salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.768
Kakvo ukidanje opet ti je Ronhil nesto i glavu utuvio, RS se samo moze ukinuti ako to zapad dozvoli koji ga je i napravio, Ronhil tu ne igra ama bas nikakvu uloguBlef,ko i ukidanje Republike Srpske ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo ukidanje opet ti je Ronhil nesto i glavu utuvio, RS se samo moze ukinuti ako to zapad dozvoli koji ga je i napravio, Ronhil tu ne igra ama bas nikakvu uloguBlef,ko i ukidanje Republike Srpske ?
Šta se praviš grbav.Muslimani ukidaju Republiku Srpsku još od 92.Kakvo ukidanje opet ti je Ronhil nesto i glavu utuvio, RS se samo moze ukinuti ako to zapad dozvoli koji ga je i napravio, Ronhil tu ne igra ama bas nikakvu ulogu
Alija je potpiso u Daytonu Republiku Srpsku.Kakvo ukidanje opet ti je Ronhil nesto i glavu utuvio, RS se samo moze ukinuti ako to zapad dozvoli koji ga je i napravio, Ronhil tu ne igra ama bas nikakvu ulogu
Malo je reći.Haha jel Turci kmeče ?![]()
Nadgleda situaciju da ne bi došlo do sukoba.Avion opet kruži iznad BL, satima....![]()
Muzika za moje uši.Malo je reći.![]()
Sigurno.Nadgleda situaciju da ne bi došlo do sukoba.
Pa nego šta drugo? Znaš li šta jedan od najpametnijih bošnjačkih političara Mirnes Ajanović kaže za misiju EUFOR?Sigurno.
Nemoj joj takve vijesti objavljivat,dobiće nervni slom.Pa nego šta drugo? Znaš li šta jedan od najpametnijih bošnjačkih političara Mirnes Ajanović kaže za misiju EUFOR?
On je jedan od razumnijih ljudi, neko sa kim bi se mogla graditi zajednička budućnost naroda, poslušaj intervju:
Moraće se urazumiti, njima prijeti nestanak a mi to ne želimo već EU.Nemoj joj takve vijesti objavljivati,dobiće nervni slom.![]()
Svi su potpisali jer su morali ali da li ce se ukinuti ili nece odlucuje zapad i niko iz RSa ili Federacije to samo Ronhil prosipa lafine krezubim.Alija je potpiso u Daytonu Republiku Srpsku.
Sticajem okolnosti poznajem ,,gospodina,, i cijelu porodicu. Ne cijenim ga ni sada, kao ni prije xx godina. Neću dalje.Pa nego šta drugo? Znaš li šta jedan od najpametnijih bošnjačkih političara Mirnes Ajanović kaže za misiju EUFOR?
On je jedan od razumnijih ljudi, neko sa kim bi se mogla graditi zajednička budućnost naroda, poslušaj intervju:
Simo, znaš da i imala djeca kada se previše klibere dobiju batine. Kako ono babe kažu? Smiri se, šta se toliko smiješ, oplakaces.Zukan Helez imali smo spreman nosač aviona,ali nas Trump obmanuo.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hel...u-kao-pojacanje-knezevic-me-obmanuo/250512076
To u politici nema važnosti, politika je vještina mogućeg. To da li se tebi neko sviđa ili ne, da li ga cijeniš ili ne i sl. je irelevantno, važno je ono što kaže a on poziva na mir i dogovor.Sticajem okolnosti poznajem ,,gospodina,, i cijelu porodicu. Ne cijenim ga ni sada, kao ni prije xx godina. Neću dalje.
Čovjek je cijeli život nezakonito sticao. Govori li ti to nešto?To u politici nema važnosti, politika je vještina mogućeg. To da li se tebi neko sviđa ili ne, da li ga cijeniš ili ne i sl. je irelevantno, važno je ono što kaže a on poziva na mir i dogovor.
Čak Dodika naziva i "međedom" ali nikada ne kaže da ne treba čuti ni njegov glas.
Čovjek zna da je glas Dodika glas Srba iz Republike Srpske.
Ko to kaže? Imaš li neku sudsku presudu?Čovjek je cijeli život nezakonito sticao. Govori li ti to nešto?
Sudsku presudu dobija sirotinja. Imovina kartica je njihova presuda.Ko to kaže? Imaš li neku sudsku presudu?
Svi ti mongoloidi poput konja Zukana i magarca Isaka su najveća opasnost za BiH.Zukan Helez: Imali smo spreman nosač aviona,ali nas Trump obmanuo.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hel...u-kao-pojacanje-knezevic-me-obmanuo/250512076
Ne kažem ja da su oni pametni, daleko od toga.Svi ti mongoloidi poput konja Zukana i magarca Isaka su najveća opasnost za BiH.
Prvi piše kako će avioni iz Turske zalijepiti zastave BiH i doći da bombarduju Srbe, što je na nivou dvogodišnjeg djeteta a drugi ne zna koliko kantona ima u FBiH čiji je ministar i kako je sa sinom istukao 35 ljudi što je na nivou mentalne retardacije.
Ne lupaj gluposti.Sudsku presudu dobija sirotinja. Imovina kartica je njihova presuda.
Mi smo odavno propali.Ne lupaj gluposti.
Već sam ti pisao, Mirnes je čovjek zdravog razuma, obrazovan čovjek i magistar prava a vama je ministar neki Ramo koji je kako kaže "sticajem okolnosti doktor ekonomskih nauka" a ne zna ni sa kog fakulteta.
Ramo vas vodi u propast, nada je u ljudima poput Mirnesa ali takvi su vam skrajnuti a vode vas budale.