Strelac

moj decko strelac nije romantican. ne voli nezne ljubavne reci. ali nije mu problem sto se vidjamo svakog dana. sve zavisi.. ali ubija ga kontrola, sto bi i bilo koga drugog normalno.. znaci poludi kada treba da polaze racune recimo.. ma svalercina u dusi :D ali ga drzim dobro haha.

STRIJELAC/ŠKORPION
Mnoge su dodirne tačke između ova dva znaka, ali su još brojnije tačke razmimoilaženja ove dve izuzetno jake prirode. Ovakva ličnost neprestano traga za praktičnim zadovoljenjem svojih intelektualnih i moralnih težnji. U njoj postoji bezbroj nijansi i bogatstvo oprečnosti koje mogu izmaći površnom pogledu. Teško je upoznati dušu ovakve osobe, jer beži od suviše otvorenog pokazivanja sebe. U širem smislu, reč je o nezadovoljenoj prirodi zbog mnogobrojnih unutrašnjih potreba koje je razdiru.

Bolne i sukobljene strasti, neophodne da se izbegnu zamke svakodnevnice, s vremena na vreme ometaju put Strelca - Škorpije kroz život, a burne ljubavi nemaju uvek najbolje posledice za njegovu karijeru. Njegov cilj je da živi slobodno i nesputano. Uvek teži da promeni trenutno stanje i uvek se suprostavlja svemu što vodi banalnosti i dosadi. Događa mu se i da bude otvoren prema misterijama svemira, da se pokaže da je u stanju da poremeti društvene navike i taj poremećaj organizuje na trajnim osnovama, ali često pada i u lutanje, u strasnu pobunu koja potvrđuje izraženu sklonost za besplatan rizik, naglu i loše pripremljenu akciju...

- Ova kombinacija Strelca i Škorpije odrazila se prilično komplikovano na Vašu ličnost jer su to dva znaka čija se značenja umnogome razlikuju. Vaša strana Škorpije Vas ponekad zabrinjava, uznemirava, impresionira ali i plaši. To je uzrokovalo time da ponekad želite da izađete iz sebe, da se otvoreno suprostavite svemu što Vas muči, da pređete granice i samog sveta, ali za to kao da nemate dovoljno snage. Vi, uglavnom, uspevate da usmerite svoje interese i misli na probleme i najvažnija pitanja, mešajući ciničnu efikasnost i stalni idealizam i trudeći se da se držite dalje od teškoća i obaveza koje nosi svakodnevni život, ali sve to zajedno zahteva mnogo snage, energije, potencijala.

S jedne strane, Vaša izražena potreba za nezavisnošću, a s druge, pojačana posesivnost, najbolje se manifestuju kroz pobune, protivurečnosti kojima ste skloni. Te dve osobine preovlađuju i sukobljavaju se u Vama, a ona Vaša jedinstvena, osobina da često skrivate svoje namere, ne pokazujete uvek svoju volju, primorava Vašu okolinu na oprez kada ste Vi u pitanju. Nije Vas nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Suprotni pol fascinirate erotskim, misterioznim vibracijama koje šaljete. Veliki ste detektiv i istraživač, usamljeniji od većine Strelaca.

Imate snažnu volju i rezervisani ste, drugima ulivate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u celosti, do samog dna. Vaša otrovna žaoka uvek pogađa cilj, morate se međutim čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvraćati druge ljude od Vas. Vaša snaga sastoji se u moći regeneracije, u stanju ste da nadvladate svako iskušenje. Istina, njih će biti mnogo ali to ne treba da Vas obeshrabruje. Dubina Vaše psihe uzrok je mnogih preterivanja, često vidite nepravdu i tamo gde je nema, isto tako teško se zadovoljavate postignutim, uvereni ste da možete više i bolje. Pošto često idete u ekstreme pazite da ne preterate...

jupiterica:
moj decko strelac nije romantican. ne voli nezne ljubavne reci. ali nije mu problem sto se vidjamo svakog dana. sve zavisi.. ali ubija ga kontrola, sto bi i bilo koga drugog normalno.. znaci poludi kada treba da polaze racune recimo.. ma svalercina u dusi :D ali ga drzim dobro haha.
Svaka cast Jupiterice :)

nije da ga ja drzim bukvalno..nego zna sta moze izgubiti olako ako se ne bude ponasao onako kako treba da se ponasa svaki muskarac koji ima devojku..tj.da ne prihvata prvu koja mu naleti..i to je sve. ali uvek ce svaku pogledati i to kada sam ja tu.. ali pogledam i ja svaku i svakog tipa, ipak sam i ja strelac :D ali to nije ono da merkas nekoga non-stop vec u trenutku kada prodje jednostavno, ma kapirate. nego, ovi nasi muskarci u ovde u znaku strelca, jesu li romanticni? :) ili im je to pateticno?

inace, moj podznak je jarac, ako nekoga interesuje hehe.

