Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko je tražio još slika...

Prilozi

• dsc00998_1.jpg
    dsc00998_1.jpg
    24,2 KB · Pregleda: 12
  • dsc01013_1.jpg
    dsc01013_1.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 14
  • dsc01018_resize.jpg
    dsc01018_resize.jpg
    107,2 KB · Pregleda: 12
  • dsc01042_1.jpg
    dsc01042_1.jpg
    22,8 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:
Posle mačka koji mi je uginuo ostala mi je maca koja je njegova majka i ima 7 godina.Ona sad njega traži stalno i pomalo tuži, pa me zanima dokle će to stanje da traje.Ima li neko iskustva sa tom situacijom?

Ja baš i nemam iskustva u takvim situacijama, ali možda da probaš da udomiš mače, nalik tvom jadničku koji je uginuo :cry: Mačke imaju običaj da prihvataju tuđe mačiće, to znam iz iskustva!

Ja baš i nemam iskustva u takvim situacijama, ali možda da probaš da udomiš mače, nalik tvom jadničku koji je uginuo :cry: Mačke imaju običaj da prihvataju tuđe mačiće, to znam iz iskustva!
Videću kako će se ponašati u nadolazećem vremenu.Možda će se smiriti, a i nam je teško da je gledamo kako ga traži.Mačak je imao 6 godina i stalno su bili zajedno i nerazdvojni.

Video. A onako. Nekako mi macorcina bolja ovako ususkana.

Kad je hladno defnitivno je bolje gledati njega ispod jorgana :lol:
Danas je ispao totalni debos, farbala sam ulazna vrata od stana i nisa primetila da je izasao napolje, tj u hodnik zgrade, i dok sam bojila spoljni okvir vrata cujem komsiju na spratu ispod kako kaze "mac,mac" a zatim i jedno uzasno jadno "mjauuuu". Ja nista ne reagujem, farbam i dalje, i tek mi onda sine otkud da neko mjauce u zgradi kad nema drugih macaka, strcim dole a kreten stoji ispred komsijskih vrata koji su stan ispod nas i ceka da mu neko otvori. Ukakio se ziv, zenice mu vece od ociju i kuka na sav glas. Ja ga uhvatila a on uopste nije skontao da ga nosim kuci nego da ga odnosim od kuce i poceo jos gore da mjauce i krene da se penje po meni i da mi zabija kandze u rame. Ja trk brzo nazad i tek je blizu naseg stana skontao da je pogresio, pa me je izgrebao da ga pustim i utrcao u stan kao da ga vukovi gone.:rotf:

Kad je hladno defnitivno je bolje gledati njega ispod jorgana :lol:
Danas je ispao totalni debos, farbala sam ulazna vrata od stana i nisa primetila da je izasao napolje, tj u hodnik zgrade, i dok sam bojila spoljni okvir vrata cujem komsiju na spratu ispod kako kaze "mac,mac" a zatim i jedno uzasno jadno "mjauuuu". Ja nista ne reagujem, farbam i dalje, i tek mi onda sine otkud da neko mjauce u zgradi kad nema drugih macaka, strcim dole a kreten stoji ispred komsijskih vrata koji su stan ispod nas i ceka da mu neko otvori. Ukakio se ziv, zenice mu vece od ociju i kuka na sav glas. Ja ga uhvatila a on uopste nije skontao da ga nosim kuci nego da ga odnosim od kuce i poceo jos gore da mjauce i krene da se penje po meni i da mi zabija kandze u rame. Ja trk brzo nazad i tek je blizu naseg stana skontao da je pogresio, pa me je izgrebao da ga pustim i utrcao u stan kao da ga vukovi gone.:rotf:

joooj mukica :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back