крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.947
Оне приче о личности, о томе ко има жваку, ко зрачи, став,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шетај.Питам. Не скитам..
Интерес је и пре тога.jubav nakon tinejdžerskog doba i rane mladosti je uglavnom interes.
Већина жена. Мушкарци не.danas većina muškaraca i žena do neke 27-e godine izmenjaju u proseku tridesetak partnera,
Интерес је и пре тога.
Већина жена. Мушкарци не.
Не. У средњој школи се исто гледа ко је ко и ко су чији родитељи и колико има. Проверено.kad si tinejdžer interes se uglavnom ogleda u sferi izgleda i harizme, ako si autističan ili fizički neugledan najčešće ispadaš iz sveta dejtinga dok se ne popraviš (ako je moguće). Takodje i ako si jako lep i društven, svi se lože na tebe.
Не измењају. Мушкарци лажу и дижу цифре, а жене лажу и обарају.A za ovo drugo - otkud ti to da muškarci ne izmenjaju toliki broj do kasnih dvadesetih? Mislim da su tu muškarci i žene prilično izjednačeni, možda grešim...
Не. У средњој школи се исто гледа ко је ко и ко су чији родитељи и колико има. Проверено.
Гледа се ко вози мотор, ко вози кола, ко је где ишао и шта ко има.
Не измењају. Мушкарци лажу и дижу цифре, а жене лажу и обарају.
Гледа се и у основној школи.Gleda se donekle, ali brate ako si recimo siromah a dobro izgledaš i imaš šarma možeš da osvojiš devojku. Kasnije stvar postaje složenija, možeš da ih pojebeš ali ne i da budeš njihov izbor za dugoročnog partnera. Treba se kućiti, decu podizati...
Лажу. Ја сам их хватао у лажи, када крену да измишљају разне догађаје.Za ovo drugo nisam siguran, ali ima logike, mada opet nisam siguran. Mislim voleo bih da znam pravu istinu ali odakle mi informacije? Ali verujem da neke žene imaju dosta više partnera nego što tvrde, samo ne znam jel to važi za većinu.
Ništa nije dalje od istine od ovoga. Toliko je kompleksa više i manje vrijednosti, toliko kokošaka odraslih sa orlovima i orlova odraslih u kokošinjcu i svojevrsnim mentalnim zatvorima.Sad ide ono klasicno pitanje “a ko to odredjuje nivo?”, svi vrlo dobro znaju gde su i sta su kad legnu uvece u krevet i ostanu sami sa sobom.
Друштво и новац. Ето ко.Nije pravilo, ali u mnogo slucajeva se pokazalo da ljudi treba da se drze svog nivoa, da bi se obe strane osecale dobro u tom odnosu.
Sad ide ono klasicno pitanje “a ko to odredjuje nivo?”, svi vrlo dobro znaju gde su i sta su kad legnu uvece u krevet i ostanu sami sa sobom.
Sto se tebe konkretno tice, mogu biti dve stvari, ortaci su ti ljubomorne ***** koje zele tim komentarom da ti nametnu da se osecas lose ili te prijateljski upozoravaju da nisi njen nivo i da to sto ti je trenutno lepo moze kasnije vise da te kosta emotivno kad ona zapali sa nekim ko je vise za nju.
To zele za seks, ne za vezuŠta to uopšte znači i ko postavlja takve standarde. Uvek mi govore... "Suviše je dobra ona za tebe."
Nisam neki Bodybuilder od kojeg se gaćice na jedan pogled vlaže ali nisam ba ni "Znojavi Mile"
Čemu ta zloba, slažem se super sa njom, nemamo nikakvih problema, mislim imamo ali ništa specijalno i dugo smo zajedno.
Zašto bi to drugima smetalo ako je ona sama okej samnom, ne kapiram ljudi..
To ide "na tvoj račun".Šta to uopšte znači i ko postavlja takve standarde. Uvek mi govore... "Suviše je dobra ona za tebe."
Nisam neki Bodybuilder od kojeg se gaćice na jedan pogled vlaže ali nisam ba ni "Znojavi Mile"
Čemu ta zloba, slažem se super sa njom, nemamo nikakvih problema, mislim imamo ali ništa specijalno i dugo smo zajedno.
Подручје Балкана је једина тачка на планети земљи где су људи толико сујетни и љубоморни. Такав степен сујете и љубоморе не постоји нигде другде на кугли земаљској. Само одјебеш стоку и то је то. Тврд став, ни мм назад јер ако ову балканску околину пустиш да ти кроји мисли и да се оптерећујеш шта други мисле онда си га угасио и као човек и као личност јер неће стати док те не виде на дну, а тек онда ћеш им постати добар. Тамо где осете меко тамо пробијају без уздржавања.Šta to uopšte znači i ko postavlja takve standarde. Uvek mi govore... "Suviše je dobra ona za tebe."
Da bi tobom brusali pod!а тек онда ћеш им постати добар.
Ništa nije dalje od istine od ovoga. Toliko je kompleksa više i manje vrijednosti, toliko kokošaka odraslih sa orlovima i orlova odraslih u kokošinjcu i svojevrsnim mentalnim zatvorima.
Друштво и новац. Ето ко.
Ako su te vozali trolovi, razumijem, nije prijatno.Od 2014 ima 200 poruka i aktivira se bas sad. Nazalost, sa klon nalozima gledam da ne pricam.
Svako dobro.
Ako su te vozali trolovi, razumijem, nije prijatno.
Ali ako ne znas da rezonujes bez ad-hominem rezona pa si sada malo dezorijentisan, onda je to ...
Uostalom, zašto bi uopšte analizirao profil?
'Čiji si ti mali, ko si u selu? Dokaži se pa da pričam sas tebe.'![]()
Ја нисам киван на новац, нити на све људе са новцем. Постоје људи који имају новац, али нису говна.Mnogo si kivan na novac i na ljude sa novcem.
A sto tebe boli uvo sta čaršija priča? 98% ljudi su glupi kao k**ac a 100% su ljubomorni. Kad spojis te dve brojke, osetis sloboduŠta to uopšte znači i ko postavlja takve standarde. Uvek mi govore... "Suviše je dobra ona za tebe."
Ја нисам киван на новац, нити на све људе са новцем. Постоје људи који имају новац, али нису говна.
Новац одређује где ћеш и шта ћеш. Не може сиротиња да иде на одређена места и да се појављује тамо где се појављује овај који има огромне своте.
Не може нормалан човек од 185-190 цм, који је здрав и прав, а може трол од 160 цм без косе. Како?
Има паре.
Kako znaju, poznaju je pre nego što si je uveo u društvo?Šta to uopšte znači i ko postavlja takve standarde. Uvek mi govore... "Suviše je dobra ona za tebe."