To je bas tacno da Strelcevi ne mogu da se nekad suzdrze i da ne pogledaju neku devojku koja prodje pored njih! Ok,i ja se okrenem bilo da je u pitanju musko ili zensko ali kod Strelceva je to izrazenije!

TashaaAAa:
To je bas tacno da Strelcevi ne mogu da se nekad suzdrze i da ne pogledaju neku devojku koja prodje pored njih! Ok,i ja se okrenem bilo da je u pitanju musko ili zensko ali kod Strelceva je to izrazenije!

hehehe... kod mene je bila situacija...zagrljeni smo a iza nas prolazi par - devojka je bila u minicu i paznju su mi privukle njene carape.. i sad, moj strelac ih je video ali ja sam bila ta koja je gledala za njima i dalje, da ne kazem za njom, sve vreme..da bi me na kraju pitao gde si se tako zagledala.. :D priznala sam!

kako li se ponasa kad izadje bez mene :confused:

Naravno da se razumemo mi zene :) Jupiterice kazes da si i ti Strelac,verovatno to zato ide lakse u tvom slucaju-nasli ste se, ali ne znam sta cemo mi rogati znakovi sa vatrenim Strelcem,teska situacija... :)
Nego ono sto sam ja primetila kod muskaraca Strelca jeste da mu je flert (jako zdrava stvar :) )jako bitan tj.kao da nemoze bez njega i redovno ga konzumira sa osobama zenskoga roda a isto tako da nije jak na polju romantike,cak su i komplimenti retkost od njih..ili pak mozda gresim ..mozda to kriju u sebi i cuvaju za nekog sebi vrednog

reci cu ti nesto.. ne znam koliko imas godina.. ali znam koliko ja imam i mogu ti reci da si mi koleginica.. nadam se da to nije razlog sto isto ''vidimo stvari'' po pitanju muskaraca u znaku strelca :D mala sala ali ovako.. primetila sam i ja.. recimo, udjemo u butik.. u njemu radi zenska osoba.. ne previse da kazem atraktivna ni lepa ni ruzna.. sta znam.. uvek ima blagi osmeh na licu i pogled pun nekako posvecenosti... ne znam.. mozda ja previse pridajem znacaj tome.. ali prosto vidim sta se desava i to je to.. previse postane prefinen nekako u trenutku.. a kada je rec o davanju komplimenata.. uhhh.. jednom prilikom je bilo, primecujem ja da ti je to lepo ali jednostavno ti ne kazem.. i tako X puta.. ali neverovatno koliko ovaj moj voli da cuje da je na njemu nesto lepo i tako dalje, znaci pita sam.. a tek sto ne voli pokazivati i najnormalnije emocije u javnosti.. zagrljaj i te fore.. strasno.. :D
a tvoj podznak? mozda pise negde iznad ali da ne trazim.

jupiterica:
nije da ga ja drzim bukvalno..nego zna sta moze izgubiti olako ako se ne bude ponasao onako kako treba da se ponasa svaki muskarac koji ima devojku..tj.da ne prihvata prvu koja mu naleti..i to je sve. ali uvek ce svaku pogledati i to kada sam ja tu.. ali pogledam i ja svaku i svakog tipa, ipak sam i ja strelac :D ali to nije ono da merkas nekoga non-stop vec u trenutku kada prodje jednostavno, ma kapirate. nego, ovi nasi muskarci u ovde u znaku strelca, jesu li romanticni? :) ili im je to pateticno?

inace, moj podznak je jarac, ako nekoga interesuje hehe.

