Kad ce vise te stipendije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

www.ubbstudenti.rsPočetak isplate studentskih kredita i stipendija za mesec NOVEMBAR i DECEMBAR 2012. godine najavljen je za 05.02.2013.godine
Kod podnosenja prijave za stipendiju da li je potrebno imati licnu kartu? Pitam jer sam nedavno podneo zahtev za drzavljanstvo i u trenutku podnosenja zahteva za stipendije (u oktobru 2013) imacu samo papir koji pokazuje da sam drzavljanin dok ce mi trebati vremena da izvadim licnu kartu.

www.ubbstudenti.rsMinistarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, najavilo je početak isplate učenickih kredita i stipendija za mesec JANUAR i FEBRUAR, sa početkom od 27. 02. 2013.godine, a STUDENTSKIH KREDITA i STIPENDIJA od 28. 02. 2013.godine.
Hvala puno!
Pozdrav! Prva sam godina studija, za vreme srednjoskolskog skolovanja imao sam prosek 5,00 na kraju svih razreda. Takodje, i primanja roditelja verujem da su ispod drzavnog proseka, ali to treba jos naknadno proveriti. Interesuje me imam li izgleda da dobijem studentski kredit? Posto, za njega mogu konkurisati i studenti visih godina studija, kojima se boduje svaki ispit i prosek na kraju godine, pa verujem da njihov broj bodova moze da bude mnogo veci od mog

Takođe možeš i da se raspitaš da li možda tvoja opština deli stipendije, pošto ih neke dele, a neke ne.