Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
angie_k:Meni ,boga mi i nije nesto narocito krenulo,izgleda da cu da obnovim 3. godinu na faxu...smrc...
angie_k:Ja sam isto Strelac...Strelac-Riba,a mesec u Lavu...po pitanju druzenja bukvalno se lepim za zenske Ovnove,najbolja drugarica mi je Ovan-Riba,super drugarica iz srednje mi je Ovan-Jarac,a sa faxa najbolja drugarica Ovan-Vaga...
kada su u pitanju veze,jako volim Bikove...iako su ova dva znaka vrrrrrrrllllllllllooo razlicita cini mi se da nas bas to i privlaci...ali,naravno jos uvek sam mlada,tako da se otvaram i za druge znakove....
Samantha Jouns:Eh sto ti mene znas da utesis pa to stvarnoooo da se ubijem...eto a psiho kaze da se odlicno slazem sa jednim strrelcom......a ON MENE NECEEEEEEE![]()
![]()
![]()
adventur:"ETO ja sam BIK a OBOZAVAM STRELCEVE!!! Mesec mi je u strelcu pa nije ni cudo.....
Imam vec godinu dana problem s jednim nikako vec da ga zaboravim...."
Kako idu ti podznaci kuce i ostalo da vidim dali smo kompatibilni![]()
Strela:Доћи ће маца на вратанца, само мора мало да се умори и огладни... 8-)
?
?medved_bg:Ćao, Strelcovi, i pozdrav onima koji nas vole![]()
Samantha Jouns:E Strelo a mogla bi ti da virnes u natalnu jednog strelca da vidis ima li mene tamo a?![]()
Strela:Zabava
Astrologija (54423) · Humor (43319) · Igre (47216) · Naučna fantastika (32481) · Noćni život (10262) · Strip (3969) · Zanimljivi sajtovi (12837)
Мене баш има на разним темама. Не знам како такав закључак може да донесе нова форумашица, без иједне своје теме. Није ти пало на памет, да нам се, можда, путеви укрштају једино на астрологији.
Међутим, теби као Стрелцу и астрологу, нико не брани да на овој теми унесеш мало озбиљности и научног приступа. 8-)