I ja sam isto strelac - jarac...Pa...jedini siguran nachin da zadrzish strelca pored sebe je da ga pustish da se oseca pored tebe apsolutno slobodno, i nikada nece pozeleti da te prevari. Flertovi se desavaju...ali iz nekog svog iskustva ti govorim...Nece te prevariti dokle god verujesh njemu, i u njega....
I da, mislim da su strelchevi jako romantichni...(bila sam sa 2 do sada, i pokazivali su iste simptome zainteresovanosti za romantiku)...

Butterflies And Hurricane:
I ja sam isto strelac - jarac...Pa...jedini siguran nachin da zadrzish strelca pored sebe je da ga pustish da se oseca pored tebe apsolutno slobodno, i nikada nece pozeleti da te prevari. Flertovi se desavaju...ali iz nekog svog iskustva ti govorim...Nece te nece prevariti dokle god verujesh njemu, i u njega....
I da, mislim da su strelchevi jako romantichni...(bila sam sa 2 do sada, i pokazivali su iste simptome zainteresovanosti za romantiku)...

..ja sam mu jednom priredila napad ljubomore ali sa razlogom jer sam otkrila nesto prestrasno i oprostila.. ali prevelika sloboda moze mozda bas dovesti do zelje za prevarom.. ne znam, samo umereno ;) ranije sam se previse bavila analizom i to je bilo strasno.. mislim, uvek u sve segmente zivota unosim analizu, visa sila :D ali uspela sam da se maaalkice otarasim toga!

jupiterica:
..ja sam mu jednom priredila napad ljubomore ali sa razlogom jer sam otkrila nesto prestrasno i oprostila.. ali prevelika sloboda moze mozda bas dovesti do zelje za prevarom.. ne znam, samo umereno ;) ranije sam se previse bavila analizom i to je bilo strasno.. mislim, uvek u sve segmente zivota unosim analizu, visa sila :D ali uspela sam da se maaalkice otarasim toga!

Prevelika kolichina slobode (nisam mislila samo fizichku slobodu)...cak sam mislila najvishe na psihichku slobodu.
Ne znam...moj bivshi je izuzetno veshto sakrivao ljubomoru, i nisam ga prevarila skoro 5 godina. Imala sam uvek nekako taj osecaj odgovornosti, i nekako uopshte nisam imala potrebe. Uopshte me nije stezao...
Tako da je jedini savet koji mogu da ti dam, da pokazesh dechku ponashanjem da mu verujesh....

Ovo je moj prvi slucaj da mi se dopao Strelac i da mi je neko pre pricao da ce sa njim tako tesko ici ne bih verovala..Sa tom osobom nisam u vezi,ali ga vec poznajem jedan period,dovoljno da sam se zaljubila cak :(
Ima tu i flerta i zainteresovanosti i prijateljstva sa njegove strane ali i kuliranja.
Pomalo je i misteriozan sto sa dozom flerta deluje fatalno po mene :)
To da vole da im neko laska je cinjenica i kako samo uzivaju u tome dok oni sami nikada ne bi uputili kompliment drugome.Osetila sam i tu posvecenost kada sa nekim pricaju(koju si spomenula),kao da su se fokusirali samo na tu osobu i zele da budu prihvaceni i od strane nje(time pridobijaju ljude oko sebe,pogotovo zene).Imam utisak da je i ovaj moj Strelcic poput tvog,gleda mnogo okolo,vise nego uobicajeno..
Imas li neki savet za mene,kako da se postavim prema njemu,osim sto treba da mu dajem neogranicenu slobodu (to i ima vec)?

Ekonomistkinja:
Ovo je moj prvi slucaj da mi se dopao Strelac i da mi je neko pre pricao da ce sa njim tako tesko ici ne bih verovala..Sa tom osobom nisam u vezi,ali ga vec poznajem jedan period,dovoljno da sam se zaljubila cak :(
Ima tu i flerta i zainteresovanosti i prijateljstva sa njegove strane ali i kuliranja.
Pomalo je i misteriozan sto sa dozom flerta deluje fatalno po mene :)
To da vole da im neko laska je cinjenica i kako samo uzivaju u tome dok oni sami nikada ne bi uputili kompliment drugome.Osetila sam i tu posvecenost kada sa nekim pricaju(koju si spomenula),kao da su se fokusirali samo na tu osobu i zele da budu prihvaceni i od strane nje(time pridobijaju ljude oko sebe,pogotovo zene).Imam utisak da je i ovaj moj Strelcic poput tvog,gleda mnogo okolo,vise nego uobicajeno..
Imas li neki savet za mene,kako da se postavim prema njemu,osim sto treba da mu dajem neogranicenu slobodu (to i ima vec)?

