Strelac

I ja sam vise skorpija nego strelac :D Tako mi je jednom jedna devojka rekla posmatrajuci moju kartu.. CAK mi je i venera u skorpiji :D hehehe.. nego, sve je to u nekoj meri individualno ali moj strelac ne voli previse da se mesam u njegov zivot.. znaci da se previse interesujem za njegov zivot iako smo dosta u vezi.. i uvek kaze da je razlog tome sto ne zeli kada je sa mnom da prica o svojim problemima i da me jednostavno muci njima.. ali ja nisam takva - ja MNOGE stvari zelim da podelim sa njim.. i nadjem razumevanje sa njegove strane.. sve u svemu, meni najvise smeta to sto je reeetko romantican.. i sto ne volim kada je pored mene a misli su mu ko zna gde i mozak mu radi 200 na sat.. znaci u stanju je da ne slusa.. a za sex energiju se slazem.. vrrrlo ga zaboli odbijanje.. i ocekuje da mu se sve uradi sto mu prija psihicki i fizicki - istog trenutka.. zelim da bude upucen u sve sto mi se desava.. i on to voli da cuje sto je jako zanimljivo ali isto ne zeli da daje.. eto.. ako se setim jos necega, pisem :D

a i hvala ti, Butterflies And Hurricane

pozdrav, koleginice ;) i bice sve ok! laskaj mu malo, to pali i kod lavova! srecno!

jupiterica:
I ja sam vise skorpija nego strelac :D Tako mi je jednom jedna devojka rekla posmatrajuci moju kartu.. CAK mi je i venera u skorpiji :D hehehe.. nego, sve je to u nekoj meri individualno ali moj strelac ne voli previse da se mesam u njegov zivot.. znaci da se previse interesujem za njegov zivot iako smo dosta u vezi.. i uvek kaze da je razlog tome sto ne zeli kada je sa mnom da prica o svojim problemima i da me jednostavno muci njima.. ali ja nisam takva - ja MNOGE stvari zelim da podelim sa njim.. i nadjem razumevanje sa njegove strane.. sve u svemu, meni najvise smeta to sto je reeetko romantican.. i sto ne volim kada je pored mene a misli su mu ko zna gde i mozak mu radi 200 na sat.. znaci u stanju je da ne slusa.. a za sex energiju se slazem.. vrrrlo ga zaboli odbijanje.. i ocekuje da mu se sve uradi sto mu prija psihicki i fizicki - istog trenutka.. zelim da bude upucen u sve sto mi se desava.. i on to voli da cuje sto je jako zanimljivo ali isto ne zeli da daje.. eto.. ako se setim jos necega, pisem :D

a i hvala ti, Butterflies And Hurricane

pozdrav, koleginice ;) i bice sve ok! laskaj mu malo, to pali i kod lavova! srecno!

Ja sam rodjena 23.11. ujutru..tako da ...sam zakachila shkorpiju poprilichno...Tako mi bar rekoshe kad su mi gledali natalnu kartu.
E sad..Imala sam najvishe dodira (u ljubavi sa shkorpijama, strelchevima i blizancima). Od ta 3 znaka, mislim da mogu da se pohvalim poprilichnim poznavanjem 2, a to su shkorpija i strelac.
Ja sam trenutno slobodni strelac...(mada priznajem da mi se svideo jedan pripadnik mog znaka)...I tako...
Aj pozdrav strelice i ljubiteljke strelceva...i srecno sa tim vetropirima... :)

..uuu meni jedan blizanac pomutio pamet opasno.. extra ''stav'' ima decko.. i dan danas u kontaktu ali daljina cini svoje.. i ne moze da se pomiri sa tim nikako hehe..
ono sto mi smeta kod sebe jeste to sto mi je potrebno dosta vremena da se opustim pred nekim.. malo mi to otezava zivot ali eto.. htedoh i tu cinjenicu da iznesem.. ne znam kako je kod ostalih strelceva.. verovale ili ne, ne poznajem nijednu osobu rodjenu u znaku strelca, osim decka - slicno primetila i kod njega, mada je on opusteniji malo.. dalje, uvek sam ja ta koja vodi racuna o stvarima tipa nemoj da zakasnis, hajde ovako ili onako.. ne preuzima inicijativu.. voli da lencari max.. ali ako zna da MORA nesto da uradi da bi kasnije olaksao zivot, uradice ISTOG trenutka i nece se nervirati zbog napora.. a ja sam najvise u kontaktu sa jarcevima, bikovima i lavovima..
inace, naj drugarica koja je jarac, godinu i nesto je u vezi sa strelcem.. i ono na sta ona pada kod njega jeste optimizam i doza neodgovornosti, da ne kazem razmazenosti u nekim situacijama ;)

Bash sad citam sve ove odgovore, i kapiram koliko se ustvari ipak stvari razlikuju...bez obzira na horoskop...verovatno je do natalnog ili shta. Ja sam recimo bila sa blizancem godinu i po dana, ali mi nikad nije bio to "to"...Ali sam zato bila luda za shkorpijom 5 godina...Totalno nema pravila...

