- Poruka
- 18.738
inace ovo je moj drug iz klupe a sada narodni poslanik
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))znaci apoliticni su smaraci
e pa sto se mene tice politkom mogu samo da se bave nenormalni ljudi ili oni koji za to dobijaju novac
pa dobroa sto se ovde sve licno shvata
ko onaj isus francuz sto me spopade jer mi se ne svidja francuski,pa jos ja ispadoh kriva sto ga on uci![]()
ajde izvini necu nikad viseti cuti kriva si za sve!
ops: 
ajde izvini necu nikad viseops:
![]()
e pa cune,mnogo trazisima da budes pravi covjek i radikal!

e pa cune,mnogo trazis![]()

...Samo da nije Radikal...Nikada ne bih mogla da budem u vezi sa nekim od njih...
Kad te neko zakle (il' kako vec) to je kao da se zakleo nesto u tvoje ime il' je to kao neko bajanje?
Bwah... nešto slično kao sa religijom, ili filozofijom (životnom) ili svime što se mož' ufurati u pojam "stav". Ako je napaljen na to, onako mnogo..... onda je sve to samo jedna karakteristika - uski hiperaktivni majmun. I šta sad da tražim sa takvim?Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?