sad kad nagrnu nasi saplemenici iz srpske da pljuju ovo vucicevo govedo, za njih specijal ispod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvu prijavu, za sta, za to sto je u pravu?Imaš prijavu za tu nebulozu a prvenstveno za prozivanje.
Да, убацио сам из више него очигледних разлога.
Е, сад погледај мапу и објасни му како ће Русија помоћи Бањалуци, ако није могла Херсону.
Pogledajte prilog 1733813
Ali to je šuplja priča, jer u prvi plan stavlja neku vještačku tvorevinu, a ne srpski narod.Не, него нисмо ми сталне жртве чије главе треба стално стављати на пањ, а камоли више да разни из тих крајева врше "истрагу усташа" у Србији.
Доста је било.
Србија је за ту Босну историјски дала Превише.
И истрпела и трпи превише.
Нека се наши сународници из Босне доведу памети и смисле како да опстану тамо, а не да србују и ојкају из приградских насеља Београда и Новог Сада
Онда шта?Прво се дјелује кроз УН, ако не помаже то онда...
Добро, и?Неум је град у Босни и Херцеговини. Налази се на Јадранском мору и једини је излаз Босне и Херцеговине на Јадран.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Неум
Jeste, baš je Šešelj odlučivao o tome, naročito kroz istoriju koja seže malo dalje od devedesetih.Da, dao je jer smo imali prijekodrinske ludake na vlasti. Došao Šešelj iz Hercegovine u Srbiju i rekao da je srpski nacionalni interes da se borimo za te vukoebine tamo.
Dosta je bilo, ne trebamo više ni jedan sekund da patimo zbog braće.
Pa i reklo bi se da želiš disoluciju Republike Srpske, a to je onda fundamentalna razlika u stavovima.Дакле, шта је проблем са Вукановићем?
Вукан је тип политичара који прижељкујем у Српској.
Aли, то није шупља прича.Ali to je šuplja priča, jer u prvi plan stavlja neku vještačku tvorevinu, a ne srpski narod.
Tvoja pašalučka logika nije nešto što može osigurati opstanak i prosperitet, naprotiv, prije će nestanak.
Dosta sam ja iz Kragujevca ginuo za Prijedor, Plužine, Prizren, Kulu i Kruševac, a onda sa druge strane, ujedinjenje dvije Njemačke treba da slavimo kao krsnu slavu.
Svaki Nijemac je isti i bitan, ali zato milion plus Srba možemo da prekrižimo kao da nisu interes Srbije, da čak ne govorimo o samim teritorijama i resursima.
Pravoslavni Booošnjaci booolan![]()
Udio novorođenih Srba u BiH iz godine u godinu raste, što znači da itekako ostaju tamo, makar u poređenju sa druga dva naroda, a da svi negdje migriraju, tj. gravitiraju ga velikim gradovima, nije novosti i neki naročiti specijalitet Srba iz Republike Srpske.
Одакле би се рекло?Pa i reklo bi se da želiš disoluciju Republike Srpske, a to je onda fundamentalna razlika u stavovima.
Онда шта?
Добро, и?
Да, али Додик није председник државе, него ентитета унутар државе.Онда дјелују Руси на основу "очувања изворног Дејтонског споразума" за чије су спровођење и они одговорни.
Како су Руси били у Сирији?
Позвала их тадашња власт и предсједник Сирије, тако исто може да уради Додик као предсједник Републике Српске. Разлог - нелегално и насилно урушавање Дејтонског споразума!
Да, али Додик није председник државе, него ентитета унутар државе.
Ок, чак и да допустим тај сценарио, рецимо Додик позове Путина у помоћ јер НАТО напао РС, те Путин хоће у сукоб са НАТО јер много цени Додика. Ето, Путин пошаље бродове, а онда ти бродови требају прво проћи:
1) Турски мореузи (НАТО воде)
2) Егејско море (НАТО воде)
3) Јонско море (НАТО воде)
4) Јадранско море (НАТО воде)
5) Стигне до Пељешца, а тамо су стриктно територијалне воде Хрватске, пошто Босна нема приступ међународним водама.