Mislim da bih se mozda skontala sa lavovima ili ovnovima, ali za sada nisam bila u nekom ozbiljnijem kontaktu sa pripadnicima tog znaka...

Da li neko moze da mi odredi podznak od vas.Gledala sa tabele i stoji je da je bik,medjutim kad god skinem neki horoskop sa interneta pojavljuje se blizanac.Rodjena sam 18.12.1982 godine u BG u 14:30h.Unapred zahvalna

Ekonomistkinja:
Ovo je moj prvi slucaj da mi se dopao Strelac i da mi je neko pre pricao da ce sa njim tako tesko ici ne bih verovala..Sa tom osobom nisam u vezi,ali ga vec poznajem jedan period,dovoljno da sam se zaljubila cak :(
Ima tu i flerta i zainteresovanosti i prijateljstva sa njegove strane ali i kuliranja.
Pomalo je i misteriozan sto sa dozom flerta deluje fatalno po mene :)
To da vole da im neko laska je cinjenica i kako samo uzivaju u tome dok oni sami nikada ne bi uputili kompliment drugome.Osetila sam i tu posvecenost kada sa nekim pricaju(koju si spomenula),kao da su se fokusirali samo na tu osobu i zele da budu prihvaceni i od strane nje(time pridobijaju ljude oko sebe,pogotovo zene).Imam utisak da je i ovaj moj Strelcic poput tvog,gleda mnogo okolo,vise nego uobicajeno..
Imas li neki savet za mene,kako da se postavim prema njemu,osim sto treba da mu dajem neogranicenu slobodu (to i ima vec)?

Jaooooooooooo ovo me sve podseca na moje ponasanje i osecanja sa mojim Strelcom......Pazite se pogotovo zemljani znaci: Bik, Jarac, Devica...

Butterflies And Hurricane:
Strelcevi vole dinamiku, slobodu, putovanja, filozofiju (donekle)...znaci pamet...i bolesno su iskreni...U sushtini su mala shetajuca energetska bomba...
Da bi ga osvojila...u tebi treba da prepozna delice gorepomenutih osobina...
Znaci nemoj preterano gushiti , a opet mu stavi do znanja bar jednom dnevno da ti je stalo...po mogucstvu na neki mashtoviti nachin...:)
Sloboda je neshto shto on mora da ima da bi opstao u punoj snazi i da bi bio srecan. Da bi bio slobodan, on mora da oseti da mu verujesh. Dosta su pronicljivi, i nema nishta od tvoje priche ako tvoja dela govore suprotno.
Shto se tiche njegovih flertova, njih ce biti, i jedino shto mogu da ti preporuchim je da izgradish shto vishe drugarski odnos prema njemu, gde nece morati da se skriva od tebe, za male besmislene flertove. Takodje gledaj da zadovoljish njegov neiscrpni izvor sexualne energije. Jer ukoliko je tako, zaista nece pozeleti da te prevari...
E da..onog momenta kad strelac oseti da imash iskrene namere...dobicesh ga....pored ovih par osobina koje sam navela...

eH GDE SI BILA KAD MI JE OVAKAV SAVET TREBAO??:):)
Sad sam to naucila...ali MOJ STRELAC sad ima drugu devojku, sa kojom je sretan, a on i ja smo na cao-cao :(:(:(

Jako je tesko u situaciji kad ti se Strelac dopada,ne znas kako da mu pridjes,pa sta da mu kazes..jer ne znas kako ce on to da protumaci i sta se mota po njegovoj filozofskoj glavici :)
p.s. Samantha..ali Jupiterica kaze da ima frendicu koja jeste Jarac i u vezi je sa Strelcom..ja se zato nadam ali samo malkice :)

Interesuje me kako muskarac Strelac reaguje na zenske izlive neznosti i romantiku,da li postaje tada meksi,pokazuje li znake odobravanja i normalno uziva kao i sav svet ili pak i dalje ostaje pomalo hladan?

