraca a granule nece ni da okusi : S

Uf, mukica. :( Pa dobro, dešava se. Koje si joj beše granulice uzela? Ako ti je problem da kuvaš, možda da probaš neku drugu vrstu ili da u početku kombinuješ granule i kuvano?

A Zloća... Došao mi je u aprilu u dvorište polumrtav, već je zaudarao na gnoj iz te gadne razderotine na butini, meni ga bude žao, krenem da mu sređujem tu ranu (nije mogla da se šije jer je bila stara i inficirana), usput ga i hranim i dajem mu vodu... Kasnije, kad je rana krenula da se zatvara, raspoznam pseću vilicu i otprilike znam koje bi dve kuje iz ulice bile glavni osumnjičeni... Evo ga, vežba otvaranje vrata, spava na prozoru, moram da kupim mrežu protiv komaraca da bih mogla da provetrim sobu... Jako je umiljat i jako mu teško pada što ne sme da ulazi u kuću, posebno što ima baš kratku dlaku i što je izgleda prethodno bio nečiji kućni mačak. Sad, dok ne prođe frka, on jede Gizmove zaostale Frendi granule (maznuo je jednom RC mini mature koje sadrže L-karnitin i pojavio se posle dva dana dobrih pola kila lakši :lol:) iz stare piksle i pije vodu iz čaše od Finetija od 200g, ne smem da mu kupujem posebne posude zbog mimi's dad koji ga ne voli i njegovih kolega iz vet. inspekcije koji mi tek onda ne bi verovali da nije moj.

hoce neko da me prosvetli molim vas koliko dugo macici sisaju?

Moji mačići su sisali tri meseca i mačku su načisto iscrpeli. :evil:
Mislim da je najbolje da to pitaš veterinara. :confused:

Dok mama maci ne padne mrak na oči :mrgreen: Ne znam tačno, ne sećam se... ali znam da bi sisali dok su živi...

A znaš li ti kumo, da ovi ''malecki'' i dan danas ponekada kada su gladni pokušavaju da sisaju? :eek: :eek: :eek:

Moji mačići su sisali tri meseca i mačku su načisto iscrpeli. :evil:
Mislim da je najbolje da to pitaš veterinara. :confused:

A znaš li ti kumo, da ovi ''malecki'' i dan danas ponekada kada su gladni pokušavaju da sisaju? :eek: :eek: :eek:

To možda rade ''iz milošte'' .... Micumaca mesi po jednom crno belom ćebetu i samo isključivo po njemu, radi šapicama onako kako rade mačići dok sisaju.... a Beca je to radio mom tati ispod pazuha :sad2: :mrgreen:

Mislim da sa tri nedelje treba da počne da im se daje čvrsta hrana... nisam ni ja više siguran... I meni to sa mesec dana zvuči prerano... :confused:

pa ne znam...ja sam udomljavala tek sa dva meseca to znam...i do tad su vec jeli cvrsto...al ne znam kad bi prestajai da sisaju....ne mogu da nadjem informacije nigde ili sam smotana pa ne guglam dobro...

ako neko zna neka javi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back