geologicarka
Primećen član
- Poruka
- 610
automatski odbijaju ko je pauzirao posle srednje,bez obzira na razlog,za stipendiju drzavnu.
То није тачно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
automatski odbijaju ko je pauzirao posle srednje,bez obzira na razlog,za stipendiju drzavnu.
mislim da ne, ali nista te ne kosta da probas
e ljudi da li iko zna sta je sa konkursom za stipendiju Republicke fondacije za razvoj naucnog podmladka.Ja sam samo konkurs za proslu god nasla na sajtu ministarstva?
Imam pitanje...
Koristim republicku stipendiju, onu koja iznosi 6100, a ove godine konkurisem i za stipendiju Fonda za mlade talente...
Ako dobijem stipendiju Fonda, moram li da prestanem sa koriscenjem republicke, ove obicne?
Hvala[/Ne mozes da primas obe, ali ti sledece godine budi pamet/a, pa predji na republicki kredit (mislim ako upises master studije)!![]()

Da li neko zna koliki je mesecni iznos ove "obicne" stipendije i kada obicno stize prva rata?
![]()

Zna li neko kada otprilike izlazi rang lista za Dositejevu, odnosno stipendiju za 1000 studenata? Hvala
Zna li se koliki ce biti mesecni iznos ove godine? Da li i dalje ostaje 6100 din?