<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
x)))
e, imam problem, tj.ne znam dal je problem i sta da radim. kitty jako malo jede, samo je ujutru zainteresovana za hranu, mada, vise je zainteresovana za to da je ja dvorim dok jede, nego sto je gladna. bukvalno, za ceo dan pojede koliko je pre jela za 1 obrok, a imala je dva obroka + ribu, ili tako nesto sto sad ako lizne - super. inace, ove granule jedino voli i svidela joj se jedna vrsta sosica, ali i to malo jede.
ponasa se skroz normalno nenormalno, tj.u njenom fazonu - jurca, divlja, skace, normalno izgleda, misicava je (osim sto je mrsava ko kad je imala 5 meseci).
jel mislite da treba da je vodim na neke analize, ili tako nesto?

e, imam problem, tj.ne znam dal je problem i sta da radim. kitty jako malo jede, samo je ujutru zainteresovana za hranu, mada, vise je zainteresovana za to da je ja dvorim dok jede, nego sto je gladna. bukvalno, za ceo dan pojede koliko je pre jela za 1 obrok, a imala je dva obroka + ribu, ili tako nesto sto sad ako lizne - super. inace, ove granule jedino voli i svidela joj se jedna vrsta sosica, ali i to malo jede.
ponasa se skroz normalno nenormalno, tj.u njenom fazonu - jurca, divlja, skace, normalno izgleda, misicava je (osim sto je mrsava ko kad je imala 5 meseci).
jel mislite da treba da je vodim na neke analize, ili tako nesto?

)) Pustam je unutra pomalo, ali zbog Shive se trudim da je ne navikavam, mada mislim da je vec kasno. Ono sto me brine je njen okot. Zima je vec, a ona najgora tek dolazi. Da je pustim u kuci da mi se omaci, tesko. Mali nam je stan, Shiva je tu, ne bih imala gde da joj namestim kutak za to, a obicno mace i nece tamo gde joj vi odredite. Nemam ni vremena, ni sredstava da ih odgajam, pa dam na usvajanje. Znam pouzdano da se vec macila, komsinica mi je rekla. Ono sto bih definitivno uradila za nju je sterilizacija. Ali do tada, umrecu od tuge sto nisam u stanju da joj pomognem. Sto nemam uslova da ih sve zadrzim kad se bude omacila.
)) Pustam je unutra pomalo, ali zbog Shive se trudim da je ne navikavam, mada mislim da je vec kasno. Ono sto me brine je njen okot. Zima je vec, a ona najgora tek dolazi. Da je pustim u kuci da mi se omaci, tesko. Mali nam je stan, Shiva je tu, ne bih imala gde da joj namestim kutak za to, a obicno mace i nece tamo gde joj vi odredite. Nemam ni vremena, ni sredstava da ih odgajam, pa dam na usvajanje. Znam pouzdano da se vec macila, komsinica mi je rekla. Ono sto bih definitivno uradila za nju je sterilizacija. Ali do tada, umrecu od tuge sto nisam u stanju da joj pomognem. Sto nemam uslova da ih sve zadrzim kad se bude omacila.  Mogu da joj pomognem u vidu klope uvek. E sad me zanima, da li mace uvek pronalaze sigurna mesta gde ce se omaciti? Da li ce macici biti ugrozeni zbog niske temperature? Mislim, znam da se sve ulicne macke mace i zimi i leti, pa macici prezive.
 Mogu da joj pomognem u vidu klope uvek. E sad me zanima, da li mace uvek pronalaze sigurna mesta gde ce se omaciti? Da li ce macici biti ugrozeni zbog niske temperature? Mislim, znam da se sve ulicne macke mace i zimi i leti, pa macici prezive. iskusni zastitari bi ti savetovali da je sterilises tako, da se ne muce macici, ali ja to ne bih mogla da uradim tako da...
  iskusni zastitari bi ti savetovali da je sterilises tako, da se ne muce macici, ali ja to ne bih mogla da uradim tako da... 

Mislim da u Centru za mesance cak i eutanaziraju vece fetuse, tako sam nesto nacula svojevremeno, ali ne smem da tvrdim.
 Mislim da u Centru za mesance cak i eutanaziraju vece fetuse, tako sam nesto nacula svojevremeno, ali ne smem da tvrdim.