SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Ekonomistkinja:Flerta ima ..nije da nema,najvise se i o tome radi da samo flerta i ima
Tjuti i raduj se!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekonomistkinja:Flerta ima ..nije da nema,najvise se i o tome radi da samo flerta i ima

Ekonomistkinja:Mene moja okolina ubedjuje da je nemoguca misija jarac -strelac a opet ja u to ne verujem..ja verujem u to sto ti kazes i to veoma, cak naprotiv mislim da ih mnogo stvari zajednickih vezuje
 Bez obzira shto sam jarac u podznaku, mislim da se super slazemo sa jarchevima...
  Bez obzira shto sam jarac u podznaku, mislim da se super slazemo sa jarchevima...Jao pa to je bas lepo...ih ako je lav ..ma sta je on za jednog Strelca heheButterflies And Hurricane:Jao ljudi...desio mi se jedan lav...

Opet napominjem da verujem da se mi Jarcevi lepo slazemo sa Strelcevima jer imam ih mnogo u svom okruzenju kao prave prijatelje.Butterflies And Hurricane:Hey...i ja sam na tvojoj strani.Bez obzira shto sam jarac u podznaku, mislim da se super slazemo sa jarchevima...

Ma meni se čini da strijelcim anajbolje pašu blizanci, možda sam u zabludi...a što se tiče da rak  (ili riba, ali rakove bolje poznam) neće čekati, ne znaš ti koliko požrtvovan zaljubljeni rak može biti, meni se čini da je veći problem što će strijelac raka osjećati kao kamen oko vrata jer su rakovi jako posesivni. Sa škorpionom mi se čini da bi to samo mogla biti zanimljiva avantura, možada se varam
Ma meni se čini da strijelcim anajbolje pašu blizanci, možda sam u zabludi...a što se tiče da rak  (ili riba, ali rakove bolje poznam) neće čekati, ne znaš ti koliko požrtvovan zaljubljeni rak može biti, meni se čini da je veći problem što će strijelac raka osjećati kao kamen oko vrata jer su rakovi jako posesivni. Sa škorpionom mi se čini da bi to samo mogla biti zanimljiva avantura, možada se varam moje iskustvo...
 moje iskustvo...  izuzetan stav ima... elegantan i ima dobru pricu...
 izuzetan stav ima... elegantan i ima dobru pricu...Butterflies And Hurricane:Jao ljudi...desio mi se jedan lav...
 ali obozavam ih!
 ali obozavam ih!jupiterica:dvojica drugova - lavovi... obojica su u fazonu - je l' da da sam dobar? pa ja sam fin, zar ne? meni super stoji ovako nesto, je li tako? uhhhali obozavam ih!
 ...
 ...