lavina
Domaćin
- Poruka
- 4.060
Fala bogu da je svakom normalnom nebitno.
A vidis da je mnogima mnogo bitno....
....pa se onda cude sto su sami i isfrustirani....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala bogu da je svakom normalnom nebitno.
bogami nisi u pravu...ja kad odem na selo u kafanu stalno vidjam lateks i platforme![]()

Latex i platforme...malo latexa, puno golotinje i tanke stikle... doduse za ilustraciju tvoje kafane mozda najpre Hani![]()
)
))
Hmmmm, dobro pitanje.Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?

A vidis da je mnogima mnogo bitno....
....pa se onda cude sto su sami i isfrustirani....

Aaa ne razmisljaju, sami sebi smanje izbor za 50% sto bas i nije pametno. Sigurno da u tih 50% ima i mnogo i dobrih i losih ljudi. Ali kapiram da ih nosi neki bes i da im se nema sanse objasniti. Isto tako je npr u nekim sektama gde smatraju da su pripadnici te sekte vredniji od drugih osoba, a naravno da je glupo petljati se sa nekim koga smatras 3 klase inferiornijim od sebe i tako upadnu u zamku da se petljaju samo sa ljudima iz te sekte tj. ogranicili su sebe na 0.001% od populacije. Bas su superiorni.![]()
..Ja sigurno nikako sa Radikalom...
Ja ne bih sa nekim iz PUPS-a...Ja sigurno nikako sa Radikalom...

))Jao.doduse malo naginjem ka chedi
uvijek ima dobar koks))

ja sam 1%
doduse malo naginjem ka chedi
uvijek ima dobar koks))

ja sam 1%
doduse malo naginjem ka chedi
uvijek ima dobar koks))
@Zoro&lavinaMislim da nisi u pravu. To jest bio bi, da razgovaramo o nekoj drugoj zemlji, zaista bi bilo potpuno svejedno napr. u Spaniji da li neko podrzava socijaliste ili konzervativce. Ali u ovoj zemlji to je itekako bitno, jer u gro slucajeva za sobom povlaci i niz drugih stvari, od vrste muzike koju covek voli, do mesta na koja voli da odlazi, ljudi sa kojima se druzi, zivotnih stavova koje zastupa, pogleda na suprotni pol i njegovu ulogu u drustvu, najsire gledano, pa onda i ulogu partnera u njegovom zivotu i odnose sa porodicom... da ne nabrajam dalje. U sizofrenoji i prilicno zaostaloj sredini kao sto je Srbija uopste nije svejedno da li je neko liberalan ili konzervativan, i to itekako utice na odnos dvoje ljudi u svakom smislu, pa i u seksualnom - ne vidim kako neko ko zastupa ultra konzervativno-balkanski stav da samo ***** jelte puse onu stvar moze da se slozi sa nekim ko je potpuno liberalan u seksu kao i u svemu ostalom. U 99% slucajeva jedno povlaci drugo i trece i cetvrto.... onaj 1% su ljudi koje uopste ne zanima politika, a koji nisu predmet ove teme i diskusije.

U mom selu najaci frajer je radikal, mada ima i jedan mlogo dobar cedista....
Hm....
Blagiš se tebi! Ti prva izabiruj, a mene prepruči, ko jednu poštenu curu, onom, drugom. Ja ću onda da svrnem, pa možda budemo i komšike. Nego rekni im da sam lepa , kuvam i radišna sam vrlo. Te pozdravlja raspuštenica, puna nove nade.
@Zoro&lavinaMislim da nisi u pravu. To jest bio bi, da razgovaramo o nekoj drugoj zemlji, zaista bi bilo potpuno svejedno napr. u Spaniji da li neko podrzava socijaliste ili konzervativce. Ali u ovoj zemlji to je itekako bitno, jer u gro slucajeva za sobom povlaci i niz drugih stvari, od vrste muzike koju covek voli, do mesta na koja voli da odlazi, ljudi sa kojima se druzi, zivotnih stavova koje zastupa, pogleda na suprotni pol i njegovu ulogu u drustvu, najsire gledano, pa onda i ulogu partnera u njegovom zivotu i odnose sa porodicom... da ne nabrajam dalje. U sizofrenoji i prilicno zaostaloj sredini kao sto je Srbija uopste nije svejedno da li je neko liberalan ili konzervativan, i to itekako utice na odnos dvoje ljudi u svakom smislu, pa i u seksualnom - ne vidim kako neko ko zastupa ultra konzervativno-balkanski stav da samo ***** jelte puse onu stvar moze da se slozi sa nekim ko je potpuno liberalan u seksu kao i u svemu ostalom. U 99% slucajeva jedno povlaci drugo i trece i cetvrto.... onaj 1% su ljudi koje uopste ne zanima politika, a koji nisu predmet ove teme i diskusije.
Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?
ne bih volela da se danima svadjam oko toga ko je u pravu on ili ja.Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?

ne bih volela da se danima svadjam oko toga ko je u pravu on ili ja.
isto ko sto ne bih volela da mi lepsa (jaca) polovina drzi sekijev ili jos gore vojislavljev poster na zidu,ili bedz ili tako neku glupost.
na kraju politika i te kako ima veze sa mnogim stavovima coveka a koji se ogledaju i van politicke sfere.jednostavno drugaciji nacin razmisljanja u odnosu na neke bitne zivotne stavove.
apoliticnog bih jos nekako i svarila.tesko,ali nekako.verovatno bih pomislila joj smarac.
ali nekog ko ima potpuno drugacije stavove od mene nikako.
zamisli uzasa lozi se na vojislava.pa to je totalni turn-off
inace nikad mi se nesto tako nije desilo jer prvo upoznam osobu bar u opsim crtama i tek onda moze da mi se svidi.a politika se nekako uvek provuce![]()
))