Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odosmo u drugu krajnost.
1000 godina ovoga pa 1000 godina onoga pa onda opet obračun
a gde je tu kraj serije?

Истини за вољу, није то више само 'ришћанска специјалност, мада су теленовеле поникле у веома католичким срединама. Ето она серија Кад лишће пада, то гледа моје кева, никако да се заврши а све врви од негативаца који скоро никад не долијају...

Истини за вољу, није то више само 'ришћанска специјалност, мада су теленовеле поникле у веома католичким срединама. Ето она серија Кад лишће пада, то гледа моје кева, никако да се заврши а све врви од негативаца који скоро никад не долијају...

Papir (video medij) je poput publike.
Trpi sve.
U realnosti Stvaranje ipak pokazuje malo viüe maütovitosti, mada su ponekad koincidencije između onog šta čovek napiše i onog što se potom u realnosti sluči
jednostavno frapantne.

Пошто сам упућен на ову тему, инсистирам да ми корисник интернет портала Крстарица, који се сада потписује као Гнев Божији одговори на два питања
1) Да ли он себе сматра хришћанином?
2) Колико на свету има хришћана?

Poslednja izmena od moderatora:
Пошто сам упућен на ову тему, инсистирам да ми корисник интернет портала Крстарица, који се сада потписује као Гнев Божији одговори на два питања
1) Да ли он себе сматра хришћанином?
2) Колико на свету има хришћана?

1. Smatra.
2. Ne znam tačno. Svakako malo u odnosu na ukupnu svjetsku populaciju,ali mnogo u Božjim očima,a to je najvažnije.

Џабе сматраш синко.
Не видим да си спреман да отрпиш увреде, хришћанине.
А то је тражио Богомладенац.

А што се тиче хришћана уопште, ако су то само они који следе све што пише у Библији, онда нема на свету ниједног.

п.с. Јака ствар Википедија, где пише ко шта хоће.

Џабе сматраш синко.
Не видим да си спреман да отрпиш увреде, хришћанине.
А то је тражио Богомладенац.

А што се тиче хришћана уопште, ако су то само они који следе све што пише у Библији, онда нема на свету ниједног.

п.с. Јака ствар Википедија, где пише ко шта хоће.

Paganine, nije svakome srce ogrezlo u grijehu. ;)

Povodom izražene spremnosti Vatikana da krsti vanzemaljce i očekivanja srpskih ekumenista da dođe do „bliskog susreta treće vrste“, pri čemu oni govore kako, tobože, „nije moguće zasnovati hrišćansku antropologiju ili kozmologiju bez uzimanja u obzir novih bazičnih naučnih saznanja o čoveku ili svemiru“, i da ta saznanja, navodno, „za sada, ne mogu isključiti mogućnost postojanja inteligentnog života van Zemlje“, donosimo izjavu jednog od vodećih stručnjaka u oblasti kosmičkih tehnologija – tehničkog i naučnog savetnika američke Nacionalne agencije za aeronautiku i svemirska istraživanja (NASA) – Elsvorta Gerelsa (Ellsworth E. Gerrels).

Gospodin Gerels je izričit: vanzemaljske civilizacije ne postoje i oni koji tvrde da su se susretali s vanzemaljcima, susretali su se, u stvari, s demonima!

http://www.vesti011.com/2011/12/savetnik-nasa-vanzemaljci-su-demoni/

:per:

Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima, koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!

Pogledajte prilog 195080

Pogledajte prilog 195081

Pogledajte prilog 195082

Pogledajte prilog 195083

Pogledajte prilog 195084

Molim moderatore da ne brisu temu i ne premstaju na religiju jer se ovo odnosi na ljude sa ovoga foruma ;) :D

