Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shalle87:
Salji preporucenom posiljkom:)Sto se tice Portorikanki po meni su one jedne od najlepsih,izgledaju extra,jos ona njihova latino-faca ufffff...
Uopste cela juzna amerika...ovamo kod mene u Kini bila jedna iz Venecuele...bivsa prostitutka...ima jedno 4 banke,ali za svoje godine je bomba. Bolje izgleda nego neke sa 20 godina.

E jeste videli onu sprdacinu....juce cujem na TVu...kazu radi zastite domaceg fudbala nema prenosa stranih liga subotom popodne. :lol: :lol:
A do kogs to stite domaci fudbal? Od gledalaca?
Treba prvo da ga zastite od mafije.
To je isti nakaradni sistem razmisljanja kao i u vezi Zastave-automobili...zabrana uvoza stranih automobila bez eko3 motora,a Zastava pravi najvece KRSHEVE ceo zivot. I tera te da kupis KRSH,kao sto te ovamo tera da gledas nasu Prvu Seljacku Ligu.

v.v.ilic:
Necemo ih dobiti. "Sakriveni" je grobar i nece hteti da ih pošalje. On je čak u Tampi. :roll:

pa rekao sam ti kad dodjes ovde,sto se pravis lud,razmenimo za cehinje(jedino crna kosa -plave oci, ostale ne priznajem) i veselo otpevamo nasu.

plus 3 bloka od mene ima bar 'buenos' i sve montirane latinke,
mislim da sam tu video najlepse(najvise) ribe na jednom mestu u celoj US,..a setalo se...

e za to moras bar jos 2 nase da otpevas

ps.pa znas da su grobari u bojkotu od prosle godine :D

@
Nevidljivi
Nas trojica ti rekli da onu temu izbrišeš a ti je samo zatvorio. Trazim isti aršin za sve.
Izbrisao si Stub Srama izbriši i ovaj debilitet od teme. :evil:
Ja to javno a ne preko PP :)

south:
ilicu ,
ja sam ovlascen da zastupam grobare,
a i ti ako pomognes :D
Nisi baš izabrao klijenta za zastupanje. Ali ako bude gusto tebi pomažem. Tvojim klijentima ne. Cinkare me preko PP 100%. Inače me Nevidljivi ne bi brisao kad vas nagazim. A ni taj potez mnogo ne razumem. Nikada nisam bio vulgaran (kao oni) niti sam upotrebljavao ružne reči.Samo argumente.

v.v.ilic:
Nisi baš izabrao klijenta za zastupanje. Ali ako bude gusto tebi pomažem. Tvojim klijentima ne. Cinkare me preko PP 100%. Inače me Nevidljivi ne bi brisao kad vas nagazim. A ni taj potez mnogo ne razumem. Nikada nisam bio vulgaran (kao oni) niti sam upotrebljavao ružne reči.Samo argumente.

slazem se,
mozda,jedino kad smo te ja i fluid ispravili za pravopis :D
ali priznaj,da ti je najlepse bilo na nasoj temi :-D

v.v.ilic:
Dobro, majkumu, vaše navijače sam doveo u red a šta je sa upravom? Odustao si od predloga? :lol:

koliko sam te puta predlozio?(dokazi su izbrisani)
ali ti posteno kazi
i pisao i objasnjavao i stavljao tvoj original avatar....(ne ovaj ruzni crveni)
ja sam razumeo strategiju ;)

south:
koliko sam te puta predlozio?(dokazi su izbrisani)
ali ti posteno kazi
i pisao i objasnjavao i stavljao tvoj original avatar....(ne ovaj ruzni crveni)
ja sam razumeo strategiju ;)
A jesi li pročitao sada vašu temu? Na šta ono sada liči? Ja se povukao i dao vam prostor da se širite a ono tema crkla. I još se našli poraženi da se žale. Tvoji "klijenti" sada napustili i sopstveno igralište. Koga vi još nećete bojkotovati? :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
A jesi li pročitao sada vašu temu? Na šta ono sada liči? Ja se povukao i dao vam prostor da se širite a ono tema crkla. I još se našli poraženi da se žale. Tvoji "klijenti" sada napustili i sopstveno igralište. Koga vi još nećete bojkotovati? :lol: :lol: :lol:

a vasa je bolja ???
''zivela zvezda'' ''mi smo najbolji'' ' ,pa opet "zivela zvezda"" :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back