6) Све и да стигне у Неум, Неум је хрватски град у Федерацији БиХ.
7) Све и да се искрца у Неум, треба проћи копненим путевима кроз Федерацију БиХ
8) Све и да прође кроз Федерацију БиХ, Република Српска ће бити већ три пута сломљена до тада.
9) Све и да дође у сломљену РС, требаће му 300 хиљада војника да васпостави РС у њеним границама
10) Рецимо да то успе, онда ће и Тинки Винки и његови Телетабис другари скочити у онај зелени бунар док се смеје Беба Сунце лицем Николаса Кејџа.
![]()
Ја сам отишао у "нагађање" да бих ти оцртао стварност која стоји на путу твојим маштаријама.Отишао си предалеко у нагађања шта би било када би било, и стигао до заоштрене предратне ситуације!
Нисам сигуран да би Нато-у таква ситуација одговарала, када муку муче да обуздају Кину која им је главни војно-економски ривал у будућности.
Ракете из Црног мора могу да имају правац умјесто према Лавову на другу страну, не знам могу ли да их у Румунији оборе?
Да не нагађамо јер можда има још понешто што би могло да буде у употреби, знам само да имају око 80 000 ваздушно десантних снага у војсци РФ за ванредне ситуације.
Ентитет је држава која је ушла у састав конфедерације БиХ у Дејтону, није постојала као полазна основа БиХ држава која је дала ентитету да буде ентитет. СР БиХ се распала 1992-е године.
Ја сам отишао у "нагађање" да бих ти оцртао стварност која стоји на путу твојим маштаријама.
Сад видим да се уздаш у руске ракете као аргумент очувања Републике Српске?
Окрени-обрни, твоја очекивања руске помоћи спадају у домен фантазијеИ ја се бацио мало у нагађања након твојих закључака да не може ваздухом, не може копном и морем!Не знам њихове могуће планове у кризним ситуацијама. Разлика у размишљању је што ти мислиш да ће Руси своје савезнике оставити да пропадну, док ја мислим супротно - да неће.
Ракете нису маштарије, једино "ризикујеш" што лете изнад Нато територије.
Окрени-обрни, твоја очекивања руске помоћи спадају у домен фантазије
Видим, Израел се усро од страха.погледај како Кина упозорава Израел око доставе хуманитарне помоћи.
Realno, ako ne bi bilo mobilizacije, ni 2% Srba iz Srbije se ne bi javilo da brani RS. A ni sa mobilizacijom se situacija ne bi mnogo poboljšala.Aли, то није шупља прича.
Твоје рентање обија се о чињеницу да сами житељи РС не остају тамо да је бране, већ трче у Србију, Аустрију и Немачку, па одатле лупетају тастатурама, таламбасима, а у Србији пале гуме, ломаче и дижу бурад у ваздух, придружују се батинашким одредима Владе Ратнопрофитерског Мандића, Марка Босанца и остале багре на Вучићевом списку и малтетирају обичне Србе у Србији који се буне против убијања Надстрешницама и усеравања Србије.
Е, зато, свако да се осврне мало на своје двориште да брани на лицу места оно што има на том лицу места.
Па, ако устреба помоћ, ето нас.
Али, не "ето нас, уместо вас", то неће моћи.
Него, "ајте ви прво, да видимо да ли вам је заиста стало до онога у шта се кунете да вам је стало".
А ти, ако ниси задовољан мојим одговор, слободно окупи све своје истомишљенике из свог дела Црне Горе, па у пракси покажи како се то треба помоћи Републици Српској. Ето, дај пример који није гневно сиктање на мене.
Да, коментари су "упропастили" лаж.Ех штета, баш моћно изгледа видео!Аутор видеа неки "Khan Younis, Gaza Strip" се потрудио, али коментари твитераша испод видеа све упропастише ...