Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Jeli Ilke...sta bi sa moje tri cehinje? Kakav si bre to covek? Sve si uzeo za sebe...neces nista sa ortacima da podelis.

Ja sa vama ne razgovaram! :evil:
Posle utakmice ste nas ignorisali. Mene i Nevidljivog. Mi vam postavili pitanja, zudno cekamo izvestaje, a vi se medju sobom dopisujete! :twisted:
Nema odgovora, nema cehinja!! :roll:
Tu sam tvrd! :oops:

v.v.ilic:
Ja sa vama ne razgovaram! :evil:
Posle utakmice ste nas ignorisali. Mene i Nevidljivog. Mi vam postavili pitanja, zudno cekamo izvestaje, a vi se medju sobom dopisujete! :twisted:
Nema odgovora, nema cehinja!! :roll:
Tu sam tvrd! :oops:
Nismo se tako dogovorili. Cehinje su trebae da stignu pre utakmice,a nisu...zasto? :D :D
Ja sam dao gol i povredio sam se...i jos sam odigrao povredjen do kraja. :D

PLESsitnihDEMONA:
Nismo se tako dogovorili. Cehinje su trebae da stignu pre utakmice,a nisu...zasto? :D :D
Ja sam dao gol i povredio sam se...i jos sam odigrao povredjen do kraja. :D

Kako nisu dosle? Ej bre, Pless-Zastavice! Ti si povredio koleno a izgleda i vid! :lol:

Pa Zoran je cak i slike njihove poslao da vidimo! (jos dao prilog "bila je redaljka!" :lol: )

Ja jos uvek sa vama ne govorim! :twisted:
A vidim, na govori ni Nevidljivi! :(

Ma samnom govorite,jer sam povredjen...morate da brinete o meni. :D :D
Nsma povredio koleno,nego clanak dole.
Pa rekli smo vam sve bre...i ko je igrao i slika ima i ko je dao golove i penale i sve...sat jos da vam kazemo.
Kako smo yebali one ribe,a? Eeeeee! to kad dodjete sledeci put. :D :D

PLESsitnihDEMONA:
Ma samnom govorite,jer sam povredjen...morate da brinete o meni. :D :D
Nsma povredio koleno,nego clanak dole.
Pa rekli smo vam sve bre...i ko je igrao i slika ima i ko je dao golove i penale i sve...sat jos da vam kazemo.
Kako smo yebali one ribe,a? Eeeeee! to kad dodjete sledeci put. :D :D

Nisu to "neke ribe". To su cehinje koje sam vam poslao. A drugo, i tebi da kazem! Niste nama pisali nego ste pricali medjusobno :!: A to je nesto drugo :roll:
I dalje nas dvojica sa vama ne razgovaramo! :twisted:
Ljuti smo! Nevidljivom cak ni kartu niste obezbedili da dodje, a ja vam o svom trosku poslao cehinje :P

PS: Zoranu reci da pod tom slikom izvrsi ispravku i napise: Cehinje, koje su o trosku v.v.ilica dosle da nas podrze! (Ne "da nam podrze!")

@ goocha

Moj poziv na ukrstanje pesnica je proistekao iz tvojih reci: "ne znam, ali bih volio da znam. Onda bi popricali malo van foruma"

Priseti se kome si i kada ovo porucio. Ja tvoje tragove dobro citam ali ti moje ne!
Da te podsetim. Bilo je to 09.07.2006 u 17:51. Temu nadji. Ne dajem ti je, to je mala kontrola TVOJE inteligencije!!!

A meni si napisao: "imam vaznije stvari u zivotu od fizickog sukoba....."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back