lassie
Primećen član
- Poruka
- 599
SOSICE SAMO POLIZE , NISAM PROBALA SA MAJONEZOM DA PRELIJEM GRANULE.SA JOGURTOM NECE. NE SKLANJAM NAMERNO MU OSTAVIM GRANULE CELI DAN, MA GLADUJE.ALI NECE IH.
evo kako ja hranim macu 2 obroka u mesari mi ostavljau govedinu bubrege,dzigericu,neko meso alio sve govedinu posto im skoro niko to ne kupuje i ja lijepo uzmem to psu kuvam dzigericu a macki bubrege i ostalo meso ,,,to ja spakujem u male kesice i u zamrzivac moze mi 10 dana po dva obroka svakog dana za psa i macaka kojih imam vise od 10,,,,mozda i kod vas bacaju to meso pa ih pitaj da ti ostavljaju da ne bacaju nego tebi da daju,,,,a jedan obrok za macora,mamu macu i psa je konzerva hrane kupovne 1/2,,,,,to je toponekad nema konzerve,ponekad sam i ja svorc :-DDD
Poslednja izmena:
Saškice, probaj još i sa maslinovim uljem, kombinacijom sa bebećim granulama, nalij domaćom supicom... Inače, moj Bili je od svih granula najviše voleo Gizmove superpermium, bilo Hill's ili RC, kad njih ima, Bili čuva fotelju.
I on je majonez brzo izgustirao, poliže njega a granule ostavi, to je palilo možda nedelju-dve.
ne bi to bio tako veliki problem da moje komsije nisu zavidne i kako koja komsinka prodje tako je zove i mami...jutros sam saznala da je bila u kuci jedne moje komsinke jer ju je ova namamila...

.
,inace Hera je prelepa 
a to oni vrlo lako rade
Nego, jeste li pokušali da premestite stolicu? Možda nije toliko do stolice koliko do negativne energije samog mesta? Mada izgledaju slatko. 
.