Strelac

Psihologue:
Lepo sad znamo sta ocekuje jednog strelca za 2007 godinu..
Pozdrav. Ja sam Strelac, ali je moj vladar loše postavljen. Nalazi se u 12 kući na 8 stepenu Riba i kvadrira mi Sunce na 2 stepenu u 8 kući, Veneru na 7 stepenu Strelca u 8 kući, Neptuna (vladar mog podznaka) na 9 stepenu Strelca u 9 kući i sev mes. čvor u na 10 stepenu Strelca u 9 kući.
Rekla bih da mi ni ovaj tranzit Jupitera neće puno pomoći? Šta to konkretno znači? :confused:

ja sam rak a najbolja mi je prijateljica koju znam 10god strjelac, tako da se čini mi se ipak slažamo. Strjelci su mi dragi, toliko da sam rekla da će moje dijete biti strjelac. Nekako mi se čini da koliko god oni bili vragolasti i nesmotreni, znaju se vrlo dobro brinuti za sebe. I još sam nešto primjetila u vezi njih(ali to se odnosi na starije pripadnike ovog znaka), jako su smireni i odlično reagiraju u situacijama u kojima bi neko drugi blokirao i nebi znao što učiniti.

Ria:
Pozdrav. Ja sam Strelac, ali je moj vladar loše postavljen. Nalazi se u 12 kući na 8 stepenu Riba i kvadrira mi Sunce na 2 stepenu u 8 kući, Veneru na 7 stepenu Strelca u 8 kući, Neptuna (vladar mog podznaka) na 9 stepenu Strelca u 9 kući i sev mes. čvor u na 10 stepenu Strelca u 9 kući.
Rekla bih da mi ni ovaj tranzit Jupitera neće puno pomoći? Šta to konkretno znači? :confused:

Имаш тему аспекти, па ће ти можда тамо неко дати одговор, мада, можда и овде дошета неко од астролога... :wink:

malla-malla:
ja sam rak a najbolja mi je prijateljica koju znam 10god strjelac, tako da se čini mi se ipak slažamo. Strjelci su mi dragi, toliko da sam rekla da će moje dijete biti strjelac. Nekako mi se čini da koliko god oni bili vragolasti i nesmotreni, znaju se vrlo dobro brinuti za sebe. I još sam nešto primjetila u vezi njih(ali to se odnosi na starije pripadnike ovog znaka), jako su smireni i odlično reagiraju u situacijama u kojima bi neko drugi blokirao i nebi znao što učiniti.

А како то мислиш да темпираш?
Тачно, Стрелци су само на први поглед несташни и враголасти, а заправо су веома опрезни и промишљени.
Па стварно нас одлично познајеш, ево у пар речи си дала неке наше веома битне карактеристике.

Strela:
А како то мислиш да темпираш?
Тачно, Стрелци су само на први поглед несташни и враголасти, а заправо су веома опрезни и промишљени.
Па стварно нас одлично познајеш, ево у пар речи си дала неке наше веома битне карактеристике.
možeš li mi molim te, molim te, molim te ovo napisati na latinici? molim te

@Malla-malla
Nije valjda da ne znaš ćirilicu :confused:
A kako to misliš da tempiraš?
Tačno, Strelci su samo na prvi pogled nestašni i vragolasti, a zapravo su veoma oprezni i promišljeni.
Pa stvarno nas odlično poznaješ, evo u par reči si dala neke naše veoma bitne karakteristike.

Strela:
@Malla-malla
Nije valjda da ne znaš ćirilicu :confused:
A kako to misliš da tempiraš?
Tačno, Strelci su samo na prvi pogled nestašni i vragolasti, a zapravo su veoma oprezni i promišljeni.
Pa stvarno nas odlično poznaješ, evo u par reči si dala neke naše veoma bitne karakteristike.
nažalost neznam, imam tek 16 godina i nisam je nikad učila :?
e nemam pojma, o tome ću razmišljati kad dođe vrijeme.

Strela:
STRELAC 2007.

Sreća je stigla na vas prag

Kakva dobra vest! Posle dvanaest godina "lutanja" vas vladar, najsrećnija planeta Jupiter, konačno se vratio u svoj dom, znak Strelca. On je srećan i radostan zbog toga, naravno i vi svi zajedno sa njim. Svojom vedrom prirodom, optimizmom, on ce puniti vaše baterije tokom cele 2007. godine. Ko je u stanju da dobrom šalom podigne raspoloženje svakom koga sretne? Vi, naravno, a naročito sada kada je Onaj koji vas na to inspiriše tik uz vas.

