Судија Уставног суда Србије прави увод ствари које се тичу Републике Српске

Vukanović&Trivić
Tривићка је Вучићев пион, то ваљда знаш.

Што се тиче Вукановића, које кључне ствари му замераш?
Наиме, ја мање више редовно пратим шта прича и не видим шта би ту запарало уши.

Tривићка је Вучићев пион, то ваљда знаш.

Што се тиче Вукановића, које кључне ствари му замераш?
Наиме, ја мање више редовно пратим шта прича и не видим шта би ту запарало уши.
Poslednje izjašnjavanje oko veta.
Pogrešan trenutak da se ližu sa muslimanima, ako uopšte i postoji pravi trenutak.

Već odavno Vukanbeg.
Još malo pa će dobiti zlatnog ljiljana kao i "hrvat" Komšić.

Ниси ми одговорио: да ли би хтео да те Вучић одбрани онако како је одбранио Србе на Северу Косова?

Хроника
Милорад Додик стигао у Москву где ће учествовати на 13. међународном састанку високих представника задужених за питања безбедности
уторак, 27. мај 2025.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик стигао је у Москву гдје ће учествовати на 13. међународном састанку високих представника задужених за питања безбједности.

- Ту сам, опет - написао је Додик на Иксу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик пристао је да учествује на 13. међународном састанку високих представника задужених за питања безбједности, саопштило је раније руско Министарство спољних послова на свом Телеграм каналу.

Секретар Савјета безбједности Русије, Сергеј Шојгу, заказао је билатерални разговор са Додиком, преносе московске Ведомости.

#Најава

28. и 29. маја, “на маргинама“ XIII Међународног састанка високих представника задужених за питања безбедности, секретар Савета безбедности Руске Федерације Сергеј Шојгу одржаће билатералне састанке са шефовима делегација из Индије, низа земаља Латинске Америке, Југоисточне Азије, Блиског истока и Северне Африке.

❗️ Посебно су планирани састанци са високим представницима Никарагве, Вијетнама, ДНРК, Тајланда, Ирана, УАЕ и Алжира.

Учешће на форуму потврдио је председник Републике Српске Милорад Додик, са којим је такође планиран билатерални разговор Сергеја Шојгуа.

Током XIII састанка, високи стручњаци ће у професионалном, неполитизованом окружењу разговарати о питањима глобалне и регионалне безбедности, чије решавање захтева заједничке координисане напоре целе међународне заједнице.

💬 Прес служба апарата Савета безбедности Русије: „Професионално искуство учесника састанка, познавање специфичности њихових земаља и региона стварају основу за успешан плодоносан рад. Савремени безбедносни изазови и претње су глобални и прекогранични. Није могуће да се било која савремена држава сама или на билатералној основи носи са њима.“ 👉 Више о XIII Међународном састанку високих представника одговорних за питања безбедности, који ће се одржати 27-29. маја 2025. у Москви у Националном центру „Русија“.
https://t.me/MID_Russia/59675

Према наводима министарства, 13. састанак ће се фокусирати на расправу о питањима глобалне и регионалне безбједности, "чије рјешење захтијева заједничке координиране напоре целе међународне заједнице".

Форуму ће присуствовати и представници Индије, Никарагве, Вијетнама, Сјеверне Кореје, Тајланда, Ирана, УАЕ, Алжира и друге делегације.

(РТРС)

Ne može se naglasiti značaj Republike Srpske za srpski narod.
Sa svakim pokušajem izdaje te krvavo plaćene srpske državnosti sa druge strane Drine se treba surovo obračunati.
Jel?
Srpski i ostali narodi koji žive u Srbiji nemaju baš nikakve veze sa Republikom Srpskom, niti nam ona znači bilo šta. Te budalaštine kako mi odavde trebamo da se borimo za njih tamo ovde plasiraju jedino njihovi doseljenici koji su to uspeli da nametnu kao nacionalni interes.
A zapravo mi nemamo nikakav interes za Bosnom, Krajinom ili Crnom Gorom.
Aj baš da vidim kako ćete da se obračunate sa nama.

Imaš prijavu za tu nebulozu a prvenstveno za prozivanje.
Tи си осведочена присталица Александра Вучића.
Александар Вучић је "бранио Србе на Косову" и "није дао Газиводе".
Да ли би волео да Александар Вучић стане у одбрану Републике Српске на исти начин као што је бранио Србе на Косову и као што је задржао Газиводе?

