Ljudi moji pomagajte!

Naime, pre desetak dana smo se preselili u jedan lep stan, u kući, prizemlje je u pitanju, prostrano je, miran kraj, bez gužve, bez mnogo automobila, idealan da i mace mogu da izlaze napolje. I sve je super, macama se dopada, pravo da vam kažem užuvaju, međutim imam jedan problem. Odmah su navalile sve komšijske mačke da dolaze, valjda da ispitaju koje su to nove mačke u kraju, i da pokažu da je to njihova teritorija, ali to je ok. One dodju, onjuše, malo se isfrkću jedna na drugu i to je to... Međutim ima jedan mačor, još je mlad, deluje mi čisto i lepo, ne verujem da je ničiji, ali zakačoiio nam se i po ceo dan i po celu noć dolazi, ulazi u kuću, jede njihovu hranu, ali nije agresivan... Interesantno i Maca i Buba su ga prihvatile, onjuše se njuška o njušku, ali meni zaista ne treba treća mačka. Naravno, uvek bih ja tim uličnim mačkama nosila hranu, ali ovaj je izgleda rešio da nam se useli. I sad ja ga jurim, teram ga iz kuće, zatvaram vrata, prozore, ali onda stane uz prozor i mjauče... Jao što je dosadan, Evo upravo peva koliko može se dernja, a mene sramota pravo da vam kažem od gazdi, oni žive na spratu, pomisliće evo je ova dovlači sve mačke, pravi azil, a zaista mi to nije namera. Kako da ga odučim da dolazi, šta da radim? Ima li neko savet?