Stranachko opredeljenje sexualnog partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?

Ma ne utice nikako, jer me za politiku boli stikla.

Ne volim agresivne ljude po bilo kom pitanju, a ti politicni umeju da budu ekstremno ostrasceni i spremni na sve da bi dokazali da su jedino oni u pravu, bez obzira koju "liniju" slede...to mi deluje odbojno vec u startu, i ove curice, te stranacke "hostese" koje ucestvuju u politickom marketingu su po meni na pogresnom mestu, politicka nadyebavanja nisu za decu, pa makar to bile i lepuskaste tinejdzerke.

Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?

ako je ona za srs...kresem je kao jato bivola...snazno i glasno

Krupna, brkata, dugokosa, bradata, neoprana, zadrigla od alkohola, sa subarom i opasana redenicima, sa mitraljezom u rukama, nosi cizme broj 49...ljuti nacionalista, sovinista, mrzitelj, totalitarna u dusi...macho zenka made in Serbia.

Sta ti tu ne valja? Kad si s njom ne sme niko da te dira! Potpuno si bezbedan, a pritom ne morash da brinesh da ce ti je neko maznuti (s obzirom na opisane fizicke atribute)...:rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back