Strelac

Славни Стрелчеви

milajovovicjpg3ia5.jpg

Мила Јововић, 17.децембар 1975. Кијев СССР (данас Украјина)

ШТА КАЖУ АСТРО ЗНАЦИ ПОСЛЕ СЕКСА?

Ован: "Супер, хајде да то опет урадимо!"

Бик: "Гладан/гладна сам-додај ми пицу."

Близанци: "Да ли си видео/ла тв управљач?"

Рак: "Када ћемо се венчати?"

Лав: "Зар нисам била/био фантастичан?"

Девица: "Треба да оперем постељину."

Вага: "Било ми је добро ако је и теби било добро."

Шкорпија: "Можда треба да те мало више упутим у секс."

Стрелац: " Немој да ме зовеш-зваћу те ја."

Јарац: "Имаш ли визит карту?"

Водолија: "А сада да пробамо без одеће."

Рибе: "Како рече да се зовеш?"

telefondn9.gif

С Т Р Е Л А Ц и Телефон

Ако сте депресивни и тужни, најједноставнији лек је да подигнете слушалицу и окренете број телефона особе у овом знаку… са друге стране чућете веселог, живахног Стрелца, увек пуног ентузијазма, чије је добро расположење апсолутно лековито и делотворно... Телефонска секретарица је најбоља другарица једном Стрелцу! Он се бескрајно диви телефонским секретарицама, јер нико поузданије не може да забележи све оне позиве који су стизали док је он јурио около… Његов планер је увек испуњен бројним обавезама и дружењима, тако да не стиже увек да одговори на звоњаву свог телефонског апарата, па макар он био и мобилни!

Стрелац и подзнаци:

СТРЕЛАЦ/ Стрелац : код Вас све прелива од оптимизма енергије и части. Поштујете поредак, стварате исти, пуни сте воље, филозофије, знатижеље и радозналости. Живахни, колерични и увек сте барем на два колосека.

СТРЕЛАЦ/ Јарац : овде је ситуација наизменична- мало се проширите, па се скупите у исчекивању да се противник сломи! Треба Вам пар сати дневно да напуните батерије и кренете у следећу фазу. Варирате између традиције и напредовања. Волите да пешаците, верујете у судбину?

СТРЕЛАЦ/ Водолија : ово су два најслободнија знака; Наглашен је интелект и планирање. Али ко ће да живи са особом која стално тежи индивидуалности и независности? Само неки интерконтинентални пилот или капетан брода, рођени у знаку Лава, Овна, Близанаца или Ваге!

СТРЕЛАЦ/ Рибе : са оба Ваша знака влада Јупитер планета експанзије, среће и крупних залогаја. Ви очима одвојите комад и грабите га за себе. Најрадије сте сами себи шеф. У кући имате подршку за то, али и власти су Вам наклоњене.

СТРЕЛАЦ/ Ован : Ви сте ватрени вођа, путник, интелектуалац и праведник. Ваге целог живота цекају да се појавите на "белом коњу". Волите коње, спорт, оптимизам, одушевљење...

СТРЕЛАЦ/ Бик : где год згодно место видиш ту кућу и наслеђе посади! Добре жене, добро вино, укусна шницла, па ко то не воли? Јарци и Водолије Вас протежирају у послу.

СТРЕЛАЦ/ Близанци : Ви сами распирујете сопствену ватру, а треба Вам и подршка јавности, то јест успешног партнера. Интелигентни сте и понекад неодлучни. Осетите долазак јачега. Волите писма, разна путовања, па с' тога често два брака. Лавови, Водолије и Ваге Вас разумеју и воле.

СТРЕЛАЦ/ Рак : у младости слободан путник, потом кућеник и послушник. Растрзани сте између куће и радионице. Некад не издржите у настојањима до краја. Посегнете за традицијом, коренима или мисионарством.

СТРЕЛАЦ/ Лав : спорт и то са ловорикама је нешто што иде уз Вас. И путовања. Још од малена сте вишак енергије трошили на креативну игру, и све што радите радите са ентузијазмом. Водолије и Ваге су Вам врло накоњене.