Ekonomistkinja:
Interesuje me kako muskarac Strelac reaguje na zenske izlive neznosti i romantiku,da li postaje tada meksi,pokazuje li znake odobravanja i normalno uziva kao i sav svet ili pak i dalje ostaje pomalo hladan?

hmmm primetice kada nestane neznost i romantika :D a do tada ceni to mada ne iskazuje preterano... uhhh tako nekako.
a treba imati preterano jak razlog da prema strelcu promenis odnos na losije hehe... nekada oni nece ni biti svesni da su uradili nesto sto ce drugi ljudi protumaciti drugacije, negativno...

ma smeskom ce ti pokazati da mu prija romantika :lol:

jupiterica:
hmmm primetice kada nestane neznost i romantika :D a do tada ceni to mada ne iskazuje preterano... uhhh tako nekako.
a treba imati preterano jak razlog da prema strelcu promenis odnos na losije hehe... nekada oni nece ni biti svesni da su uradili nesto sto ce drugi ljudi protumaciti drugacije, negativno...

ma smeskom ce ti pokazati da mu prija romantika :lol:
Strasno si u pravu :D
Nekako sam i ja osetila da reaguju na taj fazon ali nisam bila sigurna a tek taj njihov smesak....

Ekonomistkinja:
Strasno si u pravu :D
Nekako sam i ja osetila da reaguju na taj fazon ali nisam bila sigurna a tek taj njihov smesak....

hehe... ja ti samo pisem kako moj strelac funkcionise ;) nista generalno... ali nesto se potrefi :-D
a kada sam ja u pitanju... imam i ja smesak na licu koji je zamena za bilo koje reci... a te reci u datom trenutku ne uspem da smislim hehe... a situacije su uglavnom u vezi sa tim kada pocne da radi nesto sto bih ja zelela da radi cesce a ne radi... jednom recju kada me zeza oko takvih stvari...

Moj partner je strelac a ja sam jarac!!

NIKADA nisam imala cvrscu i stabilniju vezu! jako smo se vezali jedno za drugo..
Pre svega, mi smo veliki drugari i volimo da provodimo vreme zajedno.
Zajedno smo preko godinu dana, nisam primetila naklonost ka flertu , cak i previse vodi racuna o tome da ispostuje osobu pored sebe. Pravedan je i ne iskvaren.Potpuno posvecen!
Citala sam svuda da strelac i jarac nisu bas najbolja kombinacija, ali meni je ovo najlepsa i najpotpunija veza ikada...
Mama mi je isto strelac i imamo predivan odnos, mozda i to ima uticaj....Verovatno...

ShkoLice:
Moj partner je strelac a ja sam jarac!!

NIKADA nisam imala cvrscu i stabilniju vezu! jako smo se vezali jedno za drugo..
Pre svega, mi smo veliki drugari i volimo da provodimo vreme zajedno.
Zajedno smo preko godinu dana, nisam primetila naklonost ka flertu , cak i previse vodi racuna o tome da ispostuje osobu pored sebe. Pravedan je i ne iskvaren.Potpuno posvecen!
Citala sam svuda da strelac i jarac nisu bas najbolja kombinacija, ali meni je ovo najlepsa i najpotpunija veza ikada...
Mama mi je isto strelac i imamo predivan odnos, mozda i to ima uticaj....Verovatno...
..Cini mi se da ovo sve govori da ja...Jarac smem da se nadam :)

Ekonomistikanja, kako napreduješ po pitanju osvajanja strelca? :)

Hej i ja bih dala dušu za putovanja ehehehehehe... i svakakve vidove uživanja, opuštenosti i slično...

strelica86:
Ekonomistikanja, kako napreduješ po pitanju osvajanja strelca? :)

Hej i ja bih dala dušu za putovanja ehehehehehe... i svakakve vidove uživanja, opuštenosti i slično...
Ej iskreno da vam kazem ne znam ni sama da li napredujem ili stojim u mestu,ali kad razmislim ima uvek nekih desavanja tako da se znaci ipak nesto pomera...Ovaj moj strelcic samo bi flertovao i opusteno ..a ovako je neumoljiv i neulovljiv...Da mi je lako..nije! uf uf :D
p.s I ja volim putovanja,eto npr. ja bi isla na put oko sveta da me ovaj strelcic pozove sa njim..hihi

ShkoLice:
:) moje iskustvo kaze da smes...e sad....kad bi bilo pravila....ali, definitivno je da kombinacija strelac-jarac nije NEMOGUCA, kako neki kazu....
Mene moja okolina ubedjuje da je nemoguca misija jarac -strelac a opet ja u to ne verujem..ja verujem u to sto ti kazes i to veoma, cak naprotiv mislim da ih mnogo stvari zajednickih vezuje :D

hmmm....a ja u zivotu nisam cuo da se musko strelac obazire na to koji si ti znak!....dakle...ako moze dobar flert, eto super razonode :)...i sve ostalo, da ne nabrajam...

Back