skorpijamaya
Domaćin
- Poruka
- 3.002
. Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot?
Ma najbolje je da bude radikal! ako ne onda bar dss ili nova srbija -veljin ili u krajnjoj liniji sps...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot?
Ma najbolje je da bude radikal! ako ne onda bar dss ili nova srbija -veljin ili u krajnjoj liniji sps...![]()
Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?
A da pogledam usputno i kako izgleda, a? 
Radikalka ili Ds Dss whatever. Cek da razmislim.A da pogledam usputno i kako izgleda, a?
![]()
Krupna, brkata, dugokosa, bradata, neoprana, zadrigla od alkohola, sa subarom i opasana redenicima, sa mitraljezom u rukama, nosi cizme broj 49...ljuti nacionalista, sovinista, mrzitelj, totalitarna u dusi...macho zenka made in Serbia.

e pa toma barem nije silovao
i zena mi nije pobjegla u manastir8)
A vidis da je mnogima mnogo bitno....
....pa se onda cude sto su sami i isfrustirani....

Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?
Krupna, brkata, dugokosa, bradata, neoprana, zadrigla od alkohola, sa subarom i opasana redenicima, sa mitraljezom u rukama, nosi cizme broj 49...ljuti nacionalista, sovinista, mrzitelj, totalitarna u dusi...macho zenka made in Serbia.

Sta ti tu ne valja? Kad si s njom ne sme niko da te dira! Potpuno si bezbedan, a pritom ne morash da brinesh da ce ti je neko maznuti (s obzirom na opisane fizicke atribute)...![]()

....Mislim da bi ti tebi dala...Al samo pod uslovom da posle ne pricash ono "Mala je dala..."
..U gradskom odboru Srpske radikalne stranke...Cula sam na vestima da tamo ima nekoliko takvih, a zale se da ne mogu da nadju prave mushkarce....

Mojne se zestis, umjesto njih uvijek ti mozes da opsluzis radikale...E ove glupe provale doticnih gospodjica da nikad ne bi mogle da budu s radikalom je nesto najbednije sto sam cula..kao da to nisu ljudi,kao da se vrsi podela na ljude i neljude..e pa nemam reci za takve idiotizme!
Ma da ih savata neki radikal vikale bi samo ''Da,da,da''E ove glupe provale doticnih gospodjica da nikad ne bi mogle da budu s radikalom je nesto najbednije sto sam cula..kao da to nisu ljudi,kao da se vrsi podela na ljude i neljude..e pa nemam reci za takve idiotizme!
to sto ti simpatises radikale je tvoja stvar,ali drugi ljudi imaju prava da ne misle tako.E ove glupe provale doticnih gospodjica da nikad ne bi mogle da budu s radikalom je nesto najbednije sto sam cula..kao da to nisu ljudi,kao da se vrsi podela na ljude i neljude..e pa nemam reci za takve idiotizme!