Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista kazem ti.nista nisam mmogla..da sam ja mogla da ih uzmem uopste u ruke ne bi ti ni slala sms.bar bi ih sklonila na neko drugo mesto..
to kad te pitam znaci da ja ama bas nista ne mogu.tako se desilo
ja sam javilakome sam mogla.ali ne znam da li je neko otisao da ih skloni.

e kod nas u zgradi ima jedna baka koja ima ogromnog machora
i kada je Una bila shtene on joj je jednom lupio shamar,ali se posle navikao...sada se mazi oko nje....
nego mi imamo "problem" sa njim...
svaki put kada vidi mene samu ili sa Unom,on navali na nas da se mazi i uleti sa nama u lift,pa izadje sa nama na nasem spratu i ne mozemo nikako da ga sprechimo da uleti u stan sa nama :lol: onda tako cunja po stanu i mjauche,pa se malo mazi i tako...dosadan ko buva :lol:
jedva ga izbacim nazad u hodnik...jednom sam ga odnela dole kod komshinice u prizemlje,medjutim on se zaleteo i opet uleteo u lift...oce kod nas pa to ti je...
samo sada imamo problem posto imamo Pikca koji nije odushevljen uopste pa se nakostresi ko blesav....ali kada pikca uzme dechko onaj u nedelju,bice sve ok opet....tako da u principu,mi kao da imamo machora...kad ovaj hoce da visi kod nas stalno....
a chula sam da nismo jedini u zgradi kojima upada u stan...ima jos ljudi koji muku muche sa njim :lol:

drustven neki macor : )
ja tako imam u zgradi kucu, lola se zove,mesanka maza kakave nema i obozava gasu i uvek kada se vraca kuci sa gazdom(a ide bez povodca)svrati kod nas kroz terasu da se izmazi pa je odvedem kuci...
e,kao deca su zivotinje, ali stvarno...

Posle mačka koji mi je uginuo ostala mi je maca koja je njegova majka i ima 7 godina.Ona sad njega traži stalno i pomalo tuži, pa me zanima dokle će to stanje da traje.Ima li neko iskustva sa tom situacijom?

Pu,PU bre... :) :sad2:
udomili smo malog danas :sad2:
sve gledam po stanu gde je...ochekujem da cu da ga vidim kako pravi glupost neku...i terasu kada otvorimo,gledam da nije izasao......da ne padne...
bas mi fali :sad2:
ali smo se zgotivili sa novim vlasnikom pa cemo ga posecivati :)

Pu,PU bre... :) :sad2:
udomili smo malog danas :sad2:
sve gledam po stanu gde je...ochekujem da cu da ga vidim kako pravi glupost neku...i terasu kada otvorimo,gledam da nije izasao......da ne padne...
bas mi fali :sad2:
ali smo se zgotivili sa novim vlasnikom pa cemo ga posecivati :)

Joj ćuti... meni prođe fleš kroz glavu da ovo moje čudovište neće živeti još 100 godina i nemam pojma kako se sa tim izboriti... :sad2:

Evo prilike da vidite i moju "staru gospodju macu", ima punih 14 godina, skoro 15 ustvari i glavni je gazda u nasoj kuci. Ona je sebe proglasila odgovornom za mir i red u kuci i to svi postuju, ranije pas Bingo, a sada mladja maca Melanija (o kojoj cu posebno pricati, ima 12 godina)i naravno najmladji clan porodice, mala Zone. Na slici vidite kako pazljivo posmatra i analizira Zonino ponasanje, snimljeno je prvih dana po Zoninom dolasku u kucu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back