Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u Moskvi

Ne kažem ja da su oni pametni, daleko od toga.
Ali je Mirnes pametan, on shvata da su Bošnjaci u opasnosti od Evrope a ne od Srba. Evropa jedva čeka da ih pomete i izbaci sa Balkana da bi spriječila uticaj Turske na Evropu.

Ja nisam za to, ja sam za mir da više nikada ne ratujemo jer mislim da su Bošnjaci kao ljudi dobri i a možemo zajedno živjeti. Morate mjenjati politiku ili će vas Evropa protjerati kao i Izrael Palestince.

Poslednja izmena:
Svi ti mongoloidi poput konja Zukana i magarca Isaka su najveća opasnost za BiH.

Prvi piše kako će avioni iz Turske zalijepiti zastave BiH i doći da bombarduju Srbe, što je na nivou dvogodišnjeg djeteta a drugi ne zna koliko kantona ima u FBiH čiji je ministar i kako je sa sinom istukao 35 ljudi što je na nivou mentalne retardacije.
Uglavnom čitav riječnik kod muslimana se svodi na mora,treba,biće,samo što nije.
-Dodik mora i treba bit uhapšen
-Dodik će bit uhapšen
-Dodik samo što nije uhapšen
Muzika za moje uši. :mrgreen:

Ali je Mirnes pametan, on shvata da su Bošnjaci u opasnosti od Evrope a ne od Srba. Evropa jedva čeka da ih pomete i izbaci sa Balkana da bi spriječila uticaj Turske na Evropu.

Ja nisam za to, ja sam za mir da više nikada ne ratujemo jer mislim da su Bošnjaci kao ljudi dobri i a možemo zajedno živjeti. Morate mjenjati politiku ili će vas Evropa protjerati kao i Izrael Palestince.
Ja sam zato da muslimani idu punim gasom u provaliju.

Uglavnom čitav riječnik kod muslimana se svodi na mora,treba,biće,samo što nije.
-Dodik mora i treba bit uhapšen
-Dodik će bit uhapšen
-Dodik samo što nije uhapšen
Muzika za moje uši. :mrgreen:
Nisu normalni majke mi, oni su umislili da će Srbi iz zajedničkih institucija da rade sami protiv sebe i da oni mogu nekome da naređuju...

Entiteti au faktički kao dvije različite države.

Ja sam zato da muslimani idu punim gasom u provaliju.
Ja nisam, ima dosta dobrih ljudi među njima bez obzira na rat koji smo imali.
Nema potrebe niko da strada a ovako ako se nastavi neće biti dobro jer će jednom doći do sukoba.
Eto kod Brčkog angažovali 50 specijalaca da hapse Srbe i dva vozila hitne pomoći. Kao eto bili spremni na obračun ali do njega nije došlo jer iza Srba stoje jake obavještajne agencije velikih sila. Satelitski se prati svaki korak.

A srećom nije došlo do sukoba a da jeste trebalo bi mnogo više od dva vozila hitne pomoći.

Ja nisam, ima dosta dobrih ljudi među njima bez obzira na rat koji smo imali.
Nema potrebe niko da strada a ovako ako se nastavi neće biti dobro jer će jednom doći do sukoba.
Eto kod Brčkog angažovali 50 specijalaca da hapse Srbe i dva vozila hitne pomoći. Kao eto bili spremni na obračun ali do njega nije došlo jer iza Srba stoje jake obavještajne agencije velikih sila. Satelitski se prati svaki korak.

A srećom nije došlo do sukoba a da jeste trebalo bi mnogo više od dva vozila hitne pomoći.
Svi oni Srbima misle isto,nemoj bit naivan.
U pet deka su svi.

Teško

Crveni na kraju odoše, a Četnici i dalje tu

Komunizam je bila samo jedna gadna anomalija u povijesti Srbije, koja je srećom zauvijek ugašena

:ceka:

Е, мој друже, деришта и унуци комунизма још владају над Шумадинцем.

То само пушком може да се искорени...:kafa:

Како је дошло, тако ће и да оде

Back