Ekonomistkinja
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast Jupitericejupiterica:moj decko strelac nije romantican. ne voli nezne ljubavne reci. ali nije mu problem sto se vidjamo svakog dana. sve zavisi.. ali ubija ga kontrola, sto bi i bilo koga drugog normalno.. znaci poludi kada treba da polaze racune recimo.. ma svalercina u dusiali ga drzim dobro haha.
TashaaAAa:To je bas tacno da Strelcevi ne mogu da se nekad suzdrze i da ne pogledaju neku devojku koja prodje pored njih! Ok,i ja se okrenem bilo da je u pitanju musko ili zensko ali kod Strelceva je to izrazenije!
jupiterica:nije da ga ja drzim bukvalno..nego zna sta moze izgubiti olako ako se ne bude ponasao onako kako treba da se ponasa svaki muskarac koji ima devojku..tj.da ne prihvata prvu koja mu naleti..i to je sve. ali uvek ce svaku pogledati i to kada sam ja tu.. ali pogledam i ja svaku i svakog tipa, ipak sam i ja strelacali to nije ono da merkas nekoga non-stop vec u trenutku kada prodje jednostavno, ma kapirate. nego, ovi nasi muskarci u ovde u znaku strelca, jesu li romanticni?
ili im je to pateticno?
inace, moj podznak je jarac, ako nekoga interesuje hehe.
Butterflies And Hurricane:I ja sam isto strelac - jarac...Pa...jedini siguran nachin da zadrzish strelca pored sebe je da ga pustish da se oseca pored tebe apsolutno slobodno, i nikada nece pozeleti da te prevari. Flertovi se desavaju...ali iz nekog svog iskustva ti govorim...Nece te nece prevariti dokle god verujesh njemu, i u njega....
I da, mislim da su strelchevi jako romantichni...(bila sam sa 2 do sada, i pokazivali su iste simptome zainteresovanosti za romantiku)...
jupiterica:..ja sam mu jednom priredila napad ljubomore ali sa razlogom jer sam otkrila nesto prestrasno i oprostila.. ali prevelika sloboda moze mozda bas dovesti do zelje za prevarom.. ne znam, samo umerenoranije sam se previse bavila analizom i to je bilo strasno.. mislim, uvek u sve segmente zivota unosim analizu, visa sila
ali uspela sam da se maaalkice otarasim toga!
Ekonomistkinja:Ovo je moj prvi slucaj da mi se dopao Strelac i da mi je neko pre pricao da ce sa njim tako tesko ici ne bih verovala..Sa tom osobom nisam u vezi,ali ga vec poznajem jedan period,dovoljno da sam se zaljubila cak![]()
Ima tu i flerta i zainteresovanosti i prijateljstva sa njegove strane ali i kuliranja.
Pomalo je i misteriozan sto sa dozom flerta deluje fatalno po mene![]()
To da vole da im neko laska je cinjenica i kako samo uzivaju u tome dok oni sami nikada ne bi uputili kompliment drugome.Osetila sam i tu posvecenost kada sa nekim pricaju(koju si spomenula),kao da su se fokusirali samo na tu osobu i zele da budu prihvaceni i od strane nje(time pridobijaju ljude oko sebe,pogotovo zene).Imam utisak da je i ovaj moj Strelcic poput tvog,gleda mnogo okolo,vise nego uobicajeno..
Imas li neki savet za mene,kako da se postavim prema njemu,osim sto treba da mu dajem neogranicenu slobodu (to i ima vec)?
Butterflies And Hurricane:Hmmm...sad bash razmishljam...
Ovako...dacu ti vrlo subjektivan odgovor...
Strelcevi vole dinamiku, slobodu, putovanja, filozofiju (donekle)...znaci pamet...i bolesno su iskreni...U sushtini su mala shetajuca energetska bomba...
Da bi ga osvojila...u tebi treba da prepozna delice gorepomenutih osobina...
Znaci nemoj preterano gushiti , a opet mu stavi do znanja bar jednom dnevno da ti je stalo...po mogucstvu na neki mashtoviti nachin...
Sloboda je neshto shto on mora da ima da bi opstao u punoj snazi i da bi bio srecan. Da bi bio slobodan, on mora da oseti da mu verujesh. Dosta su pronicljivi, i nema nishta od tvoje priche ako tvoja dela govore suprotno.
Shto se tiche njegovih flertova, njih ce biti, i jedino shto mogu da ti preporuchim je da izgradish shto vishe drugarski odnos prema njemu, gde nece morati da se skriva od tebe, za male besmislene flertove. Takodje gledaj da zadovoljish njegov neiscrpni izvor sexualne energije. Jer ukoliko je tako, zaista nece pozeleti da te prevari...
E da..onog momenta kad strelac oseti da imash iskrene namere...dobicesh ga....pored ovih par osobina koje sam navela...[/QUOTE
Lepo si to rekla i to je zaista tako u slucaju Strelacmusko..vidi se da si imala dodira sa njimaVeliki POZ za tebe i Hvala puno a vreme ce naravno pokazati svoje
![]()
Ekonomistkinja:Lepo si to rekla i to je zaista tako u slucaju Strelacmusko..vidi se da si imala dodira sa njimaVeliki POZ za tebe i Hvala puno a vreme ce naravno pokazati svoje
@Butterflies And Hurricane