Margott:alo, kensr si tu?
si, sono qui...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Margott:alo, kensr si tu?
Ena187:... burp!...
hm....i koga zovesh?Ena187:jegnje
PAK PAHA:Ena187:... burp!...
svaki forum svoju JOVANA77 ima...
Pozitivne likove, ako postoje :wink:goodday:hm....i koga zovesh?Ena187:jegnje
Margott:shto se mene tiche, moze za mene i neki hrishcjanin ako nema jagnje...
Margott:shto se mene tiche, moze za mene i neki hrishcjanin ako nema jagnje...
Margott:radi duvaljka...instalirana...
Šaptač:looodica:ja barem mislim da svaki covek ima svoju sudbinu i da nishta od toga shto se deshava nije slucajnost,nego vec zapisano kod onog gore shto nas sve posmatra![]()
"Bože, znam da si trenutno zauzet gledajući žene kako se presvlače, ali potrebna mi je tovoja pomoć..."
-- Homer Simpson![]()
![]()
![]()
Ljudi, imajte malo više sigurnosti i vere u sebe, i bog vam više neće biti potreban.
Ena187:Pomoćiće ako veruje da će pomoći. Sve bolesti potiču iz mozga, i psihičke su prirode a ne fizičke.
...Potvrdjuje se ovo VISLJE izreceno, ne kao misljenje, jos manje kao razmisljanje. Eklatantan primer bolesti mozga je tzv. nametnuto misljenje, uTRIPovanije jednog saputala -Šaptač:Ena187:Pomoćiće ako veruje da će pomoći. Sve bolesti potiču iz mozga, i psihičke su prirode a ne fizičke.
Vrlo opasan način razmišljanja, pogotovu ako se nameće i drugima! :x
kojote:...Potvrdjuje se ovo VISLJE izreceno, ne kao misljenje, jos manje kao razmisljanje. Eklatantan primer bolesti mozga je tzv. nametnuto misljenje, uTRIPovanije jednog saputala -Šaptač:Ena187:Pomoćiće ako veruje da će pomoći. Sve bolesti potiču iz mozga, i psihičke su prirode a ne fizičke.
Vrlo opasan način razmišljanja, pogotovu ako se nameće i drugima! :x
- "drugi su krivi za sve"...
Ena187:Kad vam filozof odgovori na postavljeno pitanje, više ni sami ne razumete šta ste ga pitali...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kelis:Ena187:Kad vam filozof odgovori na postavljeno pitanje, više ni sami ne razumete šta ste ga pitali...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U ovom slucaju kvazifilozof.
![]()