Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Hvala vam, zeMske, sa malim zakasnjenjem![]()
Srecan rodjendan i od mene
tek sad videhDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala vam, zeMske, sa malim zakasnjenjem![]()
tek sad videh

Moram da te pitam, je l' maca bila kod tebe nakon sterilizacije i traje li jos ona akcija besplatne steralizacije ulicnih macaka? Ne znam sta cu sa ovim ulicnim mackama nikako, zvala sam jos bila u julu, pa su rekli da zovem pocetkom avgusta, a ionako ne znam gde bih sa njma nakon sterilizacije.
Hvala, to mi je i blizu, prakticno u komsiluku, ali nemam gde da drzim macke nakon sterilizacije tih par dana, a ima sest macka. Mm su naplasili sa sa toksoplazmozom i nekim pricama, pa se bas buni posto je u planu trudnoca. A ta trudnoca nikako da se desi, pa je stvarno tolika predostroznost smesna, ali ne vredi...Hvala, to mi je i blizu, prakticno u komsiluku, ali nemam gde da drzim macke nakon sterilizacije tih par dana, a ima sest macka. Mm su naplasili sa sa toksoplazmozom i nekim pricama, pa se bas buni posto je u planu trudnoca. A ta trudnoca nikako da se desi, pa je stvarno tolika predostroznost smesna, ali ne vredi...
Kako su mace, sta na kraju bi? Jesi sve uspela da udomis?
Onog belog mačorčića,Marka je uzeo moj sin i posle mesec dana ljubavi i maženja toliko ga je izujedao i izgrebao,ničim izazvan, da je Saša završio na hururgiji,zagnojilo se posle,pa je stigao i do longacefa. Ja sam ga vratila u garažu iste večeri ali nije bilo šansi da opstanu:sestre je napadao kao da će da se pari a na drugog mužjaka se samo kostrešio i čekao momenat da skoči na njega.Tu noć je prespavao u transporteu u kolima,naravno sa hranom i vodicom. Ujutru sam ponovo pokušala ali nije bilo vajde. I samo su mi pale roletne i uradila sam ono što najviše mrzim: njih dve i njega sam odnela kod crkve. Tu su neka seoska domaćinstva,dva restorana i škola sa svojom kuhinjom,i pustila sam ih. Sipala sam im gomilu hrane i otišla. Plakala sam nedelju dana. Komšinica mi je rekla da je videla crnu ženkicu u jednom dvorištu i da je žena iz te kuće rekla da su se pojavile tri negovane mačkice i da su se svi troje udomili i da su ih ljudi iz tih kuća prihvatili. Ali sam ja i dalje tužna kada pomislim na njih.Ipak sam brinula o njima pet i po meseci. Drugi,crni dečkić je udomljen i uživa.
Znam tacno kako se osecas, i mi smo psa izbacenog iz azila morali da ostavimo na (pretpostavljamo) najboljem mogucem mestu jer vise nismo znali sta da mu radimo. Mm je mislio da cu da se slogiram koliko sam se tresla a on nas nije ni pogledao, odmah je nasao drustvo. A to sa sterilizacijom, kao i sve ostalo u ovoj zemlji, sto prosto kad moze komplikovano!
Jel ima neko iskustva sa Rakovicom? Kako rade?
P.S.Raspitala sam se, u Resniku su dobri, u Rakovici su bili katastrofa, a kakvi su sad - ne znam.
Ne znam koji je telefon za Resnik, ali nisu vise besplatne tamo ako su u Rakovici, oni se tako smenjuju. Veterinare iz Despota Stefana mnogi hvale, ali u vezi sa Rakovicom je pre bilo svakakvih iskustava sa kerusama koje su sterilisane, trebalo bi svakako da je sad bolje...

A niko ne razume koliko mi je drago sto su zive, pa rekoh da ovde podelim. I tako... 
Konacno sam saznala sta se desilo onim dvema malim macama koje su nestale pre par nedelja. Zavrsile su u Banatu i komsija koji ih je odvezao kod majke njegove partnerke, kaze da mace uzivaju. Pokusao je i trecu sestru i njihovu mamu tamo da odveze, ali nije uspelo da ih uhvati, poludivlje su, a nije se setio necim da ih namami u kavez. Tako mi je drago, preslatke su bile mace.A niko ne razume koliko mi je drago sto su zive, pa rekoh da ovde podelim. I tako...
![]()
Divno! xD Naravno da ti je drago, ja se zabrinem cim nema onih rospija koje obilazim, iako znam da nekad odsetaju negde pa se vrate, tako da te razumem skroz x)
Ovo je prvi put da cujem kad nestanu te ulicne mace da su sasvi dobro. Obicno cujem da su pregazene negde ili nesto slicno.Konacno sam saznala sta se desilo onim dvema malim macama koje su nestale pre par nedelja. Zavrsile su u Banatu i komsija koji ih je odvezao kod majke njegove partnerke, kaze da mace uzivaju. Pokusao je i trecu sestru i njihovu mamu tamo da odveze, ali nije uspelo da ih uhvati, poludivlje su, a nije se setio necim da ih namami u kavez. Tako mi je drago, preslatke su bile mace.A niko ne razume koliko mi je drago sto su zive, pa rekoh da ovde podelim. I tako...
![]()
Pozovi zoohigijenu da pokupe te pse kao agresivne.....ne smeju da se čoporišu u svakom slučaju, učinite nešto ili se ništa neće promeniti....Volim ovakve vesti. Ja zadnjih dana samo slušam kako svake noći tri psa udave po neko mače i očajna sam.Pretprošle noći sam u tri sata izlazila napolje da ih oteram i izvukla dve mačkice ispod auta,milice male su se tresle od straha. Od 22 mačeta,ostalo je 9 koji dolaze na klopicu.Sve se nadam da nisu baš svi nestali nastradali,možda su neki isto kao tvoji negde udomljeni i uživaju.
Konacno sam saznala sta se desilo onim dvema malim macama koje su nestale pre par nedelja. Zavrsile su u Banatu i komsija koji ih je odvezao kod majke njegove partnerke, kaze da mace uzivaju. Pokusao je i trecu sestru i njihovu mamu tamo da odveze, ali nije uspelo da ih uhvati, poludivlje su, a nije se setio necim da ih namami u kavez. Tako mi je drago, preslatke su bile mace.A niko ne razume koliko mi je drago sto su zive, pa rekoh da ovde podelim. I tako...
![]()

A ovo je u fazonu "volimo macke, mrzimo pse" o.O Tako isto neko zove zoohigijenu da pokupi "agresivne divlje macketine koje samo prljaju ulaz" i tome slicno...Pozovi zoohigijenu da pokupe te pse kao agresivne.....ne smeju da se čoporišu u svakom slučaju, učinite nešto ili se ništa neće promeniti....
A ovo je u fazonu "volimo macke, mrzimo pse" o.O Tako isto neko zove zoohigijenu da pokupi "agresivne divlje macketine koje samo prljaju ulaz" i tome slicno...