Jel?
Srpski i ostali narodi koji žive u Srbiji nemaju baš nikakve veze sa Republikom Srpskom, niti nam ona znači bilo šta. Te budalaštine kako mi odavde trebamo da se borimo za njih tamo ovde plasiraju jedino njihovi doseljenici koji su to uspeli da nametnu kao nacionalni interes.
A zapravo mi nemamo nikakav interes za Bosnom, Krajinom ili Crnom Gorom.
Aj baš da vidim kako ćete da se obračunate sa nama.
Srpski narod koji živi u Srbiji je bukvalno dao nemjerljiv doprinos nastanku Republike Srpske, pa sad ne znam ima li smisla čitati ostatak posta.

Милорад Додик стигао у Москву где ће учествовати на 13. међународном састанку високих представника задужених за питања безбедности
Био је и за Параду, па се Република Српска није богзнашта овајдила од тих блиских веза.

Opa @Dе Sisti, dakle Srbi nemaju veze sa Republikom Srpskom, Krajinom i Crnom Gorom.
Još su ostali pravoslavni Kosovci i to je to.
Не, него нисмо ми сталне жртве чије главе треба стално стављати на пањ, а камоли више да разни из тих крајева врше "истрагу усташа" у Србији.
Доста је било.
Србија је за ту Босну историјски дала Превише.
И истрпела и трпи превише.
Нека се наши сународници из Босне доведу памети и смисле како да опстану тамо, а не да србују и ојкају из приградских насеља Београда и Новог Сада

Srpski narod koji živi u Srbiji je bukvalno dao nemjerljiv doprinos nastanku Republike Srpske, pa sad ne znam ima li smisla čitati ostatak posta.
Da, dao je jer smo imali prijekodrinske ludake na vlasti. Došao Šešelj iz Hercegovine u Srbiju i rekao da je srpski nacionalni interes da se borimo za te vukoebine tamo.

Dosta je bilo, ne trebamo više ni jedan sekund da patimo zbog braće.

Opa @Dе Sisti, dakle Srbi nemaju veze sa Republikom Srpskom, Krajinom i Crnom Gorom.
Još su ostali pravoslavni Kosovci i to je to.
Дакле, шта је проблем са Вукановићем?
Вукан је тип политичара који прижељкујем у Српској.

Био је и за Параду, па се Република Српска није богзнашта овајдила од тих блиских веза.

Једина права и реална гаранција је у случају неке веће помаме да се угрози Република Српска обрате званично Русима за спас!
Ови чести позиви и посјете су упозорења од стране Руса да им је Република Српска важна, а они имају право да се укључе у могуће проблеме у БиХ и кроз Дејтонски споразум (имали су код Угљевика своју базу из које су кренули на аеродром Слатину код Приштине).

Једина права и реална гаранција је да се у случају неке веће помаме да се угрози Република Српска обрате званично Русима за спас!
Kaко је прошао живаљ Херсонске области?
Наиме, они не само да су се обратили Русима за помоћ, они су на референдуму изгласали присаједињење Руској Федерацији, што је Кремљ и озваничио.
Међутим, месечак дана касније, суверенитет на том тлу је ПРОМЕЊЕН.
Дакле, мрка капа од такве помоћи.

Kaко је прошао живаљ Херсонске области?
Наиме, они не само да су се обратили Русима за помоћ, они су на референдуму изгласали присаједињење Руској Федерацији, што је Кремљ и озваничио.
Међутим, месечак дана касније, суверенитет на том тлу је ПРОМЕЊЕН.
Дакле, мрка капа од такве помоћи.

Сада си убацио рат и повлачење због ризика који су имали са логистиком, ово у БиХ је за сада препуцавање Запада са Русима на ријечима и око њихових могућих намјера.

Сада си убацио рат и повлачење због ризика који су имали са логистиком, ово у БиХ је за сада препуцавање Запада са Русима на ријечима и њиховим могућим намјерама.
Да, убацио сам из више него очигледних разлога.
Е, сад погледај мапу и објасни му како ће Русија помоћи Бањалуци, ако није могла Херсону.

1748349223404.png

Back