Hmmm...sad bash razmishljam...
Ovako...dacu ti vrlo subjektivan odgovor...
Strelcevi vole dinamiku, slobodu, putovanja, filozofiju (donekle)...znaci pamet...i bolesno su iskreni...U sushtini su mala shetajuca energetska bomba...
Da bi ga osvojila...u tebi treba da prepozna delice gorepomenutih osobina...
Znaci nemoj preterano gushiti , a opet mu stavi do znanja bar jednom dnevno da ti je stalo...po mogucstvu na neki mashtoviti nachin...:)
Sloboda je neshto shto on mora da ima da bi opstao u punoj snazi i da bi bio srecan. Da bi bio slobodan, on mora da oseti da mu verujesh. Dosta su pronicljivi, i nema nishta od tvoje priche ako tvoja dela govore suprotno.
Shto se tiche njegovih flertova, njih ce biti, i jedino shto mogu da ti preporuchim je da izgradish shto vishe drugarski odnos prema njemu, gde nece morati da se skriva od tebe, za male besmislene flertove. Takodje gledaj da zadovoljish njegov neiscrpni izvor sexualne energije. Jer ukoliko je tako, zaista nece pozeleti da te prevari...
E da..onog momenta kad strelac oseti da imash iskrene namere...dobicesh ga....pored ovih par osobina koje sam navela...

Butterflies And Hurricane:
Hmmm...sad bash razmishljam...
Ovako...dacu ti vrlo subjektivan odgovor...
Strelcevi vole dinamiku, slobodu, putovanja, filozofiju (donekle)...znaci pamet...i bolesno su iskreni...U sushtini su mala shetajuca energetska bomba...
Da bi ga osvojila...u tebi treba da prepozna delice gorepomenutih osobina...
Znaci nemoj preterano gushiti , a opet mu stavi do znanja bar jednom dnevno da ti je stalo...po mogucstvu na neki mashtoviti nachin...:)
Sloboda je neshto shto on mora da ima da bi opstao u punoj snazi i da bi bio srecan. Da bi bio slobodan, on mora da oseti da mu verujesh. Dosta su pronicljivi, i nema nishta od tvoje priche ako tvoja dela govore suprotno.
Shto se tiche njegovih flertova, njih ce biti, i jedino shto mogu da ti preporuchim je da izgradish shto vishe drugarski odnos prema njemu, gde nece morati da se skriva od tebe, za male besmislene flertove. Takodje gledaj da zadovoljish njegov neiscrpni izvor sexualne energije. Jer ukoliko je tako, zaista nece pozeleti da te prevari...
E da..onog momenta kad strelac oseti da imash iskrene namere...dobicesh ga....pored ovih par osobina koje sam navela...[/QUOTE
Lepo si to rekla i to je zaista tako u slucaju Strelacmusko..vidi se da si imala dodira sa njima :) Veliki POZ za tebe i Hvala puno a vreme ce naravno pokazati svoje :confused:

Lepo si to rekla i to je zaista tako u slucaju Strelacmusko..vidi se da si imala dodira sa njima :) Veliki POZ za tebe i Hvala puno a vreme ce naravno pokazati svoje
@Butterflies And Hurricane

A da...Strelac ce se potpuno potruditi da te uvede u svoj svet...koji je uglavnom poprilichno bogat kojekakvim glupostima...koje su njemu od izuzetne vrednosti...i ocekivati ce sa punim pravom da ih vrlo razumesh...i vrlo prihvatish i zavolish... :)

Ps. Inace horoskopski gledano ja sam inace malo deformisan strelac...poshto cas vuchem na shkorpiju ...cas na strelca...(na samoj granici znaka sam)... pa ni ja vishe ne znam gde mi je dupe gde mi je glava...Ali sam se zaista potrudila da ti docaram onu strelcevsku stranu...Nadam se da sam ti bar malo pomogla...:)

Ekonomistkinja:
Lepo si to rekla i to je zaista tako u slucaju Strelacmusko..vidi se da si imala dodira sa njima :) Veliki POZ za tebe i Hvala puno a vreme ce naravno pokazati svoje
@Butterflies And Hurricane

Ok..sve najbolje...i pozdrav...:)

Back