Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
a evo i moje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tsutomu:Evo jedne od mojih. E' loode su skroz.
![]()
Obersturmfuehrer:![]()
a evo i moje![]()
Imam 4 ovakve, skoro iste, ima ih sa malo belih dlaka na grudima, sa malo više,Mili:Јао, твоја маца је иста као и моја! Има њена слика на теми "Да живи љубав", али се не види тако добро. Колико примећујем, имало мало белкасте длаке на грудима или ми се чини? Зато што и моја има исто тако.
Who's DA nigga from DA hood?Mili:Ух, како изгледа опако! 8)

Naći će on devojku...A jeaaaaaaaaaa:jeli normalo da moj macak taba sve bez opasne pse po ulici, misli nemojte de mislite da sam ne odgovorna ali ja nemogu danoocno da ga gledem kada se seta imam i ja obaveza, a kada ce da nadje devojku??? u mom komsiliku ima bas malo macaka a ja misli da je on bas lep za mace(ima 1,5 dana ajos nema devojku???) molim vas da mi neko odgovori na pitanja. unapred zahvalna...
Mog mačka jedno vreme malo pa malo nema po dva dana, vrati se
A jednom sam ga nahvatao gde ide, jedno 50-ak metara
Kakav lik. hvala na odgovoru...Tsutomu:Naći će on devojku...A je
l' mu se dešavalo da ga nema po 10-ak sati dan, dva...? Oni tada vreme provode sa
devojkamaMog mačka jedno vreme malo pa malo nema po dva dana, vrati se
mršaviji za 1kg, i kuka za hranu k'o lud. Čim ga dobro nahranim i kad' malo odspava,
on opet na dan dva u život...A jednom sam ga nahvatao gde ide, jedno 50-ak metara
u komšiluku tamo se cima s nekom mačkomKakav lik.
![]()
Tsutomu:A jednom sam ga nahvatao gde ide, jedno 50-ak metara
u komšiluku tamo se cima s nekom mačkomKakav lik.
![]()