Jesi cuo za apokrife?Nemoj sad ici na wikipediju jer tamo lupaju gluposti.To su stari spisi u kojima su ocuvani neki priblizni originalni delovi Biblije.Vecinu njih(jedinih primeraka na svetu) cuva Vatikan nedostupnim narodu.Originalni delovi sad se pitas?Da, jer je danasnja Biblija kroz istoriju menjana toliko puta da je i zaboravljena njena prava svrha.A menjali su je tako da kazem "crkveno osoblje" tako da svi religiozni hriscani budu veoma verni Bogu da imaju STRAHOPOSTOVANJE prema njemu, sto automatski dovodi do toga da je narod veran i pokoran crkvi.Znaci crkva je menjala Bibliju po svojoj volji kako bi odrzala vlast i mase ljudi pod svojom kontrolom(pricam kako je u istoriji bilo), kako bi se kraljevi obogacivali iduci u ratove protiv drugih religija(vera nije jednako religija).To je svrha danasnje i tadasnje biblije, da nam stavi do znanja da smo svi jednaki i da svi treba da verujemo u to sto su smislili i stavili u Bibliju i ni u sta vise i da su sve prethodne religije Satanisticke i zle(pa cak i one starije od hriscanstva desetine hiljada godina).Zmija koja je naterala Adama i Evu da pojedu jabuku(ili kako vec) je simbol znanja(imali su sve sem znanja nauke.)Sto bi znacilo ne istrazuj nista, ne radi nista u vezi nauke, ne petljaj se u Bozije stvari.Ovo je uvedeno od strane "crkvenog osoblja" da bi crkva ostvarila kontrolu velkih masa naroda i vodila ratove i ubijala naucnike!Da bi sacuvali lazi koje su sami natrpali u Bibliju, od otkrivanja.To se i dan danas sprovodi na neki nacin, ali sa drugim ciljem, samo sto je i dodata i lazna nauka.Sto bi znacilo da postoje odprilike dva tipa ljudi oni koji su samo RELIGIOZNI i oni koji samo veruju NAUCI.Svi oni grese na neki nacin.Jer se sami temelji i jedne i druge grupe baziraju na glupostima i lazima.
-Pre(davno), Biblija nije bila ovakva o tome svedoce i apokrifi.Moj pradeda je imao nekoliko nih ali nazalost skoro svi su izgoreli u pozaru njegove kuce(mogu naci neke koje su ocuvani, pa cu vam poslati slike ako neverujete).On mi je pricao o nekim pricama koje su neverovatne.Pre Biblija je govorila isto i o Bogu i o dobru i zlu.Znanje je bilo na prvom mestu(bila(Biblija) je puna detalja koji su kasnije izbaceni) Pisalo je da je Bog stvorio coveka ali ne i Zemlju(To je kasnije uvelicano kako bi narod bio jos pokorniji Bogu tj. crkvi).Da su Bogovi(u Biliji je bilo vise njih) bili kao ljudi (Odatle ono:"I Bog stvori coveka po oblicju svome." -ili kako vec), da su gresili(kasnije je izbaceno kao i sve sto cu navesti),da su bili naucnici,ali su bili napredni pa su za nas bili Bogovi.Da dragi moji to je pisalo i pise u tim apokrifima.Dalje, da Bog nije u crkvi vec da je u nama samima.Tj. da svi imamo priliku da se ugledamo na Boga Biblije(one stare), postanemo kao Bog, tj. da uspemo u svom zivotu i da uzivamo u plodovima svog rada.I da smo svi razliciti, da svi imamo nesto sto volimo.Da treba da istrazujemo, zivimo, zabavljamo se, ucimo - jednom recju zivimo punim plucima.I ovakve stvari crkva je nazvala satanizam, hmmm?Ja to jednostavno zovem vera.Ima jos tu mnogo o tome ko su bili ti Bogovi i vrhovni Bog itd.Ali ovo je bas onako zanimljiva prica za one otvorenog uma.

-"Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas."-Znaci i andjeli i hriscanski sveti duhovi su demoni.To bi znacila ova tvoja recenica.Osnova svih religija je bila paganska -najstarija na svetu.

"-Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima"- Bog biblije ne zivi na zemlji zar ne?Onda je on vanzemaljac, tj. proizvod satanisticke maste?Gluposti.Satana hahahah.

"Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje" -Bog vrhovni, i Bogovi(andjeni) jesu stvarini.Tu je slazemo.

-Samo zelim da ti kazem da malo razmislis o ovome svemu.Ovo sto sam naveo nije nikakav satanizam(crkva apokrife smatra satanistickim delima ciji su tvorci bijani) kao sto vidis vec sloboda zivljenja i original Biblije.U originalnoj religiji nema zla.Svi koji su za nas Bogovi su Bogovi kakvi god da su.Ti odlucujes kome ces verovati od njih.U pravoslavlju imas slave - paganski obicaj.Hocu da ti svo ovo vreme objasnim da nas svi j**u kao konje(vlade i drzave).Danas nam zabranjuju(daju lazna znanja) znanje i zadaju pogresan pogled na religijiu i veru, da bi nas unistili mentalno i spiritualno.Sto?Jer danaslji vladari sveta zelje sve za sebe.Ovome ce doci kraj kada se ti vanzemaljci(pricam o Bogu) smiluju i vrate i kazne ovo nevidjeno zlo u svetu.Nadam se da si me razumeo.Slobodno mi pisi otvoren sa za rezgovor.

"Molim moderatore da ne brisu temu i ne premstaju na religiju jer se ovo odnosi na ljude sa ovoga foruma"-ljudi sa ovoga foruma ce me razumeti.Oni su otvorenog uma. ;)
-Izvinjavam se za gramaticke i pravopisne creske ako ih ima.Trenutno je 00:45 h(dok pisem trenutno).Glava me boli, pisem vec 1h i 15 minuta.Nadam se da sam bio od pomoci.

Кад га питаш отворено, маца појела језик.
Дакле:

Који је научни доказ да не постоје ванземаљске цивилизације?
Која је научна дефиниција демона?

Чисто узгред:
Covjek koji je bio clan ekipe za dizajniranje i lansiranje svemirskih letjelica je skromnog intelekta?

:rotf::rotf::rotf:

Гневни Смешко:hahaha: кад му предочиш став научних тела о еволуцији почиње са калимеро-причом како се позивамо на ауторитет. Ајд на страну што је и Библија од које не мрда ауторитет, овде видимо да му није страно ни позивање на аргументе научног ауторитета, кад му одговара.
Овај морални мач форума Крстарице изгледа се држи оне универзалне максиме кад они нама спале село, то је лоше, кад ми спалимо њима то је добро:rotf:

Back