- Poruka
- 29.126
Dopisala sam ali si ti požurio sa odgovorom. Svi smo svesno preuzeli rizik zakonskih posledica, ne razumem šta ni tu nije jasno.Dakle na nezakonitost se odgovara nezakonitosću? Nego nisi mi odgovorila na pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dopisala sam ali si ti požurio sa odgovorom. Svi smo svesno preuzeli rizik zakonskih posledica, ne razumem šta ni tu nije jasno.Dakle na nezakonitost se odgovara nezakonitosću? Nego nisi mi odgovorila na pitanje.
Stvarno? A kako onda studenti kažu nećemo dopustiti da se uđe na fakultet? I u školama je bilo sličnih slučajeva. Šta ćemo sa djecom koja bi i išla u školu, na predavanje, ispit ali ne mogu?Nije zakonita ni rekonstrukcija koja je ubila ljude, nije zakonito ni padanje plafona i krovnih konstrukcija po školama, je l te zabrinjava tako nešto? Živim u državi u kojo roditelji treba da razmišljaju hoće li im decu pobiti korupcija u školi a ti mi pričaš o zakonitostima. Niko ne sprečava one koji žele da rade, niti je, jer ja sam pričala o OŠ kada se ubacio stručni član da mi obrazloži sns načinom.
Još jednom, ja sam pričala o svojoj školi. Svako je imao pravo izbora, štrajk ili rad. A što se tiče dece koja bi išla na predavanja da upotrebim ono sns štivo : poštujte odluku većine.Stvarno? A kako onda studenti kažu nećemo dopustiti da se uđe na fakultet? I u školama je bilo sličnih slučajeva. Šta ćemo sa djecom koja bi i išla u školu, na predavanje, ispit ali ne mogu?
Ko je i kada izmjerio tu većinu? Ko će i toj manjini da nadoknadi troškove? I da se ne lažemo ni profesori ni učenici ni roditelji ne smiju da se suprotstave blokaderima. Jer ljudi neće probleme.Još jednom, ja sam pričala o svojoj školi. Svako je imao pravo izbora, štrajk ili rad. A što se tiče dece koja bi išla na predavanja da upotrebim ono sns štivo : poštujte odluku većine.
To nikakve veze nema sa strankama već sa osećanjima ljudi. U najmanju ruku je nepristojno koristiti decu ua svoje ciljeve. To niko normalan ne radi.Super što si upućen u rad svih škola u Srbiji i želje svih roditelja. Ali s obzirom da sns ima svoji ''istinu'', ne čudi me tvoj post.
Ni ovu drugu većinu niko nije skoro merio, pa opet se vode kao većina i njihove odluke i zakoni ruše škole i obrazovanje. I da se ne lažemo, mali iz Doboja prima platu od 2000 evra, tako da ne znam o čemu više da pričamo, nekim zakonima, željama za učenjem i slično...Ko je i kada izmjerio tu većinu? Ko će i toj manjini da nadoknadi troškove? I da se ne lažemo ni profesori ni učenici ni roditelji ne smiju da se suprotstave blokaderima. Jer ljudi neće probleme.
Tačno, objasni drugarima iz sns da se to ne radi, osećam da imaš jak uticaj na njih. Mada čisto sumnjam, jer ko što ti reče, nema tu normalnih.To nikakve veze nema sa strankama već sa osećanjima ljudi. U najmanju ruku je nepristojno koristiti decu ua svoje ciljeve. To niko normalan ne radi.
A ko priča o tom malom iz Doboja? Šta ćemo sa djecom koja hoće da uče? koja neće da se bave politikom. Čiji roditelji nemaju para da im plaćaju da evo pola godine džaba sjede u velikim gradovima. Ko će njima da naknadi trošak? O izgubljenom vremenu da ne pričamo.Ni ovu drugu većinu niko nije skoro merio, pa opet se vode kao većina i njihove odluke i zakoni ruše škole i obrazovanje. I da se ne lažemo, mali iz Doboja prima platu od 2000 evra, tako da ne znam o čemu više da pričamo, nekim zakonima, željama za učenjem i slično...
Ništa ti ne osećaš jer da je suprotno, shvatila bi.Tačno, objasni drugarima iz sns da se to ne radi, osećam da imaš jak uticaj na njih. Mada čisto sumnjam, jer ko što ti reče, nema tu normalnih.
Rec je o tome da srbija postane bolja a ne da menjamo drzave.,Ето, пронашао си своју идеалну државу.![]()
Ja da imam studente tužio BiH
Što da ne
Uzeli pare za školarinu a , škole nema
To je isto kao da platim robu dobavljaču a on ti ne isporuči ništa
Logično je da tužiš
Остало нам то од Карађорђа. Шта ти је генетикаDakle na nezakonitost se odgovara nezakonitosću?
Porediš to dvoje?Остало нам то од Карађорђа. Шта ти је генетика
Тако је и он радио, уместо да се законским средствима супротстави турским незаконитостима, он се лача матио![]()
Објашњавам ти да је у нашем наслеђу да на тортуру узвраћамо акцијомPorediš to dvoje?
Samo što to ipak nije za poređenje.Објашњавам ти да је у нашем наслеђу да на тортуру узвраћамо акцијом
Или, ако ти се тако више свиђа, поредим![]()
Баш јестеSamo što to ipak nije za poređenje.