Vas životni ritam će se prilično ubrzati. Teškoće koje ste imali u prethodnoj godini će se nekako rešavati same od sebe. Prilika da dozivite mnogo toga lepog, upoznate divne ljude i vratite se s putovanja prepuni iskustava koje ćete pamtiti ceo život, biće zaista dovoljno. U prvoj polovini godine, zbog intenzivnog kontakta Jupitera sa Uranom, koje će u vama izazvati želju za velikim promenama, očekuju vas radovi na uređenju životnog prostora, proširenje pa i promena stana.

Neprestano učenje životni je stil vas Strelaca. Vrlo ćete se zainteresovati za sve što dosad niste probali ili naučili i krenuti prema novim spoznajama. Na poslu će znati da cene vašu glad za znanjem. Prvih nekoliko meseci vam predstoje uspešna poslovna putovanja i značajni razgovori s poslovnim partnerima od kojih ćete kasnije imati koristi. Mnogi pripadnici ovog znaka nosiće poslovne papire kući i u kasnim večernjim satima sedati za radni sto. Isto tako, izvesna je usmerenost na privatne poslove, naročito one vezane za kupoprodaju ili iznajmljivanje.

Iako ćete biti prezaposleni, naći ćete vremena i za svog partnera. U ljubavi Strelci obično imaju sreće. Uvek je oko njih mnogo zainteresovanih osoba i mogućnosti da se skrase u nekoj vezi, ali njima uvek nešto nedostaje. Tajna je u tome sto Strelci bez obzira na svoje naizgled "vetropirasto" ponašanje traže i vrednuju jedino duhovne kvalitete, što danas baš nije lako naći...Ali u ovoj godini će imati sreće, jer ih u letnjim i jesenjim mesecima čeka zaista divna i prava ljubav. Najzad! Obasućete partnera svom mogućom pažnjom i ljubavlju, onako kako samo vi umete kad se ludo zaljubite, ali partner će to znati da ceni i biće vam uzvraćeno istom merom. Strelci koji su već pronasli "svoju polovinu" imaće nezaboravne trenutke, partner će ih iznenaditi svojom pažnjom. Uživaćete!

Zdravlje

Izvor vaše energije je šetnja, sport i rekreacija. I jos nešto: vaša vedrina, oduševljenje za život i smisao za humor su ono što vas čini i održava zdravim i čilim.

Uf kako dobro zvuci ovaj text... :)

Ja sam isto Strelac...Strelac-Riba,a mesec u Lavu...po pitanju druzenja bukvalno se lepim za zenske Ovnove,najbolja drugarica mi je Ovan-Riba,super drugarica iz srednje mi je Ovan-Jarac,a sa faxa najbolja drugarica Ovan-Vaga...
kada su u pitanju veze,jako volim Bikove...iako su ova dva znaka vrrrrrrrllllllllllooo razlicita cini mi se da nas bas to i privlaci...ali,naravno jos uvek sam mlada,tako da se otvaram i za druge znakove....

Ria:

Ako sam dobro ukapirala ti si Strelac-Riba,dakle kao ja...bas lepo...umetnicka dusa...i moj vladar jupiter je u 12. polju...Kada se tumaci neciji horoskop najbolje je poci od ASC-podznaka...vladari tvog podznaka su jupiter,kao tradiconalni vladar, i Neptun...Jupiter se nalazi u svom prirodnom 12. polju i polju Riba,gde je u sedistu,posto je on tu tradicionalni vladar tako da je ovakva pozicija jupitera osnazena iako se nalazi u losj 12. kuci...zbog pozicije u takvoj kuci to ti moze dati neka ogranicenja,moguce je da ce ti trebati vise truda da ostvaris neke svoje ciljeve...drugi vladar tvog podznaka je Neptun i on je u Strelcu u 9.polju,sto ukazuje da ti tezis putovanjima i vrlo je moguce da ces ziveti u inostranstvu,jer se i jupiter nalazi u 12. polju sto takodje ukazuje na inostranstvo...takodje,jupiter i Neptun su u recepciji,u prevodu zamena mesta planeta,cime su ove dve planete vrlo osnazene,to mu dodje skoro kao da je Jupiter u Strelcu,a Neptun u Ribama...posto je Neptun i u konjukciji sa Severnim mesecevim cvorom to je jos jedna naznaka za odlazak preko...jer SMC ukazuje na neki dobitak,ono sto bismo trebalo uraditi...

Tinar:
Jao, pa strelci opstaju na ovom forumu. :mrgreen: U svakom horoskopu pishe da je ovo nasha godina, zbog Jupitera. Ja kazem da serendaju... 8)

А што? Имаш неки посебан разлог за забринутост, или си по природи скептична?
Ма опуштено, треба веровати астролозима, барем кад кажу да ће нам бити супер година... 8-)

Back