Dimche
Početnik
- Poruka
- 40
Pozz svim ljubiteljima macaka!
Da li neko zna kako mogu da postanem clan nekog FIF-e drustva?
Da li neko zna kako mogu da postanem clan nekog FIF-e drustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)
(((((Moj ljubimac se zove Micky-Junior, obicne je ,,rase,, , cetiriipo godine je star, nije kastriran, potpuno je slobodan, ima sestipo kg, iskljucivo ja brinem o njemu i samo sa mnom ,,razgovara,, (ovo se nisam salio, i literatura je puna opisa o ,,macijem govoru,, i 7-8 glasova koje ,,mjaucu,,), Nedeljno 2-3 puta moram da nadjem priliku da prosetamo, onda je posebno raspolozen za igru (imamo 3-4 omiljene ,,jurnjave,, , dobacivanja i skrivanja), trci, penje se na drvece,... sve te igrice (i setnju) otkrili smo vec prvih dana kad sam ga dobio,... i ostao je ,,malo mace,, za mene, toliko je razmazen, nisam dozvolio da ga motaju po rukama i strasno se ljuti kad mu tu ,,uvredu,, priredjuje moja mladja cerka,... frkce ko ... samo iz svojih posudica jede i nikad ne pogleda u nas dok obedujemo, ... cak i ono sto ispadne iz cinijica ne jede,...pametan je k'o pcelica, sto kaze nas narod. Tridesetpetogodisnje iskustvo odgajanja pasa skoro i nema znacaja u odgajanju macke, to sam i mislio, to se i potvrdilo. Samo pazljivim posmatranjem, poukama iz literature stekao sam ovo novo iskustvo i moram vam reci da sam prijatno iznenadjen i veoma ponosan na svog ljubimca. Obozavam ja njega, obozava on mene.
http://forum.krstarica.com/threads/62914&pp=15
Pa kako tako slatko malo stvorenjce ne gnjaviti!

Moj ljubimac se zove Micky-Junior, obicne je ,,rase,, , cetiriipo godine je star, nije kastriran, potpuno je slobodan, ima sestipo kg, iskljucivo ja brinem o njemu i samo sa mnom ,,razgovara,, (ovo se nisam salio, i literatura je puna opisa o ,,macijem govoru,, i 7-8 glasova koje ,,mjaucu,,), Nedeljno 2-3 puta moram da nadjem priliku da prosetamo, onda je posebno raspolozen za igru (imamo 3-4 omiljene ,,jurnjave,, , dobacivanja i skrivanja), trci, penje se na drvece,... sve te igrice (i setnju) otkrili smo vec prvih dana kad sam ga dobio,... i ostao je ,,malo mace,, za mene, toliko je razmazen, nisam dozvolio da ga motaju po rukama i strasno se ljuti kad mu tu ,,uvredu,, priredjuje moja mladja cerka,... frkce ko ... samo iz svojih posudica jede i nikad ne pogleda u nas dok obedujemo, ... cak i ono sto ispadne iz cinijica ne jede,...pametan je k'o pcelica, sto kaze nas narod. Tridesetpetogodisnje iskustvo odgajanja pasa skoro i nema znacaja u odgajanju macke, to sam i mislio, to se i potvrdilo. Samo pazljivim posmatranjem, poukama iz literature stekao sam ovo novo iskustvo i moram vam reci da sam prijatno iznenadjen i veoma ponosan na svog ljubimca. Obozavam ja njega, obozava on mene.
http://forum.krstarica.com/threads/62914&pp=15
Henry je poseban i svoj, nikog ne slusa, grize se, svadja sa nama ali sve to radi na tako sarmantan nacin da smo totalno ludi za njim. Moj muz iz pocetka i nije bio odusevljen idejom da imamo macku, ljubitelj je pasa,a sad imaju svoj ritual grickanja keksica na radnom delu u kuhinji, maze se, pricaju i cmacu. Sivo beli je Stanley, on se jedne nedelje u Julu derao iz sveg glasa na steni blizu moje kuce. Pokusavala sam da ga uhvatim 4 sata, bio je jako uplasen i totalno divlji. Uspela sam tek uz komsinicinu pomoc. Smirivala sam ga cvrsto umotanog u peskir oko sat vremena, onda nahranila (skoro mi je progrizao prst kad je namirisao hranu, toliko je bio pregladneo), okupala nekoliko puta, skinula fleke od nafte sa bebi uljem, poskidala mnostvo krpelja (srecom pa ovde nisu jako opasni i nema lajmske bolesti) poprskala frontline-m i odvojila ga u sporednu sobu. sledeceg dana pregledao ga je veterinar; star oko 3 meseca, tezak 700g!!!! (Henry je toliko imao sa 6 nedelja), macija gripa, ni okice mu se nisu sijale, bile su nekako mat i izgrebane. lekici i kapi nedelju dana i toliko u karantinu(zbog Henry-ja). srce malo, nije se ni bunio i polako je ucio da mi veruje. posle kontole kod veterinara smo dobili dozvolu da ga upoznamo sa Henry-jem i od tada su veliki drugari. Vijaju se po kuci, zajedno spavaju, lizu jedan drugog. Henry mu je idol, trudi se da sve radi kao i on (naucio je da zakopava hranu bas kao i Henry, pa kad pocnu da vozaju hranilice po kuhinji - nikad kraja
), a ja..ja sam mu druga mama i verovatno prvo ljudsko bice koje mu je prislo blizu i kome veruje i puno voli. moja cerka je tu negde, dok i posle 4 meseca jos uvek razmislja gde da svrsta mog muza..prilazi mu,ali oprezno
. stidljiv je i ne voli goste, najsrecniji je kad smo sami.