СТРЕЛАЦ/ Девица : често се премишљате а кућа је за то најбоље место. Оклевате између крупног и ситног па себе доведете у завистан положај. Наглашен је интелект. У каријери Вас Близанци највише подстичу.

СТРЕЛАЦ/ Вага : правда, љубав, писање о свему томе заокупља Вас још од основне школе. Имате племенит поглед, фину нарав, волите музику, јавност, а луксуз Вам често иде од руке.

СТРЕЛАЦ/ Шкорпион : стално напредујете, активни сте, Ви сте стуб куће и управник касе. Имате невидљиву енергију. Идете на крупне залогаје, коректни сте, али успевате да наметнете свој став. Волите мистерије и необицне филмове. (Емир Кустурица)

angie_k:
Ja sam isto Strelac...Strelac-Riba,a mesec u Lavu...po pitanju druzenja bukvalno se lepim za zenske Ovnove,najbolja drugarica mi je Ovan-Riba,super drugarica iz srednje mi je Ovan-Jarac,a sa faxa najbolja drugarica Ovan-Vaga...
kada su u pitanju veze,jako volim Bikove...iako su ova dva znaka vrrrrrrrllllllllllooo razlicita cini mi se da nas bas to i privlaci...ali,naravno jos uvek sam mlada,tako da se otvaram i za druge znakove....

ETO ja sam BIK a OBOZAVAM STRELCEVE!!! Mesec mi je u strelcu pa nije ni cudo.....
Imam vec godinu dana problem s jednim nikako vec da ga zaboravim....

Samantha Jouns:
Eh sto ti mene znas da utesis pa to stvarnoooo da se ubijem...eto a psiho kaze da se odlicno slazem sa jednim strrelcom......a ON MENE NECEEEEEEE :cry: :cry: :cry:

Доћи ће маца на вратанца, само мора мало да се умори и огладни... 8-)

"ETO ja sam BIK a OBOZAVAM STRELCEVE!!! Mesec mi je u strelcu pa nije ni cudo.....
Imam vec godinu dana problem s jednim nikako vec da ga zaboravim...."

Kako idu ti podznaci kuce i ostalo da vidim dali smo kompatibilni :D

adventur:
"ETO ja sam BIK a OBOZAVAM STRELCEVE!!! Mesec mi je u strelcu pa nije ni cudo.....
Imam vec godinu dana problem s jednim nikako vec da ga zaboravim...."

Kako idu ti podznaci kuce i ostalo da vidim dali smo kompatibilni :D

Imas tu na forumu Astrologija sve sto te zanima.....ja sam radila onaj uporedni ili kako vec horoskop sa STRELCEM i imamo samo jedan NEGATIVAN ASPEKAT.Zamisli....e sad meni je Psiho to radio pa malo pretrazuj ovde na forumu.....

Ćao, Strelcovi, i pozdrav onima koji nas vole ;)

E, i tako, ja sam Strelac/Krelac, podznak Škorpija.
Koliko sam primetila na slučajnom uzorku, dobra sam sa Vagama, Vodolijama, Blizancima, Škorpijama...
Ovi poslednji, tj. muške Škorpije su mi uvek bile nekako fatalne...mmm...
Ali Zemlja se zatresla, Mars i Venera promeniše svoje putanje, Merkur i Saturn se sudariše i ostadoše tako na gomili kada sam srela jednog....ra-ta-ta-ta!...Raka!!! :shock:
I to duplog! Beleive it or not!
I evo, već osma godina kako izgibosmo jedno za drugim...

A jedini znak sa kojim mi ništa nikako i bez izuzetka ne ide je Devica.

Samantha Jouns:
E Strelo a mogla bi ti da virnes u natalnu jednog strelca da vidis ima li mene tamo a? :):)

Да знам да гледам у наталну карту, погледала бих прво себи, да видим кад ће већ једном та седмица на ЛОТО-у, пошто ми је то тренутно горуће питање... :-D
Шалим се наравно, ваљда ће се овде појавити неки озбиљни астролози, као што је Elle, Нептунијанка, Ђура Морнар (нешто нема Ђуре у задње време)...Ђуро јави се!
Где сте астролози? Посетите мало Стрелчеве и ми имамо душу!

