alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
mace su stvarno predivne, a ovaj a la garfild je predivne boje. od malena sam htela zutu (narandzastu) macku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. bas smo se danas moja cerka i ja pitale sta je to u tim malim cupavim stvorenjima da smo toliko lude za njima.. i nismo nasle odgovor, jednostavno ih volimo 

Drugi put je omacila njih troje-Lilly,Nickiya i Spakiya.Nickya nam je neko ukrao,malu Lilly je jedan od komsija otrovao,i Spaky je jedino njeno mace koje je ostalo kod nas.Mnogo sam plakala za njima...Od tad Nelly ne moze da ima macice-redovno pobaci...Nelly je opicena skroz,velika je maza,kad majka kija ona mjaukne kao da joj kaze nazdravlje,voli da se igra mnooooogoo,dok Spaky je nekako sav smoren,kao prava ladovina,ali zna i njega da uhvati zuta minuta,Mali garfi je pravo cudo-kad je dosao Nelly prvih 5 dana nije htela da ga prihvati,kao i svaka majka,ali Spaky ga je super prihvatio iako je stariji i jos muzjak-mukica se jedino igrao sa nama ili Konom malom kucom,ali posle tih 5 dana neprestano se smejemo njihovim ludorijama.Jako su pametni po prirodi,a i mi smo ih malo dresirali.MNOGO IH VOLIM!Ne znam sta bih bez njih...K aja, nije dobro za maciji stomak da piju mleko.

)