Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo!! Zovem onu Orky,Nojevu barku i kako se sve vec zovu ta smesna udruzenja da te prijavim
Kako njega boli d-upe za sve. A gde je pas da ga ometa u ovom izivljavanju u uzivanju
Posle mačka koji mi je uginuo ostala mi je maca koja je njegova majka i ima 7 godina.Ona sad njega traži stalno i pomalo tuži, pa me zanima dokle će to stanje da traje.Ima li neko iskustva sa tom situacijom?
Tu je negde bio, mada on njega nikada ne dira, ni kad je budan ni kad spava.
Svrati na temu o retriverima, postavicu sliku kako ker uziva.![]()
Videću kako će se ponašati u nadolazećem vremenu.Možda će se smiriti, a i nam je teško da je gledamo kako ga traži.Mačak je imao 6 godina i stalno su bili zajedno i nerazdvojni.Ja baš i nemam iskustva u takvim situacijama, ali možda da probaš da udomiš mače, nalik tvom jadničku koji je uginuoMačke imaju običaj da prihvataju tuđe mačiće, to znam iz iskustva!
Video. A onako. Nekako mi macorcina bolja ovako ususkana.
Sad će on da "markira" vrata - pa će sledeći put tačno znati koja su njegova.![]()
Kad je hladno defnitivno je bolje gledati njega ispod jorgana
Danas je ispao totalni debos, farbala sam ulazna vrata od stana i nisa primetila da je izasao napolje, tj u hodnik zgrade, i dok sam bojila spoljni okvir vrata cujem komsiju na spratu ispod kako kaze "mac,mac" a zatim i jedno uzasno jadno "mjauuuu". Ja nista ne reagujem, farbam i dalje, i tek mi onda sine otkud da neko mjauce u zgradi kad nema drugih macaka, strcim dole a kreten stoji ispred komsijskih vrata koji su stan ispod nas i ceka da mu neko otvori. Ukakio se ziv, zenice mu vece od ociju i kuka na sav glas. Ja ga uhvatila a on uopste nije skontao da ga nosim kuci nego da ga odnosim od kuce i poceo jos gore da mjauce i krene da se penje po meni i da mi zabija kandze u rame. Ja trk brzo nazad i tek je blizu naseg stana skontao da je pogresio, pa me je izgrebao da ga pustim i utrcao u stan kao da ga vukovi gone.![]()
Ma to su oni videli "dobre ribe" pa ostavili vizitke, a vi treba da budete "ponosni roditelji".Hhiihihihi, tako nastradamo mi koji imamo lepe negovane mace i živimo na prvom spratu... pa dođu mangupi i obeleže nam vrata... al isključivo naša, ni jedna u prizemlju...![]()