Nije u pitanju cena vakcine za besnilo , ni cipa. Konketno macak je domaci , obican , zivimo u predgrađu gde su macke uglavnom dvorisne i ničije ,vrlo često i divlje , hrana im se baca ,i niko ni jednu ne vakciniše da je meni poznato , ni za šta , jer realno ni nemaju vlasnike... u toj sredini nas i komsijski mačak su malo omiljeniji , komsijskog deca vole i maze , a za naseg se zna čiji je ... mala sredina , svi se znaju ... Jednom kad mi se prethodni (moj-ali dvorišni ) mačak zagubio , dok je jos bio mlad - oko 9 meseci , polepila sam mu sliku po svim čoskovima , ispred lokalne prodavnice , vikala mac mac po sokacima , izigravala ludu , mislim da me svi od tada znaju ( nisam iz tog mesta poreklom -inace bi me svi i znali odranije )i javili su mi gde je macak pronadjen , pa sam ga i nasla i vratila kuci ... Ja i moj muz se igramo s mačkom u dvoristu .. ljudi prolaze ...Ovde se samo deca igraju sa mačkama , mi spadamo u čudne ljude
Čip mu ne treba. Niko ga ne bi vodio kod veterinara da se izgubio 100% ... Neko od komsijske dece bi mi vec javilo da ga je negde videlo ...ili bih ponovila ono sa sllikom i lepljenjem po banderama ...
Bilo je ljudi koji su skidali sliku , samo da pokazu kod kuce sta su nasli na banderi
Inace , prilaze da vide sta je jer se obicno lepe samo smrtovnice

A čip ne bih ja zelela da imam pod kozom , eto , pa sto mačka da mi ima ..a nema nikakvog razloga, to je prosta logika , nekako to sa čipom mi se baš ne dopada , pa to ti je , a tek moj muz , on je totalno protiv čipovanja zivih bića,ono kao - žig zveri i sl... Tuzno je samo st je veterinar rekao da je bilo slučajeva besnila oko naseg mesta ... ne zelim da mi se macan razboli ... Ali naci cemo mi negde valjda vakcinu i bez čipa ?Neka ga i naplate ... samo da ga zalepe za taj pasos ... koji mu takodje ne treba

ali stavicemo ga u fioku ...