Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne otvaram grobarsku temu UOPSTE! Ne zanima me!
A koji ste **** i isli tamo.
Nemam ja sa grobarima sta da raspravljam osim kad je derbi. Rekao sam da oni za mene postoje sa dva puta godisnje.
I boli me ****!

PLESsitnihDEMONA:
ma ne otvaram grobarsku temu UOPSTE! Ne zanima me!
A koji ste **** i isli tamo.
Nemam ja sa grobarima sta da raspravljam osim kad je derbi. Rekao sam da oni za mene postoje sa dva puta godisnje.
I boli me ****!

Isli smo na "njihov" stadion da se bijemo! :wink: A ti nisi dosao pa tuca trajala malo duze. :lol: Kad si rekao da ces dolaziti 2 puta godisnje sto nisi dosao na ovaj "derbi" da krvi bude malo vise? :wink:

@
Pless-Zastavica

Da ti odgovorim ovde na stadionu.

Na Derbiju se necemo videti! Ja opet, za razliku od tebe, ne idem na "Derbi" na kome je 5001 navijac. Tih 5000 Delija znam kako izgledaju a taj 1 grobar me bas mnogo ne interesuje! :lol: :wink:
Zato se igraj ovde, vise nas je! :roll:

Ja sam citoa u novinama da NEMA TV prenosa!
Ako se to ispostavi kao istine NEKA CRKNE ONA KOSOVARSKA DZUKELA TIJANIC !!! ***** li mu majku nedojebanu!!! Da mu ne *****! Nacionalni javni servis...nema para! BOLI ME **** STO NEMA PARA!!! ZASTA PLACAM TV PRETPLATU??? Neka obezbedi prenos dzukela jedna lopovska...BUZDOVAN...NACIJA HOCE DA GLEDA SVAKU UTAKMICU BILO KOG MASHEG TIMA U EVROPI,a BUZDOVAN KAZE DA NEMA PARA !!!
Crko majci dabogda!!!

E, sad mi pade na pamet ovaj vic(možda ste ga i čuli)
Znate li zašto nije održan fudbalski meč između Jamajke i Kolumbije?
Jamajčani popušili svu travu, a Kolumbijci pošmrkali sve linije :lol:

shalle87:
E PLES nisam ovo ocekivao od tebe...pa ako ne koristis Cehinje onda daj meni i Ilketu da se malo zanimamo.Uostalom,zna Ilke sta valja,iskustvo cini svoje jel tako?
Jasno, ja ih "izgustirao" iscrpeo i uništio pa sam ih poslao Plessu na oporavak. Vidiš da ih drži u oporavilištu pod ključem. Sačekaj par dana pa ce biti sve OK. Onda preuzimaj.;)

PLESsitnihDEMONA:
Pa ako mi nadjete neke portoriknake MOZDA i batalim Katarinu! :D:D
A do tada...bolje me zaobidjite...ako mozete? :lol: :lol:
Ilke,cehinje cu da ti vratim...kad se setim. :lol: Trenutno orgijamo zajedno. :D:D Vraticu ih zbog shalleta. :D
Nemoj da mi ih vracaš. Šalji Shalletu direktno. Ja mogu da čekam. :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back