Nazalost (po vas), "ozbiljni astrolozi" (kako si nas nazvala :wink: ) posecuju neke druge teme, na kojima se ne raspravlja na ovom nivou i na ovakav nacin ... Na vise slicnih tema sam vec dala svoje komentare, mislim da je i previse bilo od mene i necu da kvarim zabavu ;-)

Hm, a gde ste vi, vecinu vas uopste ne vidjam na ostalim temama ... :roll:

Tema kao tema Ok, i ja sam Strelac ;)

Zabava
Astrologija (54423) · Humor (43319) · Igre (47216) · Naučna fantastika (32481) · Noćni život (10262) · Strip (3969) · Zanimljivi sajtovi (12837)

На Крстарици, а и у медијима, астролигија је сврстана под рубрику забава, а не наука. Можда ће једног дана бити основан астролошки факултет, можда ће астрологија бити увршћена у научне дисциплине, али до тада је лака забава за неке, за неке добар извор прихода, а за неке непризната научна дисциплина... Зависи од угла гледања, а један угао не искључује други и трећи. :wink:
Мене баш има на разним темама. Не знам како такав закључак може да донесе нова форумашица, без иједне своје теме. Није ти пало на памет, да нам се, можда, путеви укрштају једино на астрологији.
Међутим, теби као Стрелцу и астрологу, нико не брани да на овој теми унесеш мало озбиљности и научног приступа.
8-)

Strela:
Zabava
Astrologija (54423) · Humor (43319) · Igre (47216) · Naučna fantastika (32481) · Noćni život (10262) · Strip (3969) · Zanimljivi sajtovi (12837)

Мене баш има на разним темама. Не знам како такав закључак може да донесе нова форумашица, без иједне своје теме. Није ти пало на памет, да нам се, можда, путеви укрштају једино на астрологији.
Међутим, теби као Стрелцу и астрологу, нико не брани да на овој теми унесеш мало озбиљности и научног приступа.
8-)

Pogresno sam se izrazila, mislila sam na teme na astrologiji, a ne teme na Krstarici.

Vidim da sam "nagazila" na nesto :twisted: pa se ne bih dalje raspravljala s tobom - ako smatras da je ozbiljan pristup astrologiji nepotreban, ja tu ne mogu nista, ako smatras da su isti ljudi nepotrebni na Krstarici - ni tu ne mogu nista ...

A svojih tema (ovde na astrologiji) nemam, jer mi se 99% postova i stvari koje pisem svodi na "ispravljanje krivih Drina" kad je "strucno misljenje" drugih (vezano za astrologiju) u pitanju, ili na odgovore na pitanja.

Ako smo nekolicina nas takvih ovde nepotrebni - ne brinite, imamo mi gde da odemo, kao i da mnogo konstruktivnije provodimo vreme. Ne brini :wink:

I, zao mi je ako si - a jesi - pogresno shvatila moj prethodni post, onaj na koji si tako odreagovala ... Zaista mi to nije bila namera, htela sam da kazem da mene licno "zabavna astrologija" ne zanima i da nemam sta "pametno" u kontekstu toga da izjavim ...

Nisam zelela nikog da potcenim time sto astrologiju ne zna, pa se bavi njome na ovakav nacin vec samo ne zelim - kao i sve moje kolege ovde, a i sire - da se takav utisak o astrologiji generalno stice. To je jedini razlog svega ovoga ...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3922891&postcount=322

Ајде молим те врати се на овај пост, пово га прочитај, па реци где у њему пише "да је озбиљан приступ астрологији непотребан"! Само сам изнела чињенично стање ствари.
У којим рубрикама су у дневној штампи и недељницима, смештене астролошке рубрике?
У ком подфоруму на Крстарици је астрологија? Да ли у рубрици НАУКА И ОБРАЗОВАЊЕ, или ЗАБАВА?

О силним ТВ емисијама са астролозима, са позивним бројевима 0900, излишно је трошити речи! Ако против нечега треба да се побуне озбиљни астролози, то је овакав вид пљачке и преваре очајних и лаковерних.

А нашта си "нагазила", па можда на ово
:
dupliagentbr0.jpg

П.С. Стрелчеви су обично ведри, весели и лежерни... Дај опусти се мало и не доживљавај све тако строго и круто, да не кажем ригидно.

Back