SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Ekonomistkinja:Flerta ima ..nije da nema,najvise se i o tome radi da samo flerta i ima![]()
Tjuti i raduj se!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekonomistkinja:Flerta ima ..nije da nema,najvise se i o tome radi da samo flerta i ima![]()

Ekonomistkinja:Mene moja okolina ubedjuje da je nemoguca misija jarac -strelac a opet ja u to ne verujem..ja verujem u to sto ti kazes i to veoma, cak naprotiv mislim da ih mnogo stvari zajednickih vezuje![]()
Jao pa to je bas lepo...ih ako je lav ..ma sta je on za jednog Strelca heheButterflies And Hurricane:Jao ljudi...desio mi se jedan lav...![]()
Opet napominjem da verujem da se mi Jarcevi lepo slazemo sa Strelcevima jer imam ih mnogo u svom okruzenju kao prave prijatelje.Butterflies And Hurricane:Hey...i ja sam na tvojoj strani.Bez obzira shto sam jarac u podznaku, mislim da se super slazemo sa jarchevima...

moje iskustvo... Butterflies And Hurricane:Jao ljudi...desio mi se jedan lav...![]()
jupiterica:dvojica drugova - lavovi... obojica su u fazonu - je l' da da sam dobar? pa ja sam fin, zar ne? meni super stoji ovako nesto, je li tako? uhhhali obozavam ih!