tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Probaj, za pocetak, da mu terasa glumi dvoriste, pa vidi reakciju. Ako ne ide, ja bih probala sa povodcem (imas temu o mackama i povodcu). Treca solucija ti je da ga pustas i posle ganjas, dozivas, pravis sacekusu i... molis Boga da ti se vrati.
Prvog macora sam pustala van i ostala bez njega (on verovatno bez zivota) posle 1,5 g. Kako je izgledalo to ispracanje, pa iscekivanje, dozivanje, trazenje - mogla bih da se raspisem. Nakon njegovog nestanka, vise se nisam upustala u takvu avanturu posto sam shvatila gde zivim, ko me sve okruzuje, kakve su sanse zivotinje na ulici da (ne)prezivi... "Moje" sadasnje macke nemaju slobodu kretanja, ali imaju druge bladodeti. Macka na ulici ima slobodu, a druge stvari joj manjkaju.
Uostalom, svako od nas nesto dobije na racun neceg izgubljenog.
kada sam ga uzela bila sam u ogromnoj dilemi da li da ga pustam napolje ili ne i donela sam odluku da ga pustam, velikim delom zato sto zivim u prizemlju i bilo je skoro nemoguce spreciti ga da ide nepolje, tako da mi je ispracanje i dozivanje veoma poznato, kao i sam osecaj iscekivanja i pitanja da li ce se vratiti...
hvala na odgovoru, svakako cu prvo pokusati da ga naviknem samo na terasu, pa cu videti kako to ide
pozz

(kao i svake godine) da ih raznose po ulicama, izbacuju iz kola vezane u kesu, umiraće od gladi, psi će ih razvlačiti....
.