- Poruka
- 2.767
ako sam dobro razumjela ima ih 5 i dobro su?
a mama jednom nije pregrizla vrpcu kako treba?
i kako je taj malac na kojem si...intervenirala?
pa nemam pojma
mislim da je dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako sam dobro razumjela ima ih 5 i dobro su?
a mama jednom nije pregrizla vrpcu kako treba?
i kako je taj malac na kojem si...intervenirala?
zaimb, ako "nemas pojma" onda zovi veta da dodje i provjeri
al gledaj da to ne bude u 2 ujutro : )
stvarno? zar moze da se to zakomplikuje?
pa ionako bi otpalo samo ,valjda
vec je bilo osuseno
A ovih dana na TVKV ide snimak ovih demodikoznih jadničaka što su bili u "azilu" i izašli navodno sterilisani (zapravo samo podvezani
Pa dobro, dešava se. Koje si joj beše granulice uzela? Ako ti je problem da kuvaš, možda da probaš neku drugu vrstu ili da u početku kombinuješ granule i kuvano?
) iz stare piksle i pije vodu iz čaše od Finetija od 200g, ne smem da mu kupujem posebne posude zbog mimi's dad koji ga ne voli i njegovih kolega iz vet. inspekcije koji mi tek onda ne bi verovali da nije moj.ja nisam u toku sa tim zakonom, a ni sa zlocom i njegovom situacijom? skorz sam van tokova...
nego, minja tri dana povracala, i ja joj izbacim granule i dam joj piletinu i sargarepicu, ispasiranu, sa supicomi sad ne povraca a granule nece ni da okusi : S
hoce neko da me prosvetli molim vas koliko dugo macici sisaju?
Ne znam tačno, ne sećam se... ali znam da bi sisali dok su živi...hoce neko da me prosvetli molim vas koliko dugo macici sisaju?

Dok mama maci ne padne mrak na očiNe znam tačno, ne sećam se... ali znam da bi sisali dok su živi...

Moji mačići su sisali tri meseca i mačku su načisto iscrpeli.
Mislim da je najbolje da to pitaš veterinara.
A znaš li ti kumo, da ovi ''malecki'' i dan danas ponekada kada su gladni pokušavaju da sisaju?![]()
![]()
![]()

To možda rade ''iz milošte'' .... Micumaca mesi po jednom crno belom ćebetu i samo isključivo po njemu, radi šapicama onako kako rade mačići dok sisaju.... a Beca je to radio mom tati ispod pazuha![]()
![]()

Kako bre ispod pazuha?![]()

a moja i mamina 

Pa mačak je odlepio kad je provalio da moj tata ima dlake ispod pazuha i automatski krenuo da gura glavu i cokće, onako kako rade mačići kad sisaju... A tatina reakcijaa moja i mamina
Onda smo konstatovali da je mačak imao nesrećno detinjstvo i da tata treba da se istušira jer miriše kao Becina mama![]()

ma ja sve nesto mislim da je oko 2 meseca...al bese davno kad sam ih imala i bila sam mala...
vecina daje na udomljavanje posle mesec dana....cini mi se da je rano![]()
e, i Pera to jos radi...i to upravo tako; dodje pa mijesi sapicama i
sisa ...infantilac![]()

oce ako je prerano odvojen od sisee, i Pera to jos radi...i to upravo tako; dodje pa mijesi sapicama i
sisa ...infantilac![]()

oce ako je prerano odvojen od sise![]()
Mislim da sa tri nedelje treba da počne da im se daje čvrsta hrana... nisam ni ja više siguran... I meni to sa mesec dana zvuči prerano...![]()
vjerojatno jeste; sa oko 2 mjeseca (mozda i manje...) nadjosmo ga
ispred zgrade...kad se sjetim dodje mi da se rasplacem; kako je malen i smijesan bio... : )
....srecom pa je imao srece da jasno mi je sve...mukica....srecom pa